פינת הכיף

היי ידידיי

שבת שלום היום חם ולוהט. מזג אוויר קצוני. הקייץ נכנס בסערה. אמנם ללא ברקים ורעמים. אך עם גלי חום מעיקים. טרם החלטתי באם ללכת לים. אולי אלך בשעות הערב. חם מאוד. שבת שלום

*יערית

New member
בוקר.......

הבוקר האביך הזה אחרי לילה מוטרף..... התחיל בפגישה עם חברים מהפורום השכן והיה באמת אחלה, והמשיך בבית....אביגייל דיברה על כך שהיא לא זוכרת לאהוב ואני אומרת לה לא מנקודה צינית או מתנשאת...כשזה בא זה בא ואין מוכנים לזה,אין תירגול מראש,אין שיעורי בית.. פשוט את וכל הנתונים שלך מול האדם שמצא חן בעינייך ואת בעיניו וכל השאר זה תלוי בכם. יום טוב לכולם..עוד שבוע למנאייק

amigor

New member
ערב טוב! לחברי ה../images/Emo82.gifחזרתי

נו הרבה מכאובים לקרוא, יחסי הבוס בעבודה, אהבה. מי הבוס בבית, להוריד זבל. לא בה לי, מה זה תלאות החיים לא קלים לנו, צריך לזכור. נישואים הן גורם מס´ 1 לגירושים, בחישוב סטסטיסטי 100% מהגירושים, מתחילים בנישואים. אז תעשו את החישוב עמי

amigor

New member
מוצאת! מה קורה ../images/Emo35.gif

מי הצליח להרגיז אותך,רילקס!! אני כאן! עמי

היי עמי מה קורה? חחחחחחח

מה לא קורה?! עדין לא נרגעת לא יודעת איך אקום מחר בבוקר לא מוצאת את עצמי בדרך למיטה והחום הזה גם, אבל בסוף יעבור לי כרגיל (יצאק נופל וקם), למדתי שכל פעם שיורדים מדרגה עולים שתיים וזה בטוח.

היי מוצאת

אפשר להצטרף ? אוהב יין. הוא תמיד עושה לי טוב. את נשמעת לא הכי. מה עובר עלייך ? ספרי ושתפי. נשמח לעזור יום טוב

אוי מה אומר לכם

לא מסתדר כי לא בא לי להתחיל לחשוב על עצמי שעל מובטלת אחרי שהשקעתי במקום עבודתי את כל כולי, התחיל להסתדר לי בחיים עזבתי את זה שעשה לי רע ומצאתי מקום נאה לי ולילדיי... בקיצור הכל אחלה חוץ ממקום העבודה שלא מאמינה שיפטרו אותי אך אם ה"בוס" שונא ויש לו עוד אנשים מעליו אז למי יאמינו ואת מי יחפפו באמת אם ה"בוס" יחליט להתנקם בי. אני יודעת שיש מלא קופצים על עבודות והמון על מקום העבודה שלי וזה מעצבן אותי לחשוב על מה יהיה בימים הקרובים כי בהם נקבעה פגישה לגביי פרוייקט מסוים כך הודיעה לי ה"בוס" בנימוס (מה שכן דיבר יפה היום ) אז לא נראה לי שזאת תהיה כל השיחה ולא בא להתעצבן ולקום וללכת כי יש לי מחויבויות ואחריות כלפי ילדיי. אז קמתי על הפנים אבל דוקא המראה עודדה אותי והיום זרם בכיף חוץ מזה שראיתי את חברי הקודם על הבוקר בדרך הכל היה שלו (לא היה קל למרות ששלמה עם הפרדה). שוב מקווה שהימים הקרובים יהיו יותר טובים והכל יעבור ויהיה מאחורי. תודה לכם יקירי

ניצת יודעת מה מצחיק אותי?

לחשוב שאם היית עושה תקציר כמו שאביגיל עשתה בפורום שלה זה היה יכול להיות משהו משהו (וכמובן שהיית מתעייפת מלכתוב מוצאת מוצאת מו...)
ושיהיה לנו ערב טוב אני הולכת לראות איזו סידרה חדשה יש במקום לחיי האהבה (לא בשבילך)

מה השתגעת ../images/Emo12.gif

לעשות תקציר כאן? יקח לי שנה
עם כל ההתרחשויות כאן... אני שמחה שקמת לבוקר יפה יותר ובטוחה שבסופו של דבר הכל יסתדר.

למעלה