** פינת האימוץ **

livka

New member
גורים מעורבים לאימוץ

האם דומה קצת לפודל/טרייר, ימסרו בעוד כחודש/חודשיים, כשיהיו מוכנים לכך. בינתים, ניתן ליצור איתי קשר בטלפון: 03 -6875686 (רבקה) אפשר גם להשאיר הודעה.

mirisha

New member
למסירה - גולדן רטריבר

למסירה מיידית כלבת גולדן רטריבר כבת 3 חודשים לבית חם אוהב ואחראי מירי 052-826618 באיזור חיפה והקריות

collie

New member
mother & puppies need home

גורה ואימה מחפשות בית חם כלבת אלסקן מלאמוט (דומה לאסיקי סיבירית רק יותר גדולה) יפיפייה לאחר המלטה וגם ביתה, מעורבת עם רועה גרמני, חמודה ומתוקה כבת חודשיים, מחפשות בית חם בימים קרים אלה. כל מי שמעוניין להעניק בית חם ולו לאחת מהן שיצור איתנו קשר: עדי: 053 - 890884 אוסי:052 - 499422 (התמונות לא עולים פה- אם מישהו רוצה תמונה להתקשר)

shilgiya

New member
גור חתולים לבן ומקסים מחפש בית חם../images/Emo108.gif

שלום! לפני 7 שבועות ננטש מחוץ לדלתנו גור חתולים לבן בן שבוע (מה שאומר שהוא בן חודשיים כעת).מאז אנו מטפלים בו. הוא עצמאי לחלוטין וחברותי מאוד. הוא פשוט גור מתוק וכל מי שיאמץ אותו יזכה בחבר נפלא לשנים רבות של חיים יחד. אז אם אתם מעוניינים ומחויבים לחבר לשנים רבות צרו קשר באי מייל [email protected] קרן נ.ב היינו שומרים אותו לעצמינו אבל כבר יש לנו 6 חתולים ו2 כלבים כך שמכסת חיות המחמד שלנו מלאה

shirlley sarid

New member
מחפשת בתים לארבעה כלבים עזובים!

בבקשה עיזרו. על יד ביתי נמצאים ארבעה כלבים עזובים שמחפשים בית. הם ישנים בבנין על יד ביתי. אני דואגת להם לאוכל, ולשמיכות מעטות-אבל עדיין זה לא פתרון. לי יש שני כלבים ואני גרה עם ההורים. מי שמעונין בבקשה שיצור קשר 03-6570345

*לי*

New member
טרייר שחור מדהים למסירה

כלב מדהים מסוג טרייר מחפש בית חם. הוא שמח וחברותי ומשתוקק למשפחה טובה שתאמצו. (מחוסן) לפרטים נוספים- 052958394

*לי*

New member
שלום לכולם! שאלה לי

יש לכם מושג היכן המקום האפקטיבי ביותר לפרסום מודעה הנוגעת לבעלי חיים? באינטרנט ובכלל (לצערי אני נתקלת לעיתים קרובות בבעלי חיים שזקוקים לבית)

**לילך**

New member
היי לי וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

את מוזמנת לפרסם את המודעות בפורום הזה במקומות הבאים: בפינת האימוץ (כמו למשל בפינה הזאת). ובלוח המודעות - כניסה בשורה האפורה למעלה - במודעות אימוץ. כמו כן כדאי לך לפרסם בכל הפורומים לחיות מחמד ,כלבים וחתולים שיש ברשת (וואלה ,נענע ,YNET ,שונרא .

*לי*

New member
תודה!../images/Emo24.gif

מאוד מודה
על התגובה החמימה והמהירה... מקווה שאלו יסייעו לי...

ori190

New member
השבוע באס או אס חיות שני ימי אימוץ

למי שלא מכיר: אגודת אס או אס חיות הותיקה ממשיכה בשיטת ימי האימוץ: בכל שבוע מתקיימים שני ימי אימוץ: בשישי ובשבת. אצלנו הכלבים והחתולים לא גרים במכלאות אלא בבתים זמניים וכך מי שמאמץ (תמורת תרומה שמוקדשת לרווחת חיות המחמד) מקבל חיית המחמד מחוסנת, בריאה ונקייה. האגודה דואגת ללוות אתכם בדרככם המשותפת ומעניקה חבילת אימוץ הכוללת: בדיקת וטרינר, חיסון לגורים, שקית מזון, הפניות לעיקור/סירוס בחצי מחיר ועוד. ניתן לפנות אלינו גם עבור מסירת חיית מחמד ובשיטת ימי האימוץ אתם מבטיחים שיקירכם ימצא בית חדש מושלם (האגודה לא לוקחת אליה את חיית המחמד אלא פועלת בשיטת ימי אימוץ שבה אם במהלך יום האימוץ לא נמצאה משפחה מאמצת אז הכלב/חתול חוזר אליכם הביתה עד הפעם הבאה). לאגודה אתר אינטרנט עדכני ובו תמונות של כלבים/חתולים הממתינים לאמוץ - תמונות המתעדכנות באופן שוטף. לכל שאלה נשמח לענות בטלפון 037441010/1111 להתראות

suzi55

New member
מעניין - תגובה לגבי האגודה.....

שלום אני חייבת לאמר משהו לגבי אגודת S.O.S. קודם כל אני מאד מעריכה את פעילות האגודה וכל הכבוד לכם, כן ירבו אגודות כאלה. למרות זאת אני חייבת לציין שמאד התאכזבתי מכם. אני הגשתי בקשה להתנדב לאגודה ולעזור במה שאני יכולה. במשך כמה ימים התקשרתי והשארתי הודעות וכל פעם הבטיחו שמישהו יחזור אלי. כעבור כמה ימים חזרה אלי מישהי ואמרה לי שכרגע לא צריכים אלא רק בימי שבת, ולי אין רכב כך שיש לי בעיה ביום שבת. היא אמרה שיש עוד דברים שבהם אוכל לעזור והיא תחזור אלי. מאז היא לא התקשרה למרות כל ההודעות הרבות שהשארתי וחבל שזה היחס למתנדבים שרוצים עם כל הרצון הטוב ומכל הלב לבוא ולעזור. היא יכלה לפחות להציע לי ולתת לי אפשרויות נוספות, אני בטוחה שהם צריכים עזרה ויש דברים שיכולתי לעזור. זה די מאכזב. סוזי.

ori190

New member
תשובה לסוזי

כמובן שאני לא יודע ספציפית מה אירע במקרה שלך אבל קחי כמה דברים בחשבון: א. זו שדיברה איתך - גם היא מתנדבת ועושה הכל בזמנה הפנוי ללא תמורה חומרית, כמו כל שאר המתנדבים. ב. גם כשאני הצעתי את שרותיי לא חזרו אליי. זה היה מזמן - לפני כמעט 3 שנים וכיום כשאני עמוק במערכת אני יודע למה: יש כל כך הרבה אנשים שפונים אלינו, לקם לא רציניים, מגיעים פעם אחת ונעלמים... ולא תמיד יש לנו מה להציע להם. זה נכון שרכב זו בעיה כי אם אין לך אפשרות להגיע אז צריך שמישהו יסיע אותך - שוב בהתנדבות - ואיפה נימצא מישהו כזה? ג. בדרך כלל מי שרציני פשוט "קופץ למים הקרים" ו"כופה את עצמו" על האגודה, כמו שאני עשיתי... פשוט תנסי להגיע, אפילו בימי האימוץ בימי שישי ותציגי את עצמך. אני אהיה שם כמו תמיד ואשמח להסביר לך הכל. אבל מי שלא מוכן להתאמץ ולהגיע (או לא יכול מבעיה טכנית כזו או אחרת) שלא יצפה שנרדוף אחריו כי פשוט אין לנו את האמצעים! מקווה שעניתי לך קצת... אורי

suzi55

New member
תודה. זה מה שהתכוונתי לעשות בסופו

של דבר. סוזי.

למעלה