שוקולד הוא יצירת אומנות!
איזה שירים הייתי מעיף? בוא נעשה את זה פר אלבום. Kylie - Got To Be Certain. שיר מזעזע! Enjoy Yourself - My Secret Heart. פשוט שיר מיותר.. Rhythm Of Love - Secrets. נשמע כמו איזה שארית לא טובה מ-EY. Let's Get To It - Give Me Just A Little More Time. צווחני מדי, שלא נדבר על ה"בררר.." Greatest Hits - Celebration. מה לעזאזל היא חשבה לעצמה? Kylie Minogue - Where Has The Love Gone. בניגוד לעוד שירים באלבום שיש להם פשוט גרסאות טובות יותר (גם נגיד If I Was Your Lover), השיר הזה נשמע רע בכל גרסה שהיא. Impossible Princess - Some Kind Of Bliss. שונא את השיר הזה, והוא לא היה צריך להיות חלק מהאלבום הזה בכלל. Light Years - Bittersweet Goodbye. צ'יזי ולא קשור לאלבום. Hits+ - This Girl. באמת לא ברור לי למה קיילי התעקשה להכניס את השיר הזה לאוסף?! (הרי הוא בכלל שייך לה אישית ולא ל-BMG. הם היו יכולים לשכוח אותו אם היא לא הייתה מתעקשת). Fever - More More More. אחד הגרועים בקריירה שלה. Body Language - After Dark. לייב הוא נשמע מעולה, באלבום הוא לא נשמע בכלל כי אני תמיד מדלג עליו. UltimateKylie - Giving You Up. מההתחלה לא אהבתי את השיר הזה, פשוט פשע שהוא נבחר על פני Made Of Glass!