שלום וברוכה הבאה!
E ELKA 1 New member 25/5/08 #2 חיפה והצפון לסביות דתיות מאזור חיפה והצפון המעוניינות ליצור מעגל חברותי איכותי, למפגשים ובילוי משותף - השמיעו קול!!!
חיפה והצפון לסביות דתיות מאזור חיפה והצפון המעוניינות ליצור מעגל חברותי איכותי, למפגשים ובילוי משותף - השמיעו קול!!!
ד דייקסטרה New member 27/5/08 #4 פינת ההיכרויות רוצות להכיר? יאללה, תנו גז, מי יודע כמה עיניים קוראות אתכן פה... כתבו על עצמכן כמה מילים, תנו לסמויות פה להתרשם ואולי מישהי תשלח לכן מסר.
פינת ההיכרויות רוצות להכיר? יאללה, תנו גז, מי יודע כמה עיניים קוראות אתכן פה... כתבו על עצמכן כמה מילים, תנו לסמויות פה להתרשם ואולי מישהי תשלח לכן מסר.
ב בילבי הגינגית New member 30/5/08 #5 אני סמויה בת 35 ואוזרת אומץ אשמח להכיר מישהי אני מאזור מודיעין אפשר אולי גם אזור ירושלים המרחק משמעותי לי אגב, אחלה פורום
אני סמויה בת 35 ואוזרת אומץ אשמח להכיר מישהי אני מאזור מודיעין אפשר אולי גם אזור ירושלים המרחק משמעותי לי אגב, אחלה פורום
O orlandogoren New member 7/6/08 #6 היי מחפשת גם להכיר אני בת 32 מתל אביב מחפשת מערכת יחסים רצינית עם מישהי ששבעה ממשחקים ומחפשת את השלווה מקווה שאמצא פה את מי שאני מחפשת יום טוב, ליאת. פרטים חשובים: שתהיי בת גילי, שלא תעשני ושתהיי אופטימית [email protected]
היי מחפשת גם להכיר אני בת 32 מתל אביב מחפשת מערכת יחסים רצינית עם מישהי ששבעה ממשחקים ומחפשת את השלווה מקווה שאמצא פה את מי שאני מחפשת יום טוב, ליאת. פרטים חשובים: שתהיי בת גילי, שלא תעשני ושתהיי אופטימית [email protected]