פינת הבזבוז - חלק 4

פינת הבזבוז - חלק 4

איזה שיר אתם חושבים שהוא פשוט בזבוז מקום באחד הדיסקים שלה? שיר שהיתם מעיפים אותו בלי בעיה מהאלבום ומכניסים במקומו שיר אחר. נ.ב אתם מוזמנים להציע רעיונות לבזבוזים במסרים, כי בינתיים אזלו לי

מנסה להפנט: *שיר שמתחיל בש'

נגמר בד' ובאמצע יש "וקול"* לדעתי, שוקולד זו הזוועה הכי גדולה אי פעם בתולדות הפופ. נכון שממש הפתעתי עכשיו?

tatababa

New member
שוקולד הוא יצירת אומנות!

איזה שירים הייתי מעיף? בוא נעשה את זה פר אלבום. Kylie - Got To Be Certain. שיר מזעזע! Enjoy Yourself - My Secret Heart. פשוט שיר מיותר.. Rhythm Of Love - Secrets. נשמע כמו איזה שארית לא טובה מ-EY. Let's Get To It - Give Me Just A Little More Time. צווחני מדי, שלא נדבר על ה"בררר.." Greatest Hits - Celebration. מה לעזאזל היא חשבה לעצמה? Kylie Minogue - Where Has The Love Gone. בניגוד לעוד שירים באלבום שיש להם פשוט גרסאות טובות יותר (גם נגיד If I Was Your Lover), השיר הזה נשמע רע בכל גרסה שהיא. Impossible Princess - Some Kind Of Bliss. שונא את השיר הזה, והוא לא היה צריך להיות חלק מהאלבום הזה בכלל. Light Years - Bittersweet Goodbye. צ'יזי ולא קשור לאלבום. Hits+ - This Girl. באמת לא ברור לי למה קיילי התעקשה להכניס את השיר הזה לאוסף?! (הרי הוא בכלל שייך לה אישית ולא ל-BMG. הם היו יכולים לשכוח אותו אם היא לא הייתה מתעקשת). Fever - More More More. אחד הגרועים בקריירה שלה. Body Language - After Dark. לייב הוא נשמע מעולה, באלבום הוא לא נשמע בכלל כי אני תמיד מדלג עליו. UltimateKylie - Giving You Up. מההתחלה לא אהבתי את השיר הזה, פשוט פשע שהוא נבחר על פני Made Of Glass!

Koocachoo

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הטעם שלנו כ"כ שונה שזה מפחיד!

Nadav נדב

New member
שלי

Kylie - LAFS EY - TOMP ROL - Secrets LGTI - GMJALMT GH - Celebration KM - WHTLG IP - IDNA LY - Loveboat Fever - MMM BL - IFFY UK - GYU

Koocachoo

New member
אני!../images/Emo187.gif

Kylie - Turn It Into Love Enjoy Yourself - Nothing To Lose Rhythm Of Love - Always Find The Time Let's Get To It - No World Without You Greatest Hits - Where In The World Kylie Minogue - If I Was Your Lover Impossible Princess - Jump Light Years - Bittersweet Goodbye Fever - Fragile Body Language - Slo Motion Ultimate Kylie - I Believe In You​

tatababa

New member
אתה פשוט לא נורמלי!

Slow Motion זה השיר -ה-כ-י- טוב ב-BL Turn It Into Love זה השיר -ה-כ-י- טוב בכל תקופת PWL!!! אני לא אמשיך, הנקודה שהעליתי פשוטה : הטעם שלך במוזיקה פשוט על הפרצוף!
ברגילה הבאה שלי אני לוקח את הנושא לטיפולי..

p i n g o

New member
מצד שני,

זה לא חדש לנו, הבנאדם גם אוהב את בריטני ספירס....

easyride1

New member
אני חושב ש..

Limbo הוא השיר האינפנטילי והטיפשי ביותר ששמעתי בחיי!!! הוא בין השנואים שלה אצלה!

למעלה