פינת הוידאו ארט

eranoz

New member
ועוד משהו

סליחה על שגיעות הכתיב/הקלדה/ניסוח שכחתי לעשות הגאה לטקסט. תודה רבה למגיבים כל תגובה מנומקת מאוד תורמת לי, חיובית ולא פחות אם לא יותר-שלילית. כל דבר שקשור לנושא - ישמח אותי לדעת עליו. במיוחד עבודות של אחרים מכל התקופות והסגנונות. תודה וביי ערן

yairon

New member
לערן המוכשרת...

ערן תשמע אני חייב להיות רציני פעם אחת לא ? אז ככה. אני מורשם מהידע שצברת במהלך השנתיים האלה. אני די מקנא. אתה בהחלט מתקדם למרות שכרגע גם אתה לא יודע לאן. אתה יוצר וזה כבר המון מבחינתי. אני חושב שכשתעבור לדירה החדשה אתה תפרח... בקשר לסטודיו בבית. יש אפשרות לפנות חדר ולהתחיל לקנות פה ושם ציוד.

ערנצ´וק, זה לא פייר

זו הודעה מפרגנת ונחמדה, אני דוקא שמחה לראות אותה פה על גבי הפורום ואני בטוחה שהוא לא התכוון למשהו אישי מדי
אפרת

ננהננה

New member
אהבתי מאוד

את הדברים שעשית, ולי דווקא לא מפריעה האיכות ה"ירודה" יש בחוסר חדות, חוסר פרטים שנובעים מחישפת יתר או חשיפת חסר וחוסר פרטים שנובעים מפיקסלציה, זה יוצר תחושה של מיסתוריות. לא הכל גלוי ואני בתור צופה משתמשת בדמיון בשביל להשלים את מה שהראש שלי כל כך רוצה לדעת. והשיתוף הזה של הצופה, הוא בעצם משתף אותו באיזה צורה משונה בתהליך של היצירה. וזה גורם לבן אדם להקשר לזה. ואני אוהבת מאוד את התחושות שזה יכול ליצור. אני אוהבת את זה שאתה הולך עד הסוף עם האמנות שלך וחי אותה. אהבתי מאוד את מה שעשית ועצם זה שלקח לי כל כך הרבה זמן להגיב זה לא משום שנשארתי אדישה, להיפך. לא ידעתי איך להגיב. אני מצרפת כאן קישור לאתר שנקרא פוטומונטאג´ שאוהב להשתמש הרבה בעניין הזה של "איכות ירודה" כביכול. לוקח קצת זמן להגיע לדברים שיש באתר בגלל שהוא כולו מלא בהסתרות. אבל זה כיף. ננה

למעלה