פינת המוסד

elivnat

New member
פינת המוסד../images/Emo3.gif

והנחקרת השבועית היא...... תם
(הידועה בכינוי- je mapella coralie ) אז יאללה, שוט

יודעים מה

לא צריך! אני אשאל את עצמי שאלות! טוב, היי תם מה שלומך? מה את אוהבת לאכול? איפה יותר לא תגלשי בחיייייים? למה? איך עבר עליך היום? את אוהבת בננות? וזהו!

אוו

היי תם אני בסדר תודה ששאלת! ועכשיו לתשובות מה את אוהבת לאכול?אורז! איפה יותר לא תגלשי בחיייייים?בפורום שמיניסטים!!! למה?כי כולם מעפנים %$#&^HFD$%U איך עבר עליך היום?מצויין מה איתך? את אוהבת בננות?כן! וזהו!

elivnat

New member
איסה חמודהההההה

(בכוונה כתבתי "איסה" ולא "איזה") תם את פשוט חמודה!!!!!!

Good 2b Me

New member
תם../images/Emo70.gif ../images/Emo188.gif

מה שלומך
איך זה להיות כיתה יב'
מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי
מה אומר השם שלך
איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע
איזה מגמה עשית/עושה
מה את הכי אוהבת לאכול
איזה סדרות את אוהבת לראות
היה לך כייף לענות על השאלות
-שאלה רטורית- טוסי

טוב בסדר

אני אענה.... מה שלומך? מצויין! איך זה להיות כיתה יב'?כיף מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?לאכול מה אומר השם שלך?מממ תשאלי את ההורים שלי איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?הכל מהכל איזה מגמה עשית/עושה?תאטרון והיסטוריה מה את הכי אוהבת לאכול?אורז ואפונה וברוקולי וירקות ו... איזה סדרות את אוהבת לראות?סמולוויל גולשים בזמן(איזה יופי שהם חזרו!!) וזהו..לא רואה הרבה טלוויזיה היה לך כייף לענות על השאלות -שאלה רטורית-

devilz

New member
תםתם

צופים אה? מאיזה גיל את שם? מה את עושה שם? את רוצה לארגן מפגש חנוכה לפורום? מה הקינוח האהוב עלייך? ומאכל אמיתי? איך זה לגור באור עקיבה? מה עדיף ים או בריכה עוגה או עוגיה עוגיה או עוגי צמיד או שרשרת שרשרת או טבעת מים או קולה טוב יאללה נגמרו לי השאלות

../images/Emo70.gif

צופים אה?יאפ מאיזה גיל את שם?ד'-ו' הייתי בנוער העובד ובכיתה ז' הצטרפתי לצופים מה את עושה שם?מדריכה שנה שלישית את רוצה לארגן מפגש חנוכה לפורום?לא אבל אם יהיה אני אבוא מה הקינוח האהוב עלייך?עוגת שוקולוד ומאכל אמיתי?אפונה ושניצל תירס איך זה לגור באור יהודה? כיף! מה עדיף ים או בריכה?ים עוגה או עוגיה?עוגה כי זה יותר גדול עוגיה או עוגי?עוגיה כי אני לא יודעת מה זה עוגי וזה נשמע לא טעים צמיד או שרשרת?שרשרת שרשרת או טבעת?שרשרת מים או קולה?אייס תה

קורלי

זה אומר קוראים לי קורלי... מי שלמד צרפתית מבין...למדתי 3 שנים צרפתית, ההורים שלי מדברים בבית צרפתית ובסוף זה המילים היחידות בערך שאני יודעת להגיד

דללה

New member
שואלת!

מה קורה? עייפה? איך עבר היום? גם לך היה ממש ממש משעמם בבצפר? מאיפה את? אה.. נחמד.. איך שם?? צבא או ש"ל? מה בתכנון? בהצלחה
אסיפת הורים הייתה לך כבר? איך היה? אממ.. טוב... היה ממש נחמד לדבר איתך.. אני הולכת לישון קצת.. יום נעים

../images/Emo13.gif

מה קורה?הכל טוב עייפה?לא איך עבר היום?עבר דיי מהר גם לך היה ממש ממש משעמם בבצפר?לא הייתי בבית ספר...(למדתי רק שעתיים) מאיפה את?אור יהודה...דקה מסביון ורבע שעה מת"א אה.. נחמד.. איך שם??חח נחמד נחמד צבא או ש"ל?צבא אבל קודם שנת שירות מה בתכנון?לא יודעת נחיה ונראה בהצלחה תודה אסיפת הורים הייתה לך כבר?לא ואני מתה מפחד...אני מבריזה מלא איך היה?-

למעלה