פינת החלומות:

bLAck hALo

New member
פינת החלומות:

כדי לעורר קצת את הפורום.. שיר החלומות+קליפ השיר צריך להיות שיר שאמינם עדין לא שר או הכניס לאלבום; 1.שם השיר (לא חייב להיות שיר של אמ'): 2.לבד או עם עוד אומן/ים: 3.איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה: 4.האם לשיר יש קליפ? (אם לא ביימו אחד) 5.האם יש רימקיס לשיר?

bLAck hALo

New member
../images/Emo79.gif

1.שם השיר (לא חייב להיות שיר של אמ'): Immortal Technique-Caught in A Hustle 2.לבד או עם עוד אומן/ים: לבד 3.איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה: בהופעה קטנה ואינטימית לאוהבי אמינם בארץ. 4.האם לשיר יש קליפ? כן יש.. קליפ שיתאים לשיר 5.האם יש רימקיס לשיר? כן ע"י Dead Prez

cool miki

New member
מה? אמינם היה בארץ?

"בהופעה קטנה ואינטימית לאוהבי אמינם בארץ"
זה אומר שאמינם היה בארץ וקיים כאן הופעה

bLAck hALo

New member
אה?! חח לא.. לא נראה לי שהבנת את

הקטע.. - זה משחק וזה למה זה נקרא "פינת החלומות

lony21

New member
חחחחחחחחחחחחח גדול!

וואי סטלנית על כל הראש תגידי לי, על מה את ומאיפה משיגים את זה? אולי גמני אחשוב שאמינם בא ועשה הופעה קטנה

חח הילוש אהבתייי......!@!../images/Emo45.gif

1.שם השיר (לא חייב להיות שיר של אמ'): move bitch-ludacris feat.mystical סתם כי אני אוהבת תשיר.! 2.לבד או עם עוד אומן/ים: לבד 3.איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה: סתם הלכתי לי ברחוב אז אמינם קרא לי אמר לי עדי אחותי שמעי כתבתי משו תגידי לי אם הוא טוב או לא. כי אם תגידי שלא אז אני לא יוציא קליפ
4.האם לשיר יש קליפ?(אם לא ביימו אחד): יש קליפ..!(אחרי שאמרתי לו שהשיר טוב) כאות תודה שאמרתי לו שהשיר טוב אז הוא הוציא לשיר קליפ..! וגם אני וגם הוא שם..
5. האם יש רימקיס לשיר? לא חחח אמרתם חלומות אז הלכתי עם זה עד הסוף.... אשליותתתתתת.........

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

לקחת את זה הגדול, אה?! חחח מתאים לך עכשיו לשמוע את השיר "אשליות"!

לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מיליונררר

אל תזכירו לי את השיר הזה......................... משום מה משרד החינוך החליט שכיתות יוד יעשו בגרות על ניסים סרוסי גם...(זה ששר את אשליות..) ככה שהשיר הזה לא טוב לי כרגעעעע......

cool miki

New member
יש לי קומונה של טלוויזיה..

כל מה שקשור לטלוויזיה, סדרות, תוכניות... אה, ואני יודעת שאתם לא יורדים עליי.. אמרתי את זה בצחוק.. בגלל זה שמתי
...

k k1

New member
אה?! מה? לא הבנתי כלום..../images/Emo4.gif

אני עייפה מדי כדי לחשוב....<טוב נו גם שאני לא עייפה אני כזאת..>

למעלה