פינת הזוגיות

ענתי20001

New member
פינת הזוגיות

שלום.אני גרושה ואם לאחד, נראית מצוין, אינטיליגנטית בלה בלה בלה:) בעייתי היא שאני לא מצליחה למצוא זוגיות מתאימה. קראתי כי הפינה הדרום מערבית בבית היא המסמלת את הזוגיות. העניין הוא שהפינה הדרום מערבית בביתי היא בגב חדר המדרגות והיא במטבח איפה שהארונות מצד אחד והמקרר מצד שני ובינהם השיש ללא "space". מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב? תודה מראש.

דנה A

New member
פינת הזוגיות

הי ענתי, ברוכה הבאה לפורום, מציאת זוגיות מתאימה אינה דבר של מה בכך, כפי שודאי כבר למדת, לשם כך דרושה עבודה עצמית, זוגיות, תקשורתית, וכמובן מזל למצוא את האדם המתאים ובזמן המתאים.. הפינה הד.מערבית בבית מסמלת את אם המשפחה, את הנישואין - את יכולה להוסיף סימבול זוגי באיזור זה, אם בתמונה או פסלון (למשל סמבול האושר הכפול- יש באלבום הפורום, ובמאמר שבאתרי), כמו כן את יכולה לחזק את הפינה הד.מערבית של הסלון, ושל חדר השינה שלך. פרח הפיאוני מתאים גם למשיכת מחזרים, אהבהבים - אם מעוניינת יש נוסחה סינית "פריחת האפרסק" באתר שלי - שמדריך למציאת המיקום בבית עפי' שנת הלידה. ישנם חיזוקים והפעלות נוספות אך הן דורשות נתונים רבים שלא ניתן לבדקם עג' הרשת, שתהיה לך שנה זוגיות ואוהבת דנה אהרון

למעלה