פינת הדיאטה

פינת הדיאטה

מה דעתכן בנות? כל אלו שעושות דיאטה.... ניתן לעצמנו את הבמה הזו - שרשור יחיד ומיוחד שלנו לתמיכה, החלפת טיפים, ובעיקר דיווח על יום האתמול. מה אכלנו, האם התעמלנו ובכלל מה עשינו למען הגשמת המטרה. מה דעתכן? פסי אם את קוראת אותנו מה דעתך את ? הילה.

אז ככה....

כשחזרתי מהאימון אתמול לפנות ערב, הייתי בטוחה ש...ועברה לי המחשבה בראש .....אני את הקלוריות של היום שרפתי!..... הרגשתי מעולה !!......רק לא ידעתי ש......... בלילה אני אמשיך בפעילות שריפת הקלוריות....
....... סקס וסקס....ו.....עוד סקס......ועוד קצת סקס......יקירתי, נראה לי שאתמול בלילה שרפתי את כ-ו-ל הקלוריות שבכלל עוד לא אכלתי !!! סתם, שיתוף קטן ואינטימי של בוקר.....

ענקית :))

אבל איפה הפירוט של מה וכמה אכלת ? דיווח מותק !!! נראה אותך מכניסה שוקולד לפה שאת יודעת שאת צריכה למחרת לדווח כאן ?! אני בכל אופן עמדתי בשלמות בתפריט שהדיאטנית הכינה לי. הכי הכי התענגתי על הארטיק המותר לי בחמש אחר הצהריים. זה שרבט אבטיח של נסטלה טעיממממממ משו משו ויש בו כולה 120 קלוריות ! ממליצה בחום. (תרתי משמע!) עם ההתעמלות לא הלך לי אתמול. בשמונה וחמישה עליתי על אופני הכושר שלי (לחיי האהבה !!) ובשמונה ושתים עשרה דקות ירדתי מהם. הכאבים בחזה תפסו אותי כל כך חזק שלא יכולתי להמשיך. מקווה שהיום אצליח לעלות כבר לתשע דקות :) שיהיה ים של הצלחה לכולנו ושיווו איזה פצצות של הלייף אנחנו הולכות להיות במפגש הפורום הבא !!! נשיקות, הילה.

אני פשוט הפסקתי לאכול..

זה אומר - ויתרתי על שני הסנדוויצ´ים עם הגבינה שאני לוקחת לעבודה בדרך כלל.. אסתפק בסיגריות וקפה. אחר הצהריים בבית, נאכל משהו. משעה 7 - כלום. רק שתיה. המוןןןןןןןןןן שתיה.

פסי

זה נשמע לי לא בריא, לא הגיוני, ולא שווה כלום. אולי תרדי מהר אבל תגרמי לעצמך נזק ואח"כ תעלי הכל בחזרה. תאמיני לי אני יודעת. ומה לעזאזל זה פ"מ????

בואי.....בואי אני אגלה לך....

רגע..... זה צריך להיות באוזן........ יותר קרוב....... שהילדים לא ישמעו....... פ"מ..........זה.......סה"כ....... פעילות מינית....... מכירה?.......יודעת?...... הדיאטנית לא המליצה?......דרך נהדרת לשרוף קלוריות. בדוק!

צוחקקקקקקת

פ"מ אלק.... .זה נשמע כמו קוד צבאי. מזכיר לי שהייתי קטנה ותמה אז חברה שלי ואני לא קיללנו. למילה בן זונה היה לנו קוד - בז. חחחחחח הרסת אותי.

הבעיה ../images/Emo6.gif../images/Emo48.gif

הבעיה הגדולה היא עם ה- "כוסית שלפני" המון קלוריות!!!!!!!!

בתור אחת ש..

בעצמה התחילה לרדת במשקל בגלל.. איך חייבת לדעת הגדירה זאת? בגלל פ"מ - מסכימה
אני מתכוונת להמשיך. איבדתי 5 ק"ג בחודש וחצי האחרונים וזה ימשיך! אני מתכוונת להתמיד בפ"מ כמה שיותר כי עושה רושם שזה עוזר

דרך אגב......גב´ מנהלת...

ה-פ"מ של אתמול היה ממש ש"ש !!!!! טוב, נו.....ש"ש...הכוונה : שווה-שווה !!! פחחחחחחחח.......לפי מצב הרוח שלי....אני כבר בחופש !!! מה בחופש??.....אני כבר שם !!!!

אחחחחחחחחחחחחחלה! ../images/Emo6.gif

גמני הולכת היום לח"כ של פ"מ עד העצם היום! נשרוף עוד קצת קלוריות. חבל"ז!

רגע.......פ"מ -פ"מ שורף קלוריות??../images/Emo22.gif

כי אם כן-אני רצה לחפש מתנדבים!!!!
סתם כך בשביל לעדכן: נרשמתי היום בבוקר לעוד.....מכון כושר!!!(אני רשומה לפחות באיזה עשרה) אבל הפעם אני מתכוונת ללכת....איזה ללכת.....לרוץ לשם!!! מיד כשייגמר החמסין! לא מתחמקת-מבטיחה-מבטיחה!!!

Amir33

New member
דיאטה קבועה.

אני נמצא בדיאטה כל יום מחדש. לא שיש לי איזו נטייה להשמנה או איזה תסביך. פשוט טוב לשמור על המקדש הזה שנקרא גוף מה אני עושה? טוב אז אני לא אוכל דברים מתוקים בדרך כלל - לא כ"כ אוהב. ורץ כל ערב בפרק לאומי (מוזמנים להצטרף) אבל הכי חשוב- מקיים את האימרה הסינית העתיקה ארוחת בוקר - אכול לבד. ארוחת צהריים - חלוק עם חבר. ארוחת ערב - שמור לאוייבך.

למעלה