פינת הדילמה VI

ofribecker

New member
פינת הדילמה VI

בפינת הדילמה הפעם המצב הבא: המצב במגרש: התוצאה 31 - 20 לטובת היריבה. זה הרבע הרביעי ונשארו 12:30 (שתים עשרה דקות וחצי) לסיומו. בזה הרגע הקבוצה שלכם עשתה טצ'דאון שעושה 31 - 26. נתונים נוספים: הבועט שלכם עושה 90% באקסטרה פוינטס וההתקפה שלכם עושה 35% בנסיונות ל 2 נקודות. ההתקפה שלכם היום ספציפית טובה מאוד, עם 300 יארד במסירה עד כה ושלושה ט"ד ועוד 155 יארד בריצה וטצ'דאון. הבועט שלכם החטיא אקסטרה פוינט אחד היום אבל גם החטיא שני פילדגולס מתוך שניים שבעט (מ 35 ומ 45 יארד). באופן כללי הבועט שלכם ממוצע מינוס. המשחק הוא באולם סגור. הדילמה כמובן: על מה הולכים עכשיו? מה אתם הייתם עושים במצב הזה? 1) הולכים לנקודה אחת 2) הולכים לשתי נקודות (העדפה לריצה או מסירה?) 3) אחר

omrili77

New member
אאל"ט לפי הספר הולכים על 2

(כלומר תשובה 2. כמה נוח
) אם יש לי פאוור בק מפחיד שבד"כ נדחס בין התאקלים לאנד זון במצב של מעט יארדים לפני האנד זון, אני אלך על פליי אקשן לסקרין. אם לא, יש סיכוי סביר שההגנה תרווח מעט כדי לשמור על המסירה ואז ייתכן שאלך על סניק של ה-QB. בכל מקרה, בשורה התחתונה אני אומר 2.

steeple

New member
אני הולך על 2

ותלוי בשחקנים ביתרונות על המגרש, כנראה פליי אקשיון אם הרסיברים טובים מספיק בשביל לתקוע את ההגנה באמצע... כמובן שאם זה בא בחשבון אני אגיד 3, ואציע את התרגיל coach wrong ball אם מישהו מכיר.....

WickedZebra

New member
הייתי הולך על 1

מכניסים את האקסטרא פוינט, מקווים ששההגנה לא תחטוף ט"ד, וגם אם חטפנו פילד גול אנחנו במינוס 7 וההתקפה שלי מצויינת היום, כך שהסיכוי להשוות הוא גבוה, או לחלופין אם ההגנה שלנו עצרה אותם לחלוטין הסיכוי לנצחון גבוה. בכל מקרה אין טעם להיות במינוס פילד גול (באמצעות המרה ל2 נקודות) כי גם ככה הבועט שלי היום עלול לאכזב אותי ברגע שצריך אותו להשוות, אז עדיף ללכת על כל הקופה בהתקפה רגילה, ולא בהמרה ל-2 נקודות. אגב, לדעתי הנתון לגבי המרה ל-2 נקודות אמור להתבטל נוכך העובדה שההתקפה היום מצטיינת.

avishaiam

New member
qb knee

מה זה אחר?! אפשר להוריד את השחקנים מהמגרש ולוותר... נראה לי שהייתי -בתור שחקן מאדן - הולך על 2 נק' במסירה אחרי PA

laufgas

New member
התשובה שלי

אני הייתי הולך עם שתי נקודות מהסיבה הפשוטה: אם אלך על נקודה אחת ואצליח - אצטרך ט"ד כדי לנצח. אם אלך על נקודה אחת ואחטיא - אצטרך ט"ד כדי לנצח. אם אלך על 2 נקודות ולא אצליח - אצטרך ט"ד כדי לנצח. אם אלך על 2 נקודות ואצליח - אצטרך שער או ט"ד כדי לנצח. השורה התחתונה היא שבכל מקרה אצטרך במקרה הכי גרוע ט"ד, אז למה לא לנסות להקל על החיים שלי אם יש לי אופציה כזאת?

roniway

New member
הולך על אופציה ל - 2 נקודות

הולך על האפשרות ל - 2 נקודות , אבל במהלך ריצה , לא מסירה.

moss84

New member
הולך על 2

מהסיבה הברורה שכבר נאמרה ע"י כל מי שהולך על 2. הסיבה היחידה ללכת על XP היא שאם נקבל פילד גול נהיה במינוס 7 במקום מינוס 8 (אחרי אי-המרת 2 נק')... במקרה שזה יקרה ננסה ללכת שוב על 2 נק' גם ב TD הבא שלנו... ולגבי הבועט (בשביל מה לטרוח לצמצם ל 3, אם אני לא סומך על הבועט שלי), התשובה שלי היא: אם אני לגמרי לא סומך על הבועט שלי, למה הוא עדיין בקבוצה? ואם אני עדיין קצת סומך עליו, אני מאמין שהוא לא יגיע ל 0 מ- 3 ועוד באולם סגור !!!

royfr

New member
2 נקודות

בכל מקרה, אני צריך לשמוח על ההגנה שתעצור את הקבוצה השנייה. ועם הנתונים שנתת על הבועט, והיכולת שלו - זה יהיה גם המשחק האחרון שלו אצלי.

למעלה