פינת היצירה

nogao10

New member
פינת היצירה

אין לי הרבה מילים, אז היום אנחנו עוסקים באהבות, שקרים ובגידות, Always בגלל השיר אני מצפה ליותר תגובות וסיפורים מהרגיל!!!! הנה המילים לשיר יאללה, תכתבו, אנחנו לא נושכים ולא הורגים... אנחנו אנשים נחמדים!!!! שאוהבים יצירתיות ותעוזה!!!! כל הבקשות ציפיות והדברים מוכרים, בהצלחה לכולם!!!!!! נוגה

LIRONSH100

New member
מתחילה..

קודם כל- נוגה פעם שעברה לא פירסמת את הסיפור שכתבת- ובתור אחץ שקראה אותו חבל שכך.. אז אני מתחילה.. זה שוב אני.. אחרי שבגדתי בה לפני שהצעתי לה נישואין - זה שוב קרא.. אני פשוט לא מאמין.. יש לי שני ילדים מדהימים.. ואני שתיתי לי בבר כרגיל.. ואז היא נכנסה ופשוט כמו אדיוט .. או זה היה הטעות של חיי.. אני אוהב אותה.. לתמיד.. אני אוהב את אישתי.. אני מרגיש כמו רומיאו מדמם, אבל לא רואים את הדם שלו...מאז שאשתי עזבה אותי, כל הזמן יורד גשם.. המלאכים אפילו בוכים עלינו.. עכשיו אני אפילו לא יכול לשיר כמו שצריך... אני רוצה להיות שם בשבילה, לתמיד... ואני לא מפסיק לבכות.. אני לא מאמין שאני שיקרתי לה ככה.. ובגדתי בה.. אני כל כך אוהב אותה... היא היחידה שאני מוכן למות למענה.. טוב גם עבור הילדים שלנו... טוב להם אני מוכן למות מילארד פעמים... טוב גם עבורה... אני לא יודע מה אני יכול לעשות כדי לגרום לה לחזור עלי.. אני כבר מדמין את הגבר האחר שלה... אייך שהוא מצמיד אותה.. מלטף אותה.. אני זה שצריך לעשות את זה! אף אחד אחר לא.... אני חושב על דרך.. אבל אני לא מצליח.. היא בחיים לא תסלח לי.. אולי.. אולי אני יכתוב לה שיר... כן.. ואני יקח את הילדים להורים שלי ויכין לנו ארוחת ערב ואני יעשה לנו ערב רומנטי כמו שהיא אוהבת.. אולי זה יעזור.. טוב אני לא חושב שזה יכול להזיק.. היום שום דבר כבר לא יכול להזיק... אני אוהב אותה... אני כל כך אוהב אותה... אני לא חושב שיש לי טעם לחיות בלעדיה.. טוב.. אז אני צריך לכתוב עבורה שיר.. אני חייב.. זה הצאנ'ס האחרון שלי... J.B.J אייך זה?\

m o r 1 0 2

New member
שלי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אתמול בחצות,זה קרה.... טוב אני יתחיל מהתחלה... אז ככה אני ואישתי רבנו בקולי קולות,היא כל הזמן צעקה עליי ואני עליה. החלטתי לקום ולהסתלק, יצאתי מהבית שהייתה סערה בחוץ,גשם חזק היה מאוד קר וחשוך. ניכנסתי לאיזה פאב בניו-ג'רזי והחלטתי לתבוע את יגוני בשתיה... פתאום מישהי אחת התקרבה אליי ולא ידעתי מה לעשות..הייא משכה אותי לבוא אחריה,מכיוון שהייתי שיכור הלכתי אחריה עד הבית שלה,עליתי אליה וזה פשוט קרה! בכל משך הזמן הזה חשבתי על אישה אחת בלבד,על אישתי! אני כל כך התיחרטתי על מה שעשיתי,וישר רצתי בחזרה לבית,אך לא ראיתי אותה,היא גם בחרה... התחלתי לבכות על מה שעשיתי והתחלתי לחפש אותה בכל מקום אפשרי... הלכתי לפאב פעם נוספת וראיתי אותם מיתנשקת עם איזה גבר,הקנאה אכלה אותי מבפנים וגם מבחוץ... התחלתי להרגיש כאבים והדמעות פשוט נזלו מעייני... נכנסתי לפאב וצעקתי: דורותייייי מה את עושה פה?.. "לך מותר ולי אסור?" היא אמרה צוך כדי צעקות... "איך את יודעת" שאלתי יש לי את המקורות שלי" ענתה ישר רצתי לחבק אותה אבל היא כבר לא הייתה בעניין,ביקשתי סליחה,התחננתי על הברכיים שתחזור אליי, שהכל היה טעות אחת מוחלטת! היא ביקשה ממני ללכת,עזבתי את המקום כמו סערה... הייתה כל כך בודד,זו הייתה הרגשה שבחיים לא הרגשתי אבל דבר אחד תמיד הרגשתי... שדורותי תמיד|הייתה האישה של חיי!

m o r 1 0 2

New member
תיקון../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

השורה האחרונה... שדורותי תמיד|הייתה האישה של חיי!

LIRONSH100

New member
מורי..

קודם כל - זה מדהים... זה ממש יפה.. וברוכה הבאה לצוות- של הפינה הזו.. אם מותר להוסיף העצה קטנה.. זוכרת שאמרתי לך שרצוי לא להזכיר שמות- לפחות אם לא חייבים.. ואם כן אז רק שם שאת ממציאה- שלא באמת קיימת אחת כזו.. שיהיה קל לקוראת לחושב שהיא זו שאישתו.. בתור אחת שקוראת את "הסיפור שלנו" את אמורה להבין על מה אני מדברת... ומי שרוצה להבין- תשלחו במסרון את המייל שלכן... קחי לדוגמא את רוני בסיפור הזה- רוני יכולה להיות מי שהקוראת מדמינת- ברור לכולנו למי אני התכוונתי. אבל בדימיון של הקוראת היא יכולה להיות הקוראת בעצמה.. ולהראות אייך שהיא רוצה שהיא תראה.. - למי שלא הבינה מה שכתבתי ורוצה להבין עוד פעם- שלחו במסרון את המייל... - רוני זו הדמות הראשית שם... ועוד מישהו... טוב אז אוהבת המון ל.ב.ג' (בדיחה פרטית!!!)

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

חח..סבבה
תודה רבה על העצות
פעם הבאה אני ימציא שם... מתקנת בתור קוראת של "הסיפור שלנו" המדהים
תודה לירוני

nogao10

New member
I will love you, baby, ALWAYS

שלום לכל הקוראים והכותבים אני רוצה קודם לברך את מור שהצטרפה לצוות הכותבות שלנו, מה שרק מחזק את האחיזה של הפינה בפורום. אני מקווה שעם הזמן יצטרפו אלינו עוד ועוד אנשים, כי אני יודעת שאתם- אי שם- קוראים את זה. אז אני לא אומר עוד, מקווה שתהנו ************************************************************************************************************ ישבתי על הספה, מול התמונה. נו, את יודעת, מול התמונה שרואים אותי ואותך בפלורידה? כשהתעקשת שאנחנו חייבים לצאת לחופשה או שתשתגעי. לא, לא השתגעת, פשוט הכרת אותי טוב מידי. אני כותב עכשיו, ומצרף למכתב כמה בגדים שלך, אלה שאני יודע שלא תוכלי לחיות בלעדיהם. אבל אם כל אחד יקבל את מה שהוא לא יכול לחיות בלעדיו, למה אני לא יכול לקבל אותך? הו, כן, זאת הייתה הטעות שלי, ומגיע לי להיענש, אבל אנחנו לא יכולים לדבר על זה כמו שנהגנו פעם לדבר? אם את שואלת אותי איך נהגנו לדבר, הרי לא סיפרתי לך כלום, רק תדעי שסיפרתי לך יותר משסיפרתי לכל בן אדם חי אחר. האם זה לא נחשב? את בטח זוכרת איך בפלורידה ניגשה אלייך קבוצת מעריצות שלא זיהתה אותי בכלל. זה הצחיק אותך אחר כך, אמרת לי שבדרך כלל בנות מסתכלות עלייך כאילו הן רוצות להרוג אותך, ואני אמרתי לך שאני לא אתן לאף אחד להרוג אותך. אולי נכשלתי בזה, כי כנראה ניסיתי להרוג אותך בעצמי, ואם לא אותך, אז את הדבר השלישי הכי יקר לי בעולם, הקשר שלנו. כתבתי שיר היום, אולי תרצי לשמוע? אני יודע שאמרת לי שאת לא רוצה לשמוע את הקול שלי יותר, כי כל פעם את גם שומעת אותי איתה.... אבל השיר הזה הוא עלייך, אין שם אף אחת אחרת, לא יכולה להיות עוד מישהי בקשר שלנו, זאת רק את, וזה רק אני. האם את צריכה שאני שוב אומר לך שאני אוהב אותך לתמיד? שאני תמיד אהיה לצידך? אני יודע שעד שאני אמות אני אסבול מהדבר הנורא שעשיתי, ואני יודע שאת תמיד תתהי האם עשיתי את זה כי לא הספקת בשבילי. לא, את לא רק שהספקת, היית יותר מידי, אבל בצורה טובה. ישבתי מקודם על הספה בחדר תמונות, כל כך הרבה תמונות שלי ושלך בכל מקום בעולם שרק חלמת עליהם. מה יקרה לתמונות האלה עכשיו? התמונות שמנציחות רגעים מאושרים, כשאת זורחת מצחוק לעבר המצלמה, תמונות שגרמו לנו אחר כך לבכות, לבכות ביחד........ וכן, בצד השמאלי העליון, במקום הכי חשוב, אבל את יודעת, את שמת אותה, התמונה שמנציחה את היום שגרם לך לעזוב. מה לא הייתי נותן עכשיו כדי להעביר את האצבעות שלי בשיער שלך? לגעת בשפתיים שלך? להחזיק אותך קרובה אליי? זה מצחיק, נכון? הייתי צריך לחשוב על כל זה לפני זה. אני אומר את זה לעצמי כל יום עכשיו, ואני מבלה בחדר תמונות יותר ויותר זמן, בלי הגיטרה שלי. למרות שאמרת ששום דבר לא יצליח להפריד אותי מהגיטרה שלי, את הצלחת! את עד כדי כך חשובה לי, יותר מכל דבר בעולם. אז למה עשיתי את זה? למה? אני לא יודע, הלוואי שידעתי, הלוואי שהייתי יכול לשאול את עצמי ולענות בשיא הכנות מה גרם לי לראות את האישה האחרת, האישה שהקשר שלך איתה היה רק משני לקשר שלך איתי, ולראות יותר מידידות בלבד. אבל כשהיא משכה אותי אליה, החזיקה אותי קרוב, כשהיא אמרה את כל המילים הנכונות שאני רק רציתי לשמוע באותו רגע, חלק בראש שלי רצה שאני אתעורר ואגלה שזאת היית את, ושהמילים האלה היו שלך... מילים שידעת להגיד, אבל כבר לא רצית. האם זאת הסיבה? האם הקשר שלנו פשוט דעך כמו שקורה לכל כך הרבה זוגות? אני לא מפחד מהפרידה עצמה, אנשים רבים עברו את זה, אני מפחד מהבית הריק, והבדידות שהוא ייצג. אבל את תחזרי אליי, נכון? את תביני שמה שקרה קרה, ואני לא יכול להצטער יותר, בחיים לא הרגשתי ריקנות כל כך גדולה. זה לא עונש מספיק? מה יהיה מספיק? תנסי להבין שאני לא האל שרצית שאני אהיה, עשיתי טעות, אני רק בן אדם. אולי שום דבר שאני אגיד לא ישכנע אותך. ובעצם, זאת רק ההחלטה שלך. אני תמיד כאן, בשבילך, מחכה שתחזרי אליי. אבל בייבי, אם תתני לי רק עוד הזדמנות אחת אני מבטיח להיות הבעל הכי טוב שאי פעם חלמת, אני אקדיש את חיי בשביל לרצות אותך, אפילו על חשבון המוזיקה שלי. ואם את מכירה אותי באמת, מכירה אותי כמו שאת חושבת, את בוודאי מבינה את משמעות ההבטחה הזאת, הבטחה שלא נתתי לאיש מלבדך, וכנראה לא אתן לאף אחד אחר. אני אורז עם המכתב כמה תמונות מהחדר זיכרונות, כמה מכתבים שכתבתי לך במהלך השנים, וכמה ציורים של הבת שלנו. האם תחזרי ותשימי אותם שוב בשידה ליד המיטה שלך, ותגידי לי "אתה יודע שהיום כמעט דרכתי על אחת הגיטרות שלך?" אני כרגיל אחייך אלייך ואומר "ספרי לי משהו חדש" ואת תחייכי ואולי תגידי לי, רק עוד פעם אחת "אתה יודע כמה שאני אוהבת אותך?". ריצ'ארד סטפן סמבורה

LIRONSH100

New member
ווואאאאוווו..

טוב זה באמת מדהים.. אני הייתי על סף בכי.. (אני יותר מידי רגשנית בזמן האחרון מענין למה?) בכל אופן.. נוג זה מדהים.. אני דימינתי אותך כאותה אחת שרי'צי כותב לה את המכתב.. למרות שחסר לריצ'י אם הוא יבגוד בך! זה פשוט מדהים.. את השתמשת בדיוק בעצה שנתנתי למור בקשר לשם.. את לא כתבת וככה אפשר לדמיין שזו יכולה להיות כל אחת.. וזה מה שהכי קסום בסיפור הזה לדעתי.. זה סיפור מדהים.. יותר נכון מכתב מדהים.. אהבתי את הסוף כש"האם תחזרי ותשימי אותם שוב בשידה ליד המיטה שלך, ותגידי לי "אתה יודע שהיום כמעט דרכתי על אחת הגיטרות שלך?" אני כרגיל אחייך אלייך ואומר "ספרי לי משהו חדש" ואת תחייכי ואולי תגידי לי, רק עוד פעם אחת "אתה יודע כמה שאני אוהבת אותך?". זה היה מצחיק ומתוק כזה.. אני פשוט אהבתי את הסיפור הזה..

m o r 1 0 2

New member
וואו../images/Emo2.gif...זה פשוט מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני גם כמעט הזלתי דמעה
מכתב מדהים
ידעתי שזה מריצי'
נוג,לא ידעתי שאת כותבת כזה מדהים
ותודה על זה שבירכת אותי
אני אכתוב בכל שבוע

למעלה