פינת הבירבור

אטיוד5

Active member
פינת הבירבור

סליחה, סליחה. לכל הפונים/פונות: לא מצליח לפתוח את תיבת המסרים שלי. אנסה שוב מחר בבוקר. פסי - מחקי הודעה זאת בתום השימוש. תודה.

שולחת לך עצה ידידותית....

ואולי מרוב בירבורים, התכתבויות, וחיזורים......תיבת המסרים שלך גלשה על גדותיה???????? אולי הגיע הזמן לערוך בה סדר בית, וקיצוצים, לשימוש יעיל יותר. מהיועצת לענייני תיבות.

אטיוד5

Active member
כן, כבר שאלתי

כיצד לעשות את זה. אפשר פשוט למחוק. אבל אני רוצה לשמור לפני מחיקה לדיסק. ולא רוצה להכנס לכל אחת מ 600 ההודעות שם. יש לך רעיון כיצד לשמור את כולן בבת אחת?

600 הודעות??????????

הרגת אותי!!! שארשום אותך בספר השיאים??? אין לי רעיון, לא חכמה עד כדי אבל....אם לך יש רעיון איך לשמור הודעות של הוטמייל לדיסק, אשמח לדעת.

אטיוד5

Active member
קצת יותר מ 600

היה לי רעיון, אבל מימושו לא עלה יפה. לא יודע למה. הרעיון היה להשתמש בתוכנת offline explorer או דומה לה (webdownloader). מזינים לתוכנה את ה URL והיא כבר מחטטת שם ומורידה לדיסק את כל מה שהיא מוצאת.

excuse me....can u speak hebrew

הלו.......סליחה.......לא שומעת
יותר נכון.....לא מבינה. דבר בשפה אנושית יותר.

אטיוד5

Active member
אני אסביר לך ברוסית

יש תוכנה שנותנים לה שם של אתר, והיא הולכת לשם בזמנה החופשי, ומורידה את כולו או מקצתו לדיסק הקשיח במחשב שלך. אז אם אני נותן לה בתור שם של אתר את ציבת ההוטמייל שלי, היא תלך שמה, ותוריד את כל המיילים לדיסק שלי. הכל בתיאוריה, כי ניסיתי, וזה לא עבד לי. אבל רוב הסיכויים שזה לא עבד בגלל שאני לא שולט בתוכנה הזאת.

מייקי69

New member
לפי דעתי הלא מקצועית

לא תתאפשר לך גישה ישירה לקבצים, בגלל שאתה אמור לעבור דרך הסיסמא שלך. אני במקומך הייתי נודדת למחוזות הפורומים של ה"חכמולוגים" האלה של ההיי-טק. ומבררת את מיקום הקבצים במערכת. אבל בינתיים אתה מפסיד את ההודעות החדשות, לא חבל?? חחחחחחחח יאללה, תבזבז כמה שעות יבשות, ולאט לאט, תעתיק אחת אחת. מה יכול להיות....???

אטיוד5

Active member
בקצב שהתיבה עולה לי עכשיו

זה יקח שנה, לא כמה שעות. ובעניין הסיסמא - לכאורה התכנה שהשתמשתי בה נתנה אפשרות להזנת סיסמא מראש. אני חושב שכל העסק נפל על פרמטרים כמו זמן המתנה לתגובה מצד ה URL: עד שההוטמייל/תיבת המסרים נותן להכנס אליו, התוכנה כבר מתיאשת ומודיעה שלא היתה גישה.

מייקי69

New member
שלב שלב

שלב ראשון, תכנס, ותנסה לזכור ככה מהכותרת מי הן הודעות הגארבג´. תעיף אותן! שלב שני - תתיישב לאיזה חבר עם מחשב חזק, על הוריד. ותעבוד משם. לא רואה איך תצא מזה אחרת. ובסוף - תפסיק לצבור!!!! כולה מילים (או מספרי טלפון???)

און&און

New member
ואם כבר מברברים..

אז את תיבת המסר האישי ניתן למחוק רק דרך מוקד התמיכה של האתר ולא נראה לי שעם תוכנה להורדת דואר או טלנט וכאלה ניתן לעשות את זה כי אתה לא יודע את כתובת השרת שעליו יושבות ההודעות..אתה יודע רק את כתובת האתר עליו מוצגות.. ולגבי ההוטמייל ניתן להגדיר אותו כחשבון נוסף באאוטלוק וכך תמיד ירדו ההודעות למחשב (נכון ל-.com)

viviti

New member
לא נראה לי שזה העניין......

ניסיתי לשמור את שלי אופליין בעזרת האקספלורר..... שם וסיסמא וכל מה שלכאורה צריך ולא מאפשר לי. שמרתי ב 3 דרכים שונות ו..... קדחת. בהזדמנות אנסה בעזרת תוכנה נוספת שיש לי איפשהו..... אבל, נראה לי שהסיבה העיקרית היא הגדרות הדף (אולי פשוט בגלל ש.. זה דף asp ולא HTML אבל יתכן שמדובר בהגדרות אחרות) למען האמת אצלי הוא שמר...... או לפחות עשה קולות של שומר. אבל בתכלס. התנתקתי ובדקתי וכלום. לא זוכרת את שם הספריה שהאקספלורר שומר דפי אופליין צריך לאתר אותה ולראות אולי החומר יושב לו שם ולא מוצג בגלל הפורמט

viviti

New member
ועוד משהו

אם תכנס להודעות עצמן תראה כי בכתובת של ההודעות עצמן יש שימוש ב ID receiverId על פניו זה יכל להיות הפיתרון... אבל... זה גם לא ממש עובד הכי פשוט לפנות לתמיכה של תפוז... ואח"כ לעשות ניקיון שבועי או יומי או להשתמש במייל...

אטיוד5

Active member
כן, זה יפתח.

השאלה עדיין במקומה עומדת, איך לשמור את ההודעות הישנות מבלי להכנס אליהן.

למי ששונא לנקות אבק -לא תהיה תקנה

קודם כל. לא ממש ברור לי הצורך ההסטורי אבל ממילא אני לא רכזת הארכיון הלאומי. אז זה הצורך שלך. אז תפתח, תסתכל כמו באלבומי תמונות ישנים תזרוק חלק, תמיין ותשאיר את מה שחשוב לך.

אטיוד5

Active member
שאת לא תביני את הצורך ההיסטורי?

את? זאת שחיה ונושמת היסטוריה? זאת שהכרטיס האישי שלה נכרך בימי הביניים? זאת שביקשה ממני לינקים לאתרי הסטוריה? ההסטוריה האישית היא ההסטוריה שלי. איך אמרה בת דודה שלי? בשביל מה ללמוד הסטוריה? האנשים האלו מתו מזמן.

למעלה