פינת הדמויות 79- שירן סנדל!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי עבור שיר את הדמויות של דניאל מורשת, יונתן החליט שנישאר בגאליס לקראת קווסט ובחר ב...

שירן סנדל.jpg

שירן סנדל! שחקנית שהתחילה להאט לאחרונה, אבל יש מספיק תפקידים שלה לדירוג.​

YossihNew

Well-known member
לילך.jpg

מקום שביעי: לילך (שבט צוצלת 3)

לילך מקום אחרון כי אין לה יותר מדי בשר. אל תדאגי, לילך, את יכולה לטפוח לעצמך על השכם בכל זאת. כיף? לא? משהו? טוב, כן, ללילך אין ידיים, אני יודע שזה נשמע כמו משהו שהוא לא בולט במיוחד, ולכו תשימו לב לדבר הזה, אבל בסופו של דבר יש את הקטע הזה שאין לה ידיים. בעונה השלישית של שבט צוצלת לילך הופכת לחניכה בשבט, ובניגוד לכל שאר האנשים, היא הדבר הכי נורמלי שיש בשבט. למרות זאת, אנשים לא מבינים למה היא לא יכולה למחוא כפיים, להצביע או להרים ציוד, וזרזיר ממש מתעצבן כשהיא אומרת לו שאין לה ידיים, כי כולנו יודעים שרק לו אין דברים בשבט. אבל זאת דמות מאוד שולית בסופו של דבר, אז היא הדמות הכי גרועה ששירן עשתה. אגודל מורד לך, לילך. כן, אני יודע שאין לך ידיים.​

YossihNew

Well-known member
היידי שמטרלינג.jpg

מקום שישי: היידי שמטרלינג (מועדון החנונים: הסרט)

כן, בסרט היו כמה שחקנים ממש נחמדים שחבל שלא היו בסדרה. אז בכל חופן, חיידי, שכולם חוחבים, וחש לה חהלום כוכב ח... וואו, אפשר להפסיק עם המבטא המוזר הזה? איפה זה שוודלנדיה בלי קשר? טוב, בתקופת הסרט שיר מורנו, או תות, מלכת הכיתה הרגילה, הייתה בהריון. אז בתחילת הסרט רואים את היידי מפטרת אותה ומעיפה אותה, ואז מזמינה את החנונים למסיבת הבריכה שלה. סליחה, מסיבת חשקת חקיץ חחורסת סלה. אבל יהלום של המשפחה שלה נגנב, והחנונים חייבים למצוא את היהלום תוך יומיים, אחרת הם יהיו החשודים הבלעדיים. אבל בסוף היידי לא ממש הופיעה יותר מדי, היא דמות משנה מסרט, וגם זה קצת מחליפה לתות. בכל אופן תות היא מלכת הכיתה היחידה של החנונים, גם אם שיר ושירן שיחקו מלכות כיתה באופן קצת דומה. אבל עם כל המבטא הזה, בלי בעיות בחבנת חנסמע, להיידי יש מקום לפני אחרון.​

YossihNew

Well-known member
לוסי פרבר.jpg

מקום חמישי: לוסי פרבר (המלאך השומר שלי 2)

הסדרה ההיא על מלאכים ושדים ו... מה בנץ? לא, לא, השנייה. טוב, יניב המלאך השומר של רועי אמור לתקן את החיים שלו, לא מצליח, ובעונה השנייה מגיעה לוסי. היא כביכול ממש נחמדה אבל יניב שם לב שהיא הורסת כל מיני דברים. היא מדכאת את ספיר, היא מסכסכת בין אנשים, ואיכשהו חומקת מהכל בעזרת העיניים היפות שלה. לבסוף ליבה נשבר בגלל לפיד, וכן, מתגלה שהיא השטן, בחייאת, לוסיפר-בר? מה חשבתם? למרות שלא ידוע מאיפה ה"בר" הגיע. יניב ולוסי הופכים לזוג באופן מוזר, זוג של מלאך ושטנית, אבל בסוף העונה היא מנסה להשתלט על המשכן של אלוהים. לבסוף אלוהים מסלקת אותה לפתח תקווה, מה שכידוע לכולם דבר מאוד קשה, בעיקר כי ללוסי יש שם דודה. בכלל, מה הקטע של השטן עם הערים המוזרות האלה? נס ציונה, פתח תקווה... בכל מקרה היה נחמד לראות את לוסי משתגעת קצת ומדגמנת זוגיות עם יניב. אולי אם הייתה עונה שלישית היינו רואים יותר מה... בנץ לפני בנץ הזה. אולי, איכשהו. חבל שלא.​

YossihNew

Well-known member
אורקה.jpg

מקום רביעי: אורקה (זיגי 4)

כן, זה משהו קצת מופרך. אבל בעונה 4, שיקמה, שכל כך נמאס לה מכל הדברים שקורים לה, מחליטה להצטרף לכת, בעקבות הפגישה שלה עם ליאור, סליחה, הודיה, חברתה לשעבר שהצטרפה לכת מחול של אורקה. אפילו מירב, השפוטה של שיקמה, נלקחה לשם. שיקמה מצטרפת לכת ולומדת על כדור האור, בסצנות שהן פשוט הזויות לגמרי. ניתאי, תמוז ונטע משקיעים מאמצים כדי לעזור לשיקמה לצאת משם, ומסתבר שאורקה היא בעצם אלימור פרג. מעבר לשם המוזר, היא הייתה פושעת והיא שולחת את הנערות שלה לעבוד- הן מנקות כל מיני מקומות. אורקה אומרת ששיקמה מוארת, היא ממש רוצה שתבוא איתה לדרום אמריקה. כן, טיול כזה, לא משהו מפחיד יותר מדי או חשוד. לבסוף שיקמה ממש מוכנה לנסוע עם אורקה, אבל ניתאי בא לשכנע אותה להישאר והוא גם מצליח, אז אורקה נוסעת לבד. מסתבר שבמציאות חברה של שחר סגל הייתה בכת, ולכן העלילה. עם זאת, משהו בדמות היה טיפה מופרך. ויותר מזה- שיקמה נעלמה בעונה הבאה! אז תכל'ס, אולי היא הייתה צריכה לברוח בסופו של דבר. אנחנו נזכור את כדור האור. שלומות לכם.​

YossihNew

Well-known member
חן לייבוביץ'.jpg

מקום שלישי: חן לייבוביץ' (התחנה)

הפורצת הנוצצת שכולנו אוהבים. אז חן היא כביכול חובשת ותיקה במד"א, מעבירה קורס לצעירים, והיא גם נוכחת שם כשאדר עובר תאונה ונפצע קשות. כל העונה אנחנו מגלים שחן לא תמיד כמו שהיא נראית, שיש לה דברים שהיא מסתירה, ואנחנו רואים שיש לה יחסים מוזרים עם אסי אמיר, שהוא פושע מסוכן. כן, במציאות דין ושירן יצאו באותה התקופה אז בגלל זה כל הקטע. לא משנה. בקיצור, עבודה מאומצת של רומי ואנשי התחנה בעקבות מה שקרה שם בתאונה של אדר ואחרי השודים, מגלה שחן משתמשת באמבולנסים לצורך שוד ומכבה את מכשיר הג'י פי אס כל פעם. אז בסוף העונה הראשונה מסתבר שחן היא זאת שעושה את הפריצות, כולם חושבים שהם מחפשים פורץ אבל בתכל'ס מדובר בפורצת על אופנוע. זה גורם למעצר שלה בתחילת העונה השנייה. בעונה השלישית מגלים שחן קיבלה עבודות שירות, והיא מנקה בתחנת רעננה. היא קצת עוזרת לרומי כשהיא מגלה שגילי מסתבך עם המאפייה. טוב, חן לא קיבלה את הקלוז'ר שלה, אתם יודעים איך זה קורה אצל אורן ושחר. בכל אופן, זאת לא ממש הדמות הכי טובה של שירן, אבל חן הייתה פה קצת הרבה לתקופה מסוימת וכולנו נהננו לראות את שירן משחקת אותה. אז גם היא פה.​

YossihNew

Well-known member
סיון קינן.jpg

מקום שני: סיון קינן (או בוי)

טוב, בואו נסגור את זה לפני שאני מדבר עליה: סיון גיספן מנור קינן. בסדר? יופי. אז סיון היא אהובתו של ג'וני, היא נטשה אותו לחו"ל באופן מפתיע וג'וני פשוט שכח, אתם יודעים איך זה, להיפרד ממנה ולהגיד לזוהר שהייתה לו אקסית שבמקרה נסעה. קורה, למי מאיתנו לא קרה הקטע הזה. למרות זאת, סיון מסתירה בעצמה שהיא ומייקל עשו קצת שטויות לפני הטיסה, ומייקל מאוד מאוהב בה, אבל אתם יודעים, מי שם על מייקל בסדרה הזאת. לבסוף בעזרת אלוטל קוטלר, הסוכנת, סיון מסכסכת בין ג'וני לזוהר וחושפת שזוהר התנשקה עם מייקל. יותר מזה, היא אפילו גונבת את השיר שזוהר כתבה לג'וני, ומבצעת אותו בטלוויזיה בשידור חי (מטומטמת אחת). כמובן שהיא מצליחה לסכסך יפה ביותר בין ג'וני לזוהר, אני לא צריך להסביר לכם איך זה קורה אצל אורי גרוס. אבל לבסוף יונה, אמא של ג'וני, מצליחה לעזור לזוהר לחשוף שסיון לא באמת כתבה את השיר, למזלנו לא היה צריך בשביל זה שום בית משפט. הדבר הזה גורם לפרידה בין ג'וני לסיון, וסיון הרוסה לגמרי מכל המצב. לבסוף היא חוזרת לעצמה ונרמז שהיא ומייקל בכל זאת ביחד. אבל כידוע לכם, לא היה מה לעשות עם או בוי. עוד לפני שסיון הגיעה, למרות שידענו שתגיע, הסדרה נכנסה להקפאה משפטית, ולא היה ממש איך להמשיך את הסדרה, כי כשהיא חזרה, זה היה כבר אחרי שלאף אחד לא היה אכפת. וככה לא ידענו מה עלה בגורלה כשהמטוס התרסק. כל כך חבל.​

YossihNew

Well-known member
יולי סער.jpg

מקום ראשון: יולי סער (גאליס)

טוב, למה ציפיתם? במקום הראשון התפקיד הראשון של שירן, יולי סער, שמתחילה ומסיימת את גאליס בצורה שונה לגמרי. היא מתחילה כדוגמנית, שכל מה שמעניין אותה זה רק קמפיין פרסום, פסטיכיף, ולהשיג את דורי שהיה אקס שלה. אבל דורי מתאהב באחותה החורגת רונה, אז יולי לא חוסכת במעשים כדי לזכות בו, כולל השפלות של רונה ושל העוזרת שלה, שרון. אבל בסוף, כשיולי מבינה את חומרת מעשיה, היא מחליטה להפוך לטובה ולעזור למחנה נגד סיימון. בעונות הבאות יולי מתמודדת עם השינוי שלה. היא עוזרת לנטלי להתחיל עם ליעם, עד שהיא מגלה שהיא מאוהבת בליעם ושנטלי בת למשפחת פשע, אז היא עוזרת לליעם מולה והופכת לחברה שלו. או מול רותם טישלר, שבאה למחנה כבחורה תמימה, אבל מסתבר שהייתה חנונית שיולי התעללה בה ובאה לנקום. ובעונה האחרונה היא הופכת למדריכה ומסתכסכת עם ליעם בגלל החזרה של שרון למחנה, ושל אבא של ליעם שמשתחרר מהכלא, ואפילו הגירושין של אמא שלה ואבא של רונה. אבל לבסוף יולי מגלה ששרון ורועי מתכננים להרוס את גאליס, ולכן היא שוב חוזרת להיות טובה. לא היה פשוט עם יולי, לא היה פשוט עם גאליס, אבל היא הייתה הדמות היחידה שממש התפתחה שם מעונה לעונה, שאיכשהו תמיד הייתה צריכה להתמודד עם העבר הקשה שלה, עם האנשים שהיא דרכה עליהם בדרך למעלה, וכל מיני אנשים שהשינוי שלה לא בא להם טוב. בסוף יוליעם היו הזוג הכי חביב על הקהל בגאליס, זה כמובן קשור לזה שהם לא ניסו להרוג אחד את השנייה כמו דני ויונתן. אז בדיוק בגלל זה יולי פה, ומעניין אם שיר זוארץ תלמד ממנה בקווסט.

כאן הסתיימה לה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא אני אבחר שחקן. עד אז!​

למעלה