פינת הבצעים של BookWorm:

bookworm1

New member
פינת הבצעים של BookWorm:

נודע לי כרגע שממחר (8.7) ועד 12.7 בחנות של סופר פארם במתחם טיב טעם באשדוד תתקיים מבצע למוצרי תינוקות : סימילאק ב-28.99 ש"ח חיטולי האגיס ב-44.99 ש"ח מגבונים לחים - 4 אריזות - 27.96. מטרנה - אריזת חיסכון 44.99 ש"ח. פמפרס - אריזת חיסכון - 47.99 ש"ח. ועוד מבצעים נוספים תהנו (אני בהחלט הולך להנות). אני מבטיחה שברגע שאני אשמע על מבצעים נוספים הקשורים לגידול ילדים , אני מייד אידע את משתתפי הפורום הנ"ל.כולנו באותה סירה וכולנו צריכות לעזור אחת לשניה
שלום לכולם BookWorm

Dimaya

New member
מתחם טיב-טעם באשדוד

זה מתחם די גדול, שיש בו גם חנויות נוספות, כמו מחסני תאורה, פיראט אדום (חנות צעצועים) וכו' וכו'. כתובת מדוייקת של סופר-פארם ספציפי זה: רח' ז'בוטינסקי 41.

גם סופר פארם בפולג האגיס ב44.9

בנוסף קניתי מבייבי סנטר טרמפולינה פישר פרייס ב279 ש"ח כמתנה וזה אחלא מחיר . אותנו הטרמפולינה הצילה שהנסיכה נולדה

mishmish25

New member
בסניף ברעננה של סופר פארם

גם קנינו אתמול האגיס פרידום ב 49.90 ויש מבצע גם על פמפרס אבל אני לא זוכרת את המחיר חוץ מזה שהוא היה ממש זול יחסית. סימילאק עלה לנו 32 ש"ח... וזה מה שאני ראיתי.

bookworm1

New member
שמעתי שברשתות זולות

כמו חצי חינם ושפע שוק מחיר רגיל של האגיס 54.99. צריך לבדוק

bookworm1

New member
פינת המבצעים הקובעה

מה אתן חושבות על פינת במבצעים הקובעה שבה כל מי שמעוניינת תוכל להשאיר פרטים על מבצע לתינוקות שהיא מכירה , כתובת של החנות ותאריכי המבצע. אפשר למקם את הפינה איפשהו בלוח מודעות או מקום אחר .שם אפשר לשים רק פרטי המבצע ואת השאלות כגון איפה המקום וכו - לשאול בפורום. ככה נקבל סקירה תמידית בכל רחבי הארץ על מבצעים הקיימים. מה אתן חושבות?

למעלה