פינת הווידויים

adamkylie

New member
חחח, ממש ממש לא...

את כנראה לא מכירה את השירים שלה, ובכלל לא שומעים מוזיקה בגלל הגוף של הזמרת (אולי זו הסיבה לראות קליפים אבל לא לקנות דיסקים!!!). ומהתגובה שלך אני יכול לנחש שאת חובבת היפ הופ (אני מריח וויגרים ממטרים) אז אין בכלל מקום להשוואה בין מוזיקה איכותית (קיילי) לבין תת רמה (היפ הופ).

tatababa

New member
כל אחד ודעתו...

הייתי שמח לדעת מי כן כותב טוב לדעתך?

חה! כמה שירי שלה את כבר מכירה שאת

אומרצ שכול השירים שלה קיטישיים? con't get you out out of my head וספינינג אראונד? וואו איזה שיפוטט יש לך עליה... את מכירה רקת'שירים שלה של שנות האלפיים! לכי תקראי עליה חומר תוך חמש דקות תקליטי מי היא באמת!

בריטני ספירס? חחחחח

בסוך יסתבר שהיא מעריצה מישהי שאפילו לא כותבת את השירים שלה פחחחח

p i n g o

New member
פינת הווידויים

יש לי שאלה אליכם: איזה שירים של קיילי אתם... לא ממש מחבבים? מעדיפים לדלג עליהם כשאתם שומעים אותם? מומזנים לשרשר

Human Nature

New member
הממ... |טל| †

קיילי קיטשית בחלק מהשירים שלה ("Especially for You", מכירה?
), אבל בשנים האחרונות היא מעיפה את הקיטש לטובת דברים טובים, או לפחות לא עושה אותו הדבר המרכזי. ב-KM94 היה קיטש מסוגנן (אלבום כל-כך שולט ^_^ חבל שהיא לא כתבה חצי מהשירים בו :|), לדוגמה. חוץ מזה, מה רע בקצת קיטש?

eyalush001

New member
עזבו....

מה אתם מתעמצים? זאת עוד אחת מהשומעי "בלבלי אותו".....

tatababa

New member
שירים שרן לא סובל!!

- Love At First Sight 2001 - Got To Be Certain - Give Me Just A Little More Time - Je Ne Sais Pas Pourquoi - If I Was Your Lover - I Guess I Like It Like That / Keep On Pumpin' It - If You Were With Me Now - Wouldn't Change A Thing : השיר הזה הוא מקרה מוזר כי אני לא אוהב את הגרסת אלבום אבל אוהב כל גרסה אחרת.. - Can't Get Blue Monday Out Of My Head STUDIO VERSION ההופעה החיה של זה מעולה לדעתי - Death Is Not The End - G-House Project Cheers, רן

אוקי הנה כמה מהווידויים שלי.....

....כש/הייתי בת 5 גנבתי עוגייה מהקופסא פחחחח....! אוקי: בlight years אני בקושי מקשיבה ל"bittersweet goodbye " ולyour disci needs u הקשבתי אולי רק 4 פעמים מאז שקניתי את הדיסק
(שזהב ממש אבל ממש ממזמן!!!!!!!!) בfever אני לא מקשיבה בכלל לcome into my workd כבר התחלתי לא לסבולאת השיר הזה מאז שהוא יצא כסינגל אני לא אוהבת אותו.....לפני שהוא היה סינגל חיבבתי אותו אבל פשוט נמאס לי ממנו! מה לעשות יש שירים חלשים.... ובhit+ אני כמעט לא מקשיבה ל שני האחרונים שהם בונוסים כי 3 דק' מהשיר זה מוזיקה וזה די מעצבןא ני שונאתתתתתתת רימקסים! סיחימתי את הוידוי שלי....... את השירים משנות ה 80 אני ממש אוהבת-אחד אחד! ממש מצויינים! אבל אלו משנות התשעים ומשנות האלפיים-יש כמה לא טובים במיוחד...... קשה לי להיזכר באחד גרוע שהוא משנות השמונים! סקייטי

p i n g o

New member
את יכולה לפרט עוד קצת?

מה עם השירים משנות ה-90 שאת אמרת שאת לא אוהבת? זוכרת לפחות איך קוראים להם?!

Siren

New member
../images/Emo3.gifוידוי קשה במיוחד

אני זוכר שהורדתי בנאפסטר (ז"ל) את SPINNING AROUND וחשבתי לעצמי שהינה מגיע עוד כישלון מבית מינוג (כמה שאני טעיתי...) עד היום אני פשוט לא מסוגל לשמוע את השיר הזה. למעשה, אני לא סובל אף אחד מהסינגלים שקיילי הוציאה מ- LIGHT YEARS למרות שבסך הכל האלבום היה מצויין! מהשנים הראשונות אני לא מסוגל להקשיב לכל מה שקשור לאלבום הראשון והשיר השנוא עליי ביותר: Tears On My Pillow, כניראה החימצון עלה לה לראש...

אם מדברים על חידושים אתם לא תאמינו!

שמעתי את לוקומושיין המקורי!!!!!!! אלוהיייייםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! זה נוראאאאאא!!! פשוט נורא!!! של קיילי פשוט מקסים
מ והמקורי? זוועה! נוראי! זה נשמע כמו שיר לילדים קטנטנים!!!!!!!! וקיילי עשתהאת זה ל...די מגניב אפילו! חחחח

p i n g o

New member
שנות ה-60... למה ציפית..

והמבצעת הייתה Little Eve... שנפטרה לפני כמה חודשים...

וידוי באמת קשה יהו!

יש לנו טעם כזה שונה! אני מתה על האלבוםה ראשון שלה!!!! וגם מתה על "שנות אור"

למעלה