"פינת ההכי"

גםצופה

Member
מנהל
"פינת ההכי"

השבוע אני שואלת מי בעיניכם היא הסדרה הכי טובה בתחום סדרות המתח ?
אני יודעת שהתחום רחב (אולי בשבועות הבאים אבקש תחום יותר מצומצם - אבל הפעם נסו ואתגרו את עצמכם... אשמח גם אם תנמקו את הבחירה....)

didalf

Well-known member
הכוונה לסדרות משטרה

של מקרה לפרק כמו מחשבות פליליות והמנטליסט וכאלה? או סדרות של תעלומה של עונה שלמה כמו הקילינג?
&nbsp
האהובה עליי היא מחשבות פליליות. הרבה בגלל דמות מסויימת אבל גם בגלל שהעלילות שלה, לפחות בעונות מוקדמות יותר היו מקוריות יותר מבסדרות מתח רגילות, שבהן תמיד הרוצח הוא האדם האחרון שנחשוב עליו.
במחשבות פליליות הרבה פעמים רואים את הרוצח אפילו כבר בהתחלה והמתח נבנה מאיך הם מצליחים להגיע אליו, בד"כ בזמן להגיע את הקורבן האחרון.
חוצמזה אני מאד אוהבת את המנטליסט.
&nbsp
וגם את דה קילינג אהבתי, אבל לא ראיתי עוד סדרות בסגנון אז אני לא יודעת להגיד אם היא הכי טובה בתחומה.
&nbsp

גםצופה

Member
מנהל
התחום באמת די רחב...

ממה שהבנתי דה קילינג הוא דווקא לא בזאנר הזה אלא יותר בזאנר של סדרת דרמה ופשע/משטרה - כלומר פחות סדרת מתח.... (ככה גם אני הרגשתי לגביה)
ותודה על השיתוף אני אישית לא ממש התחברתי למחשבות פליליות והמנטליסט בעונה השלישית איבדה אותי לגמרי...

is00

New member
"מבוקש" .

כיום, הכוונה.
בעבר הייתי מכניס גם את "תיקים באפילה" ו"נמלטים".

חוטהשני

New member
למרות שלא חשבתי שאני אוהבת את הז'אנר
מתברר שדווקא אהבתי לא מעט סדרות מהז'אנר הזה

&nbsp
כיום הסדרה שאפשר לומר שאני הכי אוהבת היא 'אלמנטרי' - אני מאד אוהבת את העלילות והייתי בטוחה שלא אתחבר לעונות החדשות (כי חשבתי שארגיש שהכל חוזר..) וכל פעם מחדש אני מופתעת איך מאד נהנתי מהפרק

&nbsp
(יכול להיות שאם הייתי רואה את הולמוס שמשודרת בהוט הייתי אוהבת אותה יותר - לא יודעת...)

גםצופה

Member
מנהל
אצלי

סדרת המתח המשטרתית הכי היא כיום קאסל - למרות העלילות הדי צפויות/דומות אני נהנית מהסדרה ומפתרון התעלומות....
&nbsp
&nbsp

LeRanch

New member
מחשבות פליליות

העונות הראשונות בעיקר, כי האחרונות די חוזרות על עצמן מבחינת חקירות ופשעים.
גם מבוקש מאוד מוצלחת, בעיקר בעונה הרביעית שלה.

למעלה