פינת הדילמה V

ofribecker

New member
פינת הדילמה V

המצב על המגרש: התוצאה כרגע 35 - 34 לחובתכם. נשארו 1:35 לסיום והזמן עומד, ולא נשארו לכם פסקי זמן. הכדור של הקבוצה היריבה על קו ה 45 שלכם וזה 2nd down and 3. נתונים נוספים: ההגנה שלכם היום היתה על הפנים והרשתה 300 יארד במסירות + 3 ט"ד ו 180 יארד בריצה + 2 ט"ד. היריבה הצליחה לעשות 26 פעמים 1st downs. ההתקפה שלכם ביום סביר פלוס. המצב ללא ספק נראה כמעט אבוד. הדילמה להפעם: מאמן ההתקפה ומאמן ההגנה שלכם מציעים לכם את תכנית המשחק הבאה: היריבה באופן עקרוני יכולה לבזבז את הזמן ע"י מהלכי ריצה ולהשאיר לנו בערך 5 שניות על השעון לעשות משהו אם נעצור אותם ואז אין לנו הרבה סיכוי. אנחנו (המאמנים) מציעים "לפתוח רגלים" במהלך הקרוב ולאפשר להם לעשות טצ'דאון, וכך נהיה בפיגור 8 נקודות עם בערך 1:25 על השעון מה שיאפשר לנו לבצע דרייב סביר ואולי להכנס לאנדזון ולהשלים לשתי נקודות ולכפות הארכה. אם הם לא ילכו למהלך אלא יירדו על הברך, פעמיים, אז אין מה לעשות, נקבל את הכדור אחרי פאנט עם 5 שניות לסיום בערך. מה הייתם עונים להם? 1) תכנית מבריקה! אין הרבה סיכוי אחר ממילא במשחק הזה, אז בואו נלך על זה. 2) תכנית יפה, אבל אולי היריבה לא תלך עד הסוף לאנדזון ואז התכנית נכשלת, אז בואו ננסה לעצור אותם ויהי מה. 3) אני באופן עקרוני לא מורה לשחקנים שלי לבצע מהלך שיש בו סוג של חוסר ספורטיביות והמהלך שהצעתם הוא כזה ולכן פסול בעיני. 4) אחר 4)

manning ownage

New member
שנה שעברה

היה בדיוק אותו מקרה האיגלס הובילו בקצת ממש בסוף המשחק, בראיין ווסטברוק הביא ריצה נחמדה לאיזה 20 יארד, הוא רץ והגיע ממש לקו ה-1 ושם הוא נעצר ובכך מנע מהקבוצה השניה לקבל את הכדור. מה שאני אומר,המשחק גמור.

TS1759

New member
שלי

אני אצא מנקודת הנחה שהיריבה תנסה לגמור את המשחק, קרי תנסה להשיג דאון ראשון ואז לכרוע ולהריץ את השעון, או לחילופין תריץ את השעון ותנסה להשיג פילד גול ולהוציא את הפילד גול מהמשוואה. בנוסף, אני לא מאמין בפתיחת רגליים שלא מגיעה מהצד הנשי, ולכן מה שאעשה זה אחבוש טורבן, אפרוש שטיח בצידי המגרש, אחלוץ נעלי ואתחיל להתפלל לאל השמש שיעזור לי. בקיצור - שילוב של 2 ו-3, בתקווה להשיג איזה מהלך של מאט ריאן ולשים פילד גול.

avishaiam

New member
עם עוד הנחות

נניח שהקבוצה אגרסיבית וידוע שמעניין חלק מהשחקנים הסטטיסטיקות מאוד אפשר ללכת על התכנית אחרת אין מצב לנצחון. אם הקבוצה ידועה כחכמה הם ידעו לעצור כמו ווסטברוק. כמובן שהחלטת המהלכים שלי אחרי שהכדור אצלי יושפע מכמות פסקי הזמן שלהם, אבל לא בזה עסקינן..

moss84

New member
הצעת שכלול

נראה לי שכדאי להפוך את ההגדרות ל 2nd & goal על קו ה-3 עכשיו כבר הייתי בוחר באפשרות 1

למעלה