פינת ההשחלה

דן צ

New member
לא נעים אבל...../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo50.gif

zimes

New member
ומה שלומך?

האם אתה עומד בהבטחה למצות את הזמן, ולחפש בנחת מקום ראוי עבורך?

freedom rider

New member
בינתים אני בסדר

מתחיל להכנס לשיגרה בריאה... היום נפרדתי מגו'רג', רכבי הנאמן שליווה אותי ברחבי הארץ במשך שבעת החודשים האחרונים. אני מחפש עבודה, כמובן, בהחלט בנחת (כי מה לעשות, אין אפילו מודעות דרושים של סוכנויות כ"א, עד כדי כך המצב גרוע בתחום שלי) ובהחלט יש לי תכניות איך לנצל את הזמן... בינתיים התפניתי סוף סוף לסיים לסדר את הדירה החדשה (רק עברתי דירה לפני חודש), בשבת הכנתי פנקייקס
וסוף סוף יש לי זמן לקרוא!

shellyland

New member
פריד, מצד אחד: אוי ../images/Emo4.gif

מצד שני - שינויים, גם כשאם לא נעימים ונכפים עליך, ברוב המקרים מובילים לתוצאות טובות. אולי יקח זמן. אולי לא. בכולופן - כמו שאמרתי כבר: השתדל להנות ככל שאתה יכול מהחופש הכפוי (וזכור שירושלים היא לא נורא רחוקה!)

freedom rider

New member
כשאין ../images/Emo73.gif...

ירושלים היא מעבר להרי החושך
בעצם, פעם, כשהייתי צעיר ותפרן, נסעתי לאוניברסיטה מרחובות פעמיים בשבוע, 3 אוטובוסים בכל כיוון.... במשך 3 שנים, עד שקניתי אוטו. היה לוקח לי שעתיים כל צד. כן, אני יודע שהייתי צריך מאוד את השינוי הזה, ובסופו של דבר יש סיכוי טוב שהוא יוביל לתוצאות טובות... עכשיו אני צריך לנסות לנצל את הזמן הזה... מחר בלשכה אני אנסה לברר אולי אני יכול לקחת איזה קורס ...

מצטרפת ל"יהיה בסדר"

כי כמו שאתה יודע, אני מדיום, וראיתי שהכל יהיה בסדר. פאקט. חוץ מזה, עצונת: אתה מכיר את עצמך ויודע אם אתה הטיפוס שמסוגל עכשיו לעשות פסק זמן ולהינות מהשקט הפתאומי, או שאתה מהסוג שתוך שבוע תטפס על הקירות ותצעק חמס. באם אתה מתאים לסוג הראשון, פרגן לעצמך שבוע הרגעות (אפשר יותר אם אפשר) וארגון המחשבות. אם אתה הטיפוס השני - תכנית פעולה לכיבוש המשרה הבאה היא בהחלט רעיון טוב. אל תיתן לעצמך לשקוע בכורסה אם אתה יודע שתוך זמן קצר זה ישגע אותך.

למעלה