פינת ההודעה...

פינת ההודעה...

הוא חזר היום הביתה לאחר מעל לחודשיים. מגיע לכם לדעת, אחרי כל מה שעברתם איתי. ועכשו לראות אותו, סיפור יותר מורכב. נו, הדמיון שלו כבר עובד שעות נוספות, איך הוא "בורח" אלי...חחחחחחחחח ואתמול בלילה בביקור אצלו, הייתה חגיגה....

רשפים, קודם כל אני מק../images/Emo78.gif

שכולם יראו ויוכלו להתייחס להודעה המשמחת שלך!!!! עכשיו גיברת יקרה, תתחילי לחשוב על רעיונות יצירתיים איך נפגשים.... ומהיום והלאה שאלה תהיינה הדאגות שלכם ולא דאגות בנושא בריאות! וחוצמיזה חגיגה אתמול בלילה ? הא???? יש סיכוי לקבל כמה פרטים נוספים? טוב...נו... העיקר שהיה שמח!

אז ככה ../images/Emo8.gif

זוכרת כשהיינו בני 16, 15, 18... והתמזמנו בחדרי מדרגות?! ככה בערך הרגשתי אתמול, כזה מצחיק, שני אנשים מבוגרים שמתנהגים כמו ילדים, אבל מה? היה כייף.

redredole

New member
יופי לך../images/Emo140.gif

ושלא יגמרו החגיגות מגיע לך בזכות החיוך שלך האושר שלך.

viviti

New member
אני מקווה שכל הצרות מאחוריכם...

שיהיה רק טוב..

רוצה להקדיש לך.. לשניכם..

אחד מהשירים שלי - "צועקת אהבה" ============================= רוצה לעמוד מול ים של חורף ולצעוק את שמך בטירוף לתת לגלים הסוערים לבלוע סודי חטאי המתוק, המסעיר, המושלם רוצה לטעום שוב חיוכך לנשום אנקותיך לשמוע מגעך מחליק על ירכיי פורט עליהן שירה קדומה הרוח תהא כרוז קריאתי מלחשת סודות מצעינו האוויר המלוח יתרץ דמעותיי הנובעות אושר רק לך עכשיו לוטפת רוח ים עור לחיי מרגיעה לוחשת באוזניי שאפשר גם אחרת שמותר גם יותר איתך לצידי. =============== בהצלחה, חמדתי. תאהבי עד זעקה של אושר..

פסי יקירתי,

תודה, תודה, תודה מרגישה כאילו אני המצאתי את האהבה. זה מדהים, מה קורה כשאתה מבין, שבקלות רבה יכולת לאבד את הכל, למרות שלא הכל שלי, מה שכן, הפך ליקר שבעתיים. את זה הבנתי רק בעקבות המאורעות האחרונים. ותודה ענקית לכלם פה.

אורמור

New member
נצרי את ה-יקר הזה

התכרבלי בו ברכי עליו התענגי בו העטפי בו יקירה עוד ועוד ועוד לבי אותו ולא ייתם לעולם אור אוהבת אותך ואוהבת את האהבה שלכם מחזיקה לכם אצבעות

...Blue

New member
בהשראת שמך..../images/Emo13.gif

רשפים של אור בוהקים, מאירים נתיב בשובך מתוך חשכת לילה אפל מול פמוט נר דועך מקריבים את אורם הנישא על גב רוח פרצים למציאת נשמה אבודה לכודה בתיבה של שרצים.. הלילה יחשך ויחוויר כל עוד יוכרע עולמך מול תהיות למכביר המערפלות זיכרונך ועיניי עצומות למול מציאות מזוייפת המפילה חומותייך אך לאהבתי מכושפת.. blue

למעלה