פינת הבישול היומית ../images/Emo71.gif
הפעם בחרתי ממש לקראת סוף השבוע הממשמש ובא עוגיות שוקולד צ'פס קלות להכנה בטעם של עוד ועוד . 1 חב' מרגרינה ( רכה) למי שלא אוהב לאפות עם מרגרינה אפשר להחליף ב - 2 חמאה 200 גרם 1 כוס סוכר לבן 80 גר (1/2 כוס )סוכר חום דחוס ( להקפיד על הכמות ). 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 325 גרם ( 21/4 כוסות קמח רגיל כפית סודה לשתיה קורט מלח 1/2 שקית אופנהיימר שוקולד צי'פס . אופן ההכנה לחמם תנור לחום בינוני גבוה , לערבב המרגרינה ( או החמאה) והסוכר , להוסיף את הביצים ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה להוסיף את הקמח , מלח וסודה לשתיה לבחוש היטב ולהוסיף חצי משקית השוקולד צ'יפס . לערבב התערובת היטב ביד , ליצור גבשושיות בעזרת שתי כפיות מדודות ולהניח בתבנית לא משומנת על נייר פרגמנט . להקפיד על רווחים של 5 ס,מ בין עוגיה לעוגיה לאפות כ - 10 דקות בתנור מכמות זו ניתן להכין כ - 70 עוגיות . המתכון נלקח משקית שוקולד צ'יפס של אופניהיימר מאחרי השקית כתוב לשים שקית שלימה אני לא ממליצה זה יותר מדי והעוגיות יוצאות טובעות בשוקולד ולא פריכות . בהצלחה בתאבון ושיהיה לקראת סוף שבוע מתוק וטעים .
הפעם בחרתי ממש לקראת סוף השבוע הממשמש ובא עוגיות שוקולד צ'פס קלות להכנה בטעם של עוד ועוד . 1 חב' מרגרינה ( רכה) למי שלא אוהב לאפות עם מרגרינה אפשר להחליף ב - 2 חמאה 200 גרם 1 כוס סוכר לבן 80 גר (1/2 כוס )סוכר חום דחוס ( להקפיד על הכמות ). 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 325 גרם ( 21/4 כוסות קמח רגיל כפית סודה לשתיה קורט מלח 1/2 שקית אופנהיימר שוקולד צי'פס . אופן ההכנה לחמם תנור לחום בינוני גבוה , לערבב המרגרינה ( או החמאה) והסוכר , להוסיף את הביצים ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה להוסיף את הקמח , מלח וסודה לשתיה לבחוש היטב ולהוסיף חצי משקית השוקולד צ'יפס . לערבב התערובת היטב ביד , ליצור גבשושיות בעזרת שתי כפיות מדודות ולהניח בתבנית לא משומנת על נייר פרגמנט . להקפיד על רווחים של 5 ס,מ בין עוגיה לעוגיה לאפות כ - 10 דקות בתנור מכמות זו ניתן להכין כ - 70 עוגיות . המתכון נלקח משקית שוקולד צ'יפס של אופניהיימר מאחרי השקית כתוב לשים שקית שלימה אני לא ממליצה זה יותר מדי והעוגיות יוצאות טובעות בשוקולד ולא פריכות . בהצלחה בתאבון ושיהיה לקראת סוף שבוע מתוק וטעים .