פינת החירום

גלבועא

New member
פינת החירום ../images/Emo24.gif

אין ברירה חברות וחברים. אמנם אנחנו קהילה קטנה מאוד, אבל לאור האירועים בשעתיים האחרונות והדאגה והחרדה המכרסמת בכל פה, אני פותח את הפינה הזו. כל מה שצריך זה להראות סימן חיים. אם צריך עזרה לא לבקש ולא להתבייש. שנעבור את הימים האלה בשלום.

גלבועא

New member
ו- כ מ ו ב ן ../images/Emo25.gif למיטלי על המצח

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת למיטלייייייייייי הקטנה מה נעשה לה ומה נקנה לה למיטלייייי למיטלייייייי למיטלייייייי הקטנה??

m i t a l y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

תודה מותק. מקווה שמתישהו יתאפשר לי להראות לך כמה אני "קטנה"...

alona 9

New member
../images/Emo140.gifתודה לגלבוע

ולמיטלי- ה"קטנה?"
צרור ברכות ונשיקות ויום הולדת שמח,
ואפילו לך גלבוע, נשארה אחת,
על המצח..

m i t a l y

New member
אצלנו מלחמה

חברי הקיבוצים שלידנו כבר במקלטים. קיבלנו שיבוצי מקלטים ומה לעשות במקרי חירום. מחכים להוראות פיקוד העורף.

pf26

New member
../images/Emo24.gif לכולם ולילה שקט

אנחנו בין ארגזים לבין טלפונים לילדה שבארץ והדאגה גדולה. מקווה שהצלחת לחגוג קצת ושאתם לא צריכים להיות במקלטים. ובלי קשר - מה קורה להנהלת תפוז? נכנסה בהם אמביציה לשגע אותנו עם כל השינויים האלה בפורמטים הרגילים? לילה שקט

m i t a l y

New member
בהחלט חגגנו ../images/Emo65.gif

בעלול קנה לי טבעת נישואין חדשה לאחר שהראשונה נשברה ונגנבה. והיה נחמד ורומנטי
. דרך אגב, מה מראים בטלוויזיה שם? בארצות אירופה הרחוקות? אריזה "נעימה"
מחכים לכם

m i t a l y

New member
כן.

הטבעת נשברה כי אני עובדת בעבודה פיזית (מכונות וכו') והיא נסדקה בזמן העבודה. אמי עשתה אותה (היא מעצבת תכשיטים במקצועה הנוכחי) ושמה אותה בתיקה. יום אח"כ פרצו לה את האוטו והתיק (עם הטבעת) נגנב. אז... איזה מזל שיש אמא כזו שעושה טבעות, לא?

גלבועא

New member
לי טבעת הנישואין נגנבה פעמיים, בחיי

אבל עדיין אני מוריד אותה מאצבעי לפני שאני הולך לישון.

pf26

New member
מה מראים? את לבנון מופגזת

המהדורות נפתחות בכיתוב ובאמירה "יום שישי למתקפה הישראלית בלבנון". במקרה שהם ממש פרו ישראלים, מראים שתי שניות של פגיעה בנו. בשאר הזמן מראים לבנונים בורחים, פצועים, בתים הרוסים ועשן בלבנון. לפעמים מראים גם פצועים מעזה. עוד לא יצא לי לראות בטלויזיה מקומית או ב- cnn וב- bbc אזורים פגועים אצלנו.אה, סליחה, שכחתי, הראו קרון רכבת עם חלונות מנופצים. לא הראו כמובן את הפצועים או ההרוגים ולא ראיינו אף אחד. בקיצור - הם מצליחים להרגיז אותי ממש בחד צדדיות שלהם.

למעלה