פינת הטיפים

פינת הטיפים

שבת שלום לכולם, אני מתכבד לפתוח בזאת שרשור שבו כל אחד מוזמן לכתוב טיפ קטן או גדול שיוכל להיות לעזר לכולנו. אז קדימה חברים לכל אחד יש הברקה, ניסיון, עשה משהו קצת שונה הצליח לו ורוצה לשתף אותנו או לא הצליח לו ורוצה להאיר את עינינו. תודה ולהתראות

שימוש בסטריליזטור

אם משתמשים בסטריליזטור לייבוש חלקי הנבולייזר וצריכים להפעיל למשך חצי שעה איך קובעים את הזמן ? קונים טיימר מכני (שקע חשמלי הכולל שעון שבת) מחברים אליו את הסטריליזטור בצד אחד, בצד השני תוקעים לשקע החשמל שבקיר. לפני ההפעלה מזיזים את המחוג לחצי שעה וכך לא צריך לחכות או לזכור לכבות את הסטריליזטור. רק לא לשכוח בסיום לפתוח את כיסוי הסטריליזטור לייבוש סופי של חלקי הנבולייזר. עלות הטיימר עשרות ש"ח. שבת שלום.

המתאם מופיע בפרסום בעתוני סוף שבוע

בחוברת הקטנה של הום סנטר שצורפה לעיתוני סוף השבוע בעמ' 11 מופיע המתאם ונקרא "שעון שבת מכני לבן + צהוב" של HYUNDAI ועלותו 50 ש"ח לנו יש מותג אחר. חשוב לפני שקונים - לבדוק אם ניתן להכניס את התקע של הסטריליזטור לחורים במתאם. (אצלנו היה צריך להפעיל קצת כח על מנת להכניס התקע של הסטריליזטור למתאם)

במבט נוסף על המודעה לא בטוח שמדובר במתאם הרצו

הי, במודעה כתוב הפעלה כל רבע שעה וייתכן שמדובר במתאם המיועד להפעלה בשעות מסוימות אנו צריכים פשוט טיימר (שנראה מאוד דומה) ומאפשר הפעלה לפרק זמן שנקבע מראש. ושוב - תשומת לב לגבי החורים במתאם.

טיפ לסיאפניקים מזדקנים

כמוני, שהסניליות כבר מתחילה לצוץ... או שאולי אתרץ את זה בהרגל עד כדי שכחה אם אני שמה את כל הקופסא של הקריאון לידי בזמן האוכל אני יכולה לקחת 2 כדורים בתחילת הארוחה נגיד, ואחרי 2 דקות בדיוק לא לזכור אם לקחתי וכמה.... סניליות אמרתי?.. ככה יוצא שאין לי מושג כמה כדורים לקחתי עם הארוחה והטיפ - אני אוספת קופסאות קטנטנות מפלסטיק של רטבים ב- take away ושמה בהם 7 כדורי קריאון ושמה ליד הצלחת של האוכל ככה אני יודעת בדיוק כמה לקחתי

sporTV

New member
נראה

שהזקנה אצלי התחילה מוקדם....זה קורה לי ה-מ-ו-ן-! וזה די מעצבן כשזה קורה. הטיפ שלי - להימנע מזיהומים בבתי חולים, בביקורות ובבדיקות: בכל פעם שצריך לגעת בידית/דלת/כיסא.....לגעת בהם עם השרוול או עם החולצה, ולא עם הידיים! אם מתלווה אליכם הורה/חבר לבקש ממנו לפתוח את הדלתות וכדומה. אולי אני קצת פרנואיד, אבל אני מאמין בזה מאוד!

מסכימה איתך

אני בטוחה שמקורן של בעיות סיאפניקים הוא בהעברת החיידקים.לאחר שהוצגו פה מאמרים בנושא ההדבקות אין ספק שיש להקפיד ואף להחמיר בשמירה על הכללים.

chakiv

New member
טוב אולי זה נדוש ולא לכולם מתאים, אבל שיהיה..

מי ששוכח לקחת תרופה
ספיציפית בשעות היום
(נגיד, אנטיביוטיקה חדשה לשעת הצהריים, או משהו כזה), פשוט יכול לשים תזכורת בפלאפון
באופן קבוע. או אופציה נוספת: לקשר את נטילת התרופה לפעילות קבועה במהלך היום, כמו לדוגמא: צחצוח השיניים בבוקר או לפני השינה... ורדית

ורדית - תודה על התייחסותך

הי ורדית, כל התייחסות חשובה ומבורכת. מי שמתאים לו - שייקח. מי שכבר מכיר - ימשיך הלאה. יום טוב לכולם.

sporTV

New member
ההולך בפרדס, אחלה רעיון שרשורי

הצעת כאן - קבל חיזוק חיובי!

טיפים

לעניין מעקב אחר לקיחת הקריאון, אנחנו שמים את הקריאונים בכוסית מדידה של סירופים בתחילת הארוחה. אנו משתמשים בשעון מטבח מצלצל כדי להזכר במועד סיום האיהנלציה. וטיפ לקטנים, בכל פעם שהיתה תרופה שלא ניתן היה להשיגה בסירופ, כתשנו אותה והכנסנו אותה לקפסולות ריקות דמויות קריאון. את זה הילד בלע בלי בעיות. יש לנו על המקרר טבלה מפורטת של כל הטיפולים והתרופות בהתאם לחלקי היממה. זה מאפשר מעקב וטיפול על ידי כמה מטפלים שמחליפים זה את זה. הצגת הטבלה בפני הצוות החינוכי בבית הספר, המחישה יותר מאלף מילים את סדר היום המפרך... נושא הקריאון כל כך טבוע בנו, שבכל פעם שאנו רואים הורה שמאכיל תינוק בריא, עומדת לנו על קצה הלשון השאלה: נתת לו קריאון... זה משותף לכל הבוגרים במשפחתנו. אלונית

למעלה