פינת היצירתיות

פינת היצירתיות

בעונה 8 בפרק עם השם המסובך לי כרגע (הראש בלימודים ובסוציולוגיה). מאלדר המקסים נותן לסקאלי מתנה בובה שהוא מצא בבית אימו בכל אופן סקאלי אומרת שזה לא מה שהיא ציפתה ממנו להביא לה. אז יאללה אמצו מוחכם ויצירתכם והעלו את ההשערות הפרועות ביותר למה סקאלי ציפתה ממאלדר (ודיר באלאק אם תענו לי חייזר או משהו באזור). בהצלחה!

Gilliana

New member
אמפדוקלס

איכשהו גם אחרי ליל אמש רווי האלכוהול, אני עוד זוכרת...
למה סקאלי ציפתה ממאלדר? המממ.... That's a tough one. קשה לי להגיד שהיא ציפתה למשהו ספציפי, אבל נראה לי לפחות שהיא ציפתה שהוא יקנה לה משהו - ולא לאיזו בובה ישנה שמצא בבית של אמא שלו. אני חושבת שלו זו הייתי אני - הייתי אפילו קצת נעלבת ממתנה שכזו.

אבל היא ממש התרגשה ממנה

חוץ מזה לדעתי מתנה אישית בעלת ערך סנטימנטלי עדיפה פי מאה ממשהו קנוי חסר רגש. וסביר להניח שהבובה הזאת הייתה שייכת לאחותו מה שמאדיר את המתנה.

Gilliana

New member
התרגשה מהמתנה? באמת?

משום מה אני לא זוכרת שהיא התרגשה ממנה, אני זוכרת שהיא מיד לא הרגישה טוב ומאלדר לקח אותה לבי"ח. נו טוב, זה רק אומר שאני צריכה לראות את הפרק שוב...

אחח גילי גילי גילי

לאן נגיע לאן? מה זה? את עושה לי בושות.. בכל מקרה בתחילת הפרק אכן היא הרגישה רע והגיעה לבית חולים ואז בסופו היא חזרה הביתה, הם אכלו פיצה ואז רק היא פתחה את המתנה... אני מצווה עלייך לראות שוב את הפרק וכמובן כעונש לראות פרק נוסף לפי בחירתך.

Gilliana

New member
יווו, באמת בושות! ../images/Emo9.gif

נו טוב - אפשר לקבל הנחת אלכוהול? (עוד לא התאוששתי מהחתונה) - ובתור הנחה, אפשר לקבל לראות גם פרק שלישי?

1Shir

New member
גילי, השאלה היותר מעניינת היא

מה עשית בליל אמש שהוא היה רווי אלכוהול??? :) ולגבי סקאלי.... אני מצטערת, אני כ"כ חלשה בקטע הזה של מתנות שלא עולה לי שום רעיון. אולי כשאני אראה את הפרק שוב אני אבין אם היא ציפתה למתנה קונבנציונלית או מאידך לאיזה משהו לא צפוי ומוזר...

Gilliana

New member
אל תתרגשי, כולה חתונה ../images/Emo13.gif

בן-דוד שלי התחתן אתמול וחגגנו עד שתיים בלילה.

1Shir

New member
וואי../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif../images/Emo77.gif

adiville

New member
אולי היא ציפתה לעוד מחזיק מפתחות...

אחרי המתנה ההיא באמת אי אפשר להפתיע אותה יותר

Ice Age

New member
זה די ברור, לפחות לגברים

מאלדר למוכרת: "מה יש לך בתור מתנה לשותפה לעבודה? עגילים ב-150 ש"ח? לא, המשכורת נכנסת רק עוד שלושה שבועות. משהו יותר קטן, אולי? עזבי, אני אמצא איזה משהו בבית. נגיד שזה סנטימנטלי."

למעלה