פינת המוזנחים!

shokokar

New member
פינת המוזנחים!

בינינו האוספים של שנות התשעים הורכבו ממשהו בסגנון של רצועה ראשונה שנייה ושלישית להיטים והשאר שירים לא מוכרים אם בכלל..... אז איזה שירים הוזנחו אי שם באמצע האוסף אבל בעצם הם היו שירים ממש ממש יפים למרות שלא שמו אליהם לב בכלל.. הממ..אולי משהו בסגנון של SAVE ME של ACTIVATE שנמצא רק רצועה 14 ב POWERDANCE 2... תוסיפו לי יש בטוח ים כאלה!

eurodancemaster

New member
היו עשרות כאלה,הנה חלק:

Sonic Dream Collective-Dont Go Breaking My Heart Fun Factory-Take Your Cahnce Taleesa-I Found Love Bear Pressure-Something On Mind Jinny-Wanna Be With You Look Twice-Move That Body Indiana-Tears On My Face Marco Polo-Living For Fantasy B.G. The Prince Of Rap-Rock A Bit כולם נדחפו כפילרים לאוספים ישראלים רק בגלל התעלמותו של עופר נחשון והרדיו הישראלי בכלל.והרשימה עוד ארוכה.

royal purple

New member
עוד כמה:

Vertical Vibe - What It's Like T.F.O. - Soul & Body Anita - Na Na Na Na The Nolans - Im In The Mood For Dancing Sonic Dream Collective - Take Me Back Submission - Wanna Be Y.O.U.R.I. Featuring Mireille - Tomorrow Amos - Church Of Freedom Ventura - Electrified E-Type - Russian Lullaby

farlow

New member
ועוד כמה

castello - il sogno j t company - wet apollonia love - abracadabra thk - feel so good clock - holdin' on sharada house gang feat. ann marie smith - dancing through the night holly johnson - legendary children paraje - animalaction martine - tough girl future city - let your body free channel x - take it to the top melodie mc - i wanna dance slash alley - sabre raver 2 extreme - der general east beat syndicate - 1000 nights & one זה מה שעולה לי עכשיו בראש.. חוצמזה אני מסכים לגבי TFO - BODY AND SOUL קטע ענק! אהה... יש עוד משהו... איך נזכרתי.. חחח dj dero - paraiso perdido

eurodancemaster

New member
אבל כתבת כמה שהיו באמת להיטים

כמו holly johnson שהיה מקום ראשון והיה להיט מוביל באוסף ווליום 6,ו martine האיטלקיה גם כן. הוא התכוון ללהיטים שהיו יפים לדעתכם ומצליחים ובארץ ספגו התעלמות ובכל זאת הופיעו באוספים בתור ממלאי חורים בסוף.

shokokar

New member
Marco

Marco Polo-Living For Fantasy אמת ויציב איך לא חשבתי על זה!! האם הושמע אי פעם ברדיו???

החידושים המיותרים האלו גורמים לי

להרגיש זקן

השורד

New member
אוי ואבוי ../images/Emo5.gif

חשבתי שיהיה מדובר בעוד חידוש עלוב ומיותר לשיר מהניינטיז... שישמע כמו עוד נפיחה של קסחרא (Cascada). אבל לבצע את Angels זה כבר באמת עובר את הטעם הטוב וכל חוצפה אפשרית. הג'סיקה סימפסון הזו פשוט מגוחכת.

shokokar

New member
מה לגבי זה..

Naked Eye - Dance All Night זכור לי ששמעתי אותו פעם אחת ברדיו...ומשום מה דפקו אותו כשיר אחרון (!!) של ווליום 6 (?)

shokokar

New member
+ OB3 - Got 2 Move

מצטער שזה אחד אחד..פשוט חוזר בצרורות חח

למעלה