פינת הביזארי בסופר פה מוכרים בחבילה אחת: גזר אחד, בצל אחד, שני תפוחי אדמה קטנים ושלוש שיני שום.
S semuelf New member 1/8/12 #1 פינת הביזארי בסופר פה מוכרים בחבילה אחת: גזר אחד, בצל אחד, שני תפוחי אדמה קטנים ושלוש שיני שום.
S semuelf New member 2/8/12 #6 חנות ירקות בדרך הביתה עצרתי בחנות ירקות ליד העבודה. אני צריך תפו"א ובטטות. כמה עולה? ברגע ששאלתי כמה עולה (לא היה כתוב על הקופסאות) הוא שלח אותי לסופר הקרוב. כמו שאומרים, אם אתה שואל כמה זה עולה, אז זה לא בשבילך...
חנות ירקות בדרך הביתה עצרתי בחנות ירקות ליד העבודה. אני צריך תפו"א ובטטות. כמה עולה? ברגע ששאלתי כמה עולה (לא היה כתוב על הקופסאות) הוא שלח אותי לסופר הקרוב. כמו שאומרים, אם אתה שואל כמה זה עולה, אז זה לא בשבילך...
S semuelf New member 2/8/12 #7 אתרי בניה אישתי מתלוננת שמול ההורים שלי יש אתר בניה, ויש ערימות חול בכל פינה, ואבק ולכלוך. היא כבר התרגלה לאתרי בניה יפנים...
אתרי בניה אישתי מתלוננת שמול ההורים שלי יש אתר בניה, ויש ערימות חול בכל פינה, ואבק ולכלוך. היא כבר התרגלה לאתרי בניה יפנים...
G GnomeBubble New member 5/8/12 #9 תיכף תגיד לי שהם גם לא חוסמים את הכביש לכולם פשוט חסרי תרבות היפנים האלה.