פינת הבאסה

איילת1974

New member
פינת הבאסה

היי ולהלן פינת הקיטור על הדברים המבאסים שקרו לנו, והם בחזקת "לא נעים לא נורא". ולהלן הקיטורים על הדברים המעצבנים שלי: 1. לפני יומיים איבדתי מכשיר סלולרי סמארט יקר, ועכשיו לא רק שאני נטולת סלולר, גם אין לי מספרים חשובים. 2. עשיתי היום הליכה בפארק (כרבע שעה הגעה לפארק עצמו) ובדיוק שהייתי בנקודה הרחוקה ביותר, התחיל גשם זלעפות, שברשותי אין מטרייה וכמובן לא רכב. אין צורך לציין שנרטבתי כהוגן, ואני מקווה שלא התקררתי. זהו, כפי שהבטחתי דברים קטנים ומבאסים, אך לא מאוד נוראיים.

מוגג

New member
איזה מזל!

תארי לעצמך שלא היית מאבדת את הסמארט - הוא היה נרטבגשם והופך סמארטוט...

איך את מרגישה? מקווה שלא התקררת

ואם יש מקום בפינה -יש לי גם דבר מבעס קטן אך לא נורא.......

קניתי חולצה, בבית גיליתי שיש דפקט

רק שהיום אני לא יכולה ללכת להחליף ומחר יש מסיבה ורציתי לבוש את החולצה. אז לא נורא, אולי קצת מעצבן. מחר אני אתלבט מה ללבוש למסיבה (מגפיים ומכנסיים כבר החלטתי).

גם אני מקווה שלא התקררת

מנסיון לגמרי פרטי שלי סיכוי סביר שלא. נכנסים הביתה, מפעילים איזה חימום ושוכחים שלפני 10 דקות היה קר בטירוף.

עד כמה שידוע לי

התקררות לא נגרמת מגשם או קור (אז למה קוראים לזה התקררות? שאלה טובה...) אבל באמת באסה. גם לי קרה מקרה כזה אתמול כשהייתי בתל אביב בדרך לאיזו הצגה ותפס אותי גשם ולא הייתה לי מטריה. ישבתי לצפות בהצגה כשאני רטובה כולי.

ישיבת דיירי הבניין. זה נחשב באסה?

לא ממש, נכון? כלומר, הדיירים נחמדים בסה"כ. סתם קצת מייגע. ואוו, מצבי כנראה ממש טוב. בדרך כלל אין לי שום בעיה, יש לי ביאוסים בשפע, אבל פתאום קשה לי לגרד ביאוסים כרגע. איזה באסה! איך זה יכול להיות? שילמתי את חובי לחברה ועכשיו מתחיל החלק הנחמד?

למעלה