פינת ההמלצות!

scudnick

New member
פינת ההמלצות!

[אני יודע שזה שם דפוק
] בכל מקרה, ככה זה הולך: כל שבוע תיבחר להקה אחרת שעליה ידובר פה. אתם צריכים להמליץ על שלושת השירים הכי טובים שלהם והאלבום הטוב ביותר שלהם לאנשים חדשים שמתכננים לשמוע את הלהקה
לבסוף זה יאוגד למאמר אחד גדול, אם יעל [כפרעליה] תסכים
ומה דעתכם שנתחיל מאחת להקות הפאוור הראשונות [למיטב ידיעתי], הלווין! [חשבתם שאני אתחיל מסונטה ארקטיקה, נכון? אונה לכם! סונטה יהיו שבוע הבא
] התוצאות, שייקבעו על פי השירים והאלבום שהמליצו עליהם הכי הרבה, יפורסמו שבוע הבא כשהפינה תיפתח מחדש

3 השירים שלהם שאני הכי אוהבת:

mirror, mirror if i could fly inmortal ושלושתם מהאלבום the dark ride אז אני אבחר בו.
אגב, מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו בארץ?

Blade Of Fire

New member
אני ראשון../images/Emo3.gif

שלושה שירים לא יודע.. כי אני לא מכיר מספיק שירים לעומק... אבל מבחינת דיסק- קמיליאון מוזר וענק:)

slallum

New member
לא מכיר דיסקים

אבל הנה 3 שירים ממולצים שלהם: Eagle Fly Free Sole Survivor I'm Alive שירים מצויינים, הלווין ידועים בגיטרות המצויינות והעוצמתיות שלהם.

slallum

New member
אה ושכחתי לציין

שיש להם גם תופים מצויינים, בייחוד בהתחשב בתופים של הפאוור מטאל, לדעתי יש להם את המתופף הכי טוב מבין הלהקות ששמעתי.

הרעיון נפלא,

וברגע שיהיה מספיק חומר למאמר *שיעול קל* ההמלצות אכן יאוגדו למאמר. את Helloween אולי לא כולם מכירים (עוול שיתוקן במהרה, אני מקווה), אבל לפחות בשבוע הבא יהיה, אני מקווה, שיתו"פ מספק יותר.

למעלה