פינת הומור

g a d d i

New member
פינת הומור

שיכור ופוזל התנגשו ונפלו. אומר הפוזל לשיכור "תסתכל לאן שאתה הולך". עונה השיכור לפוזל "תלך לאן שאתה מסתכל"...

רעיון יפה.

וגם הבדיחה שכתבת מצאה חן בעיני, רק רציתי לומר לך שבפינה כזאת צריך הרבה זהירות, לא לגלוש לניבול פה, כי הגבול בין הומור לגלישה לדברים אחרים הוא גבול דק, אז בהצלחה אבל בזהירות.

אלישיר

New member
איך קוראים למישהו שעושה שנורר?

בעזי"ת --- עוסק בקבלה מעשית... הקיצר, יום אחד נסע מארה"ק שנורר, לזה יוניטד סטייטס, ושכר לו שם דרייבר לקחת אותו אל המענים של רשימת התורמים שהכין מבעוד מועד. באחת הכתובות פתח לו את הדלת גביר גברתן בעל חזות מפחידה, ורק שמע את המילה הראשונה, פתח בצעקות צרחות ואיומים מסמרי שיער. השנורר לא נבהל, והמתין, וכשהגביר ראה שהוא לא מתייאש, שלף שטר של מאה דולר ונתן לו. בדרך לאוטו רודף הגביר אחריו ושואל אותו: "תגיד לי... איך לא נבהלת וברחת?!" מראה לו השנורר את הרשימה שנתנו לו בארץ: "הנה תראה ג'יקוב כאהן פארק אווניו- צועק מאיים ונותן מאה דולר". (מ"חדרי חרדים").

אלישיר

New member
ועוד מעשיות שנוררים...

בעזי"ת היה גביר ביוניטד סטייטס שבכל פעם שהיו מבקשים תרומה, היה נותן סכום סימלי ופעוט. אבל, שנוררים מומחים היו מגלים סוד אחד לשני, שכשמספרים לגביר שאתה נכד של האדמו"ר מצאנז, היה מייד פותח את ארנקו בנדיבות. קיצר, אחד החליט שתפס את הפואנטה, והלך לגביר בבקשת תרומה גדולה, והזדהה בפניו כרבי מצאנז... מייד קם הגביר בכעס גדול: אולי תפסיק לשלוח לי את הנכדים שלך!!!

אלישיר

New member
עוד אחת -בשביל הקרדיט.

בעזי"ת כומר נכנס לכיתה מנופף ומשחק בשטר של מאה דולר, ומכריז בקןל גדול: "מי שיאמר לי מי היתה הדמות החשובה ביותר בהיסטוריה, יקבל את השטר." התלמידים החלו לצעוק תשובות שונות כמו ניוטון, צ'רצ'יל, אדיסון, כשלפתע צעק הילד היהודי היחיד בכיתה את התשובה המצופה: "ישו!" הכומר התפלא, נתן לאחר כבוד את השטר לילד, ושאל, "איך זה שדווקא יהודי ידע את התשובה?" עונה הילד היהודי לכומר המבולבל "בינינו, משה רבנו הוא הדמות החשובה ביותר בהיסטוריה, אבל ביזנס זה ביזנס..." (בחדרי חרדים).

אלישיר

New member
פרפאות לתורה.

בעזי"ת גימטריה פשוטה: ההדל בין רצוי-306 למצוי- 146. זה: כסף-160. (בחדרי חרדים)

אלישיר

New member
איך מזהים געפילטע באקווריום?????

בעזי"ת איך מזהים געפילטע באקווריום????? כן..זה ההוא שמסתובב עם גזר על הראש. (בחדרי חרדים).

אלישיר

New member
רזין, ורזין דרזין...

בעזי"ת שאלו את הדרשן: "מה ההבדל בין רזין, ל- רזין דה רזין ?" "פשוט. 'רזין', רק הקהל לא מבין. 'רזין דה רזין', גם הדרשן לא".

אלישיר

New member
אם בשוויגער עסקינן...

בעזי"ת אשה אחת שכבה על ערש דווי והרגישה כי רגעיה ספורים, קראה לבעלה ואמרה לו שיש לה בקשה אחרונה לפני המות. אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה, "בהלוויה שלי תלך יד ביד עם אימי". למרות שלא הסתדרתם אף פעם, אני מאד רוצה שכולם יחשבו שהכל בסדר. אתה תעשה זאת עבורי? שאלה. ענה לה הבעל: בקשה אחרונה לפני המות אני מבטיח לך שאקיים אבל שיהיה לך ברור, "אני מההלוויה הזו כבר לא אהנה".... (בחדרי חרדים)

אלישיר

New member
דונט בוש דונט בוש...

בעזי"ת בוש ביקר אצל המלכה אליזבט והיא רצתה להשוויץ לפניו בפיקחותם של אנשי המימשל שלה. היא מרימה טלפון לטוני בלייר ובוחנת אותו בחידה. "מיהו הבן של אבא שלך ושל אמא שלך, והוא לא אחיך ?", היא שואלת. "אני", עונה בלייר מיד. אליזבט מזכה את טוני בלייר בנקודות ומניחה את הטלפון, מרוצה עד הגג. בוש 'מבין' את הפרינציפ ומנסה אותו בבית. "מיהו..."וכו וכו וכו, הוא שואל את סגנו. לסגן אין מושג ירוק. מחליטים לשאול את מנהיג הרפובליקנים. גם הוא לא מצליח לפצח את החידה. מכנסים את מרכז המפלגה (או איך שקוראים לזה שם), הם יושבים שבעה נקיים...ללא תוצאות. מצלצלים לקולין פאוול. "אני", עונה הבנאדם, מפצח את החידה ברגע. מאושר, מצלצל ראש הרפובליקנים אל בוש. "בוש, אתה יודע ? הבן של אמא שלך ושל אבא שלך ואינו אחיך הוא קולין פאוול". "אידיוט !", צורח בוש, "זה לא קולין פאוול. זה טוני בלייר". (בחדרי חרדים).

אלישיר

New member
השדכן והחרשת...

בעזי"ת בני ברק. שדכן מביא בחורה לשיפוטם של בוחער צעיר ומשפחתו. אחרי סריקה וסקירה ראשונית קצרה האברך ניגש לשדכן ולחש לו באוזן: "נראה לי שהיא קצת מבוגרת ובכלל לא יפה". כעבור זמן מה הוא שוב ניגש לשדכן והוסיף בלחש: "שמע שמתי לב שהיא לא עלינו קצת צולעת ולפי הלבוש היא באה ממשפחה עניה". השדכן התרגז: "אתה לא חייב ללחוש ולירוק לי באוזן כל הזמן, היא לגמרי חרשת. (בחדרי חרדים).

אלישיר

New member
עזבו אתכם מהאפיקוטרולס!

בעזי"ת הנה עוד בדיחה: אב לשש בנות המתין בפתח חדר-לידה, שעה שאישתו עמדה ללדת ילד נוסף. ניגש אליו אדם שהמתין אף הוא בחדר ההמתנה ושאל: "בן או בת?" השיב האיש: "איני יודע. מה שבטוח - הפעם זה יהיה או 'שביעית' או 'ערלה'... (בחדרי חרדים).

נייעס

New member
אם הייתי מבין אותך היה

היה טוב. הבעיה שלך שאתה מעיר לאחרים. ואתה בעצמך פוגע בכבודם של צדיקים בליצנות זולה.. וד"ל.

אלישיר

New member
אני מצטער מאוד אם היתה כאן פגיעה.

בעזי"ת חלילה וחס לי לפגוע או לזלזל ואפילו בעקיף עקיפין, בכבודם של צדיקים. לא הבנתי שאתה מתכון ברצינות, ואם עוד יחשבו כמוך, אצטרך לעשות תשובה. תודה שאתה מעיר, לא שמתי לב ולא חשבתי על כך.

למעלה