פינת האזנות הסתר

MARMELAD

New member
פינת האזנות הסתר

ציטוט משיחה שהייתה לי הרגע: Brad Pitt says: אני משתגע מהפורום שלכם, מרוב הרצון לא להיות כמו התמונות, אתם ההפך של הסטריאוטיפ, שזה גם כן סוג של סטריאוטיפ Guy says: מ´זתומרת? Brad Pitt says: כל פעם שמישהו נכנס ומעיז להגיד שהוא עסוק במראה, הוא מיד מתנצל אנושות Brad Pitt says: אם הוא לא מתנצל, כבר מתנצלים אותו ככה, שהוא יתנצל בפעם הבאה Guy says: כי מה זה הוא עסוק רק במראה? Guy says: אז אין לו מה לחפש בפורום Guy says: כל פורום שהוא Brad Pitt says: למה? הוא עסוק בזה, והוא רוצה לדבר על זה שהוא עסוק בזה Brad Pitt says: מה יש? Brad Pitt says: הרי כולם עסוקים בזה. אפשר לבלות דיון שלם, נניח, על אם להוריד את הזקן או לא להוריד את הזקן Brad Pitt says: מילא שהפמיניסטיות הדגולות לא יעיזו להודות שהן עסוקות במראה, כי כמו שהן נראות, יותר עדיף שלא יהיו עסוקות Brad Pitt says: אבל אצלכם? שאוי ואבוי ללבוש את החולצה הלא נכונה? _____________________________________________________________________ עד כאן השיחה. עכשיו - מה אתם אומרים? אז אנחנו כן עסוקים במראה חיצוני? כי אנחנו אומרים שזה חשוב, אבל לא הכי חשוב. ומצד שני אנחנו מדברים על זקן כן או לא, הדבר היחיד שיש לנו לאמר על המנשק של מאי הוא איך הוא נראה, אותו כנ"ל הבלונדיני של ס´, וזה בלי לדבר על שרשורי התמונות והביקורות שאנחנו מעלים על כל תמונה. אז יש סתירה? או שבאמת לא מעניין אותנו המראה החיצוני?

DJNYC

New member
ישקר מי שיגיד שהוא לא מתעסק במראה

(ומצחיק שזה שנתן את הביקורת קרא לעצמו דווקא בראד פיט).

MARMELAD

New member
אצל בראד הפנימיות יותר יפה

והאמת היא שאני קראתי לו ככה

לירונר

New member
אממ....אממ...אממ....

לדעתי כולם באופן כזה או אחר מסתכלים על המראה החיצוני יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות... לי אישית אף פעם לא הפריע אם הבנאדם רזה, שמן, שעיר, בעל מום כלשהו וכל אלה... וגם משיחה איתו, בטלפון או סתם במסרים - אתה יכול לדעת מה האופי (והיופ) של הבנאדם הזה... אבל זו רק עניות דעתי...
לכולם, המשך יום נהדר ~
~

חי ב

New member
העיניים שלי תופסות רק חתיכים אבל

הייתי גם עם לא מדהימים. אבל אף פעם לא הייתי עם חתיך...

.m

New member
מחאה רשמית, וגם דיעה אישית

אני דווקא לא השתתפתי בדיון (הפורה?) על המראה של המנשק שלי (למעט הערות נוסח "אז מזל שאני מתנשקת איתו ולא אתה"...), כי אם בכישורי השפתיים שלו. ודעתי האישית - יש הבדל בין להשקיע במראה כדי להיות מטופח ולהרגיש טוב, לבין לומר "אני לא יוצא/ת עם מישהו שהוא לא דוגמן עם קבלות". לגיטימי, ואפילו חשוב, להשקיע ולטפח את עצמך: לקנות בגדים, לענוד תככשיטים (יד גברית מטופחת עם טבעת זה סקסי להפליא), לצבוע את השיער... למה לא? אבל לא לצאת עם ימשהו שכ"כ מצא חן בעיניך באינטרנט, שדיברתי איתו שעות בטלפון, ש..., ש... רק בגלל שהוא לא רז מאירמן/ דודי בלסר/ יהודה לוי/... נראה לי מטופש.
mai (שביום ראשון הולכת לבלות 4 שעות בהתבוננות מאסיבית בתמונות של גברים ערומים, וגם תקבל על כך תשלום...)

חי ב

New member
מאיפה השגת את העבודה הזאת ?

מה את אמורה לעשות בדיוק ? אני רוצה גם !!!

gildoron

New member
מאי...שיחקת אותה!!!

איפה, לכל הרוחות, את הולכת לעבוד..? ובלי כל קשר ישיר.... -בזאת אני מצהיר: אני בחור שטחי .. לפעמים אני אפילו תופס ת´צמי חושב לפי העיקרון הקדום של "נפש בריאה לגוף בריא" אני מודע לעובדה שדרך-מחשבה כזו, היא די תלושה מהמציאות, יחד עם זה, זה אני וטוב לי עם זה. ...ואני לא מוצא שום פסול בהתעסקות באסטטיקה, יופי ומראה חיצוני... גיל.

../images/Emo9.gifאה...בדיוק ביום ראשון הצבא סגור.

אני חושב שאני אוכל לבוא איתך, מאי...
תשמרי לי כמה תמונות!!! הא! שחיתות... אני גם רוצה עבודה כזאת
ודרך אגב - גם אני בחור סופר-שטחי: כל מה שמעניין אותי זה לשים נצנצים, לחמצן, ללבוש בגדים פרובוקטיביים (אני?! חחח...) ולענטז במועדונים. כזה אני. מה לעשות. אה! וגם לעשות עיניים לחתיכים.

BlueCat

New member
להתעסק במראה חיצוני שלי/של אחרים?

למה לא? הרי כשאני פוגש בנאדם דבר ראשון שאני שם לב אליו זה המראה החיצוני שלו, שיכול להגיד על הבנאדם עצמו די הרבה.

Shy Guy

New member
כל אחד עוסק במראה החיצוני....

וכפי שלירונר כתב, יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות.. אי אפשר ללכת ברחוב, לראות בן אדם ולהגיד שיש לו אופי מצוין... מסתכלים קודם כל על המראה. אני לא חושב שלעסוק במראה החיצוני שלך או של אחרים זה מזיק.. רק עד גבול מסוים. בעבר הייתי מתעסק הרבה במראה החיצוני שלי.. היום ה-ר-ב-ה פחות.. השינוי הכי גדול אצלי היה ביחס לשיער - לפני שנה לא הייתי מרשה לאף אחד לגעת אפילו עם אצבע אחת (!) בשיער שלי.. היום כבר ממש לא איכפת לי
מצטער אם ההודעה יצאה לא מובנת או קצת "אוף טופיקית"… השעה 4:41 ואני מת לישון! לילה טוב!

giloosh

New member
זה לא בהכרח נכון

כשאני מסתכל על מישהו אני בדרך כלל מסתכל על הפנים שלו כי בפנים אפשר לראות הרבה מהאישיות של הבן אדם, בדרך כלל כשיוצא לי לבדוק אני מגלה שצדקתי בהערכה 85% מהפעמים. האישיות יותר חשובה מהאריזה כי באריזה ניתן לטפל אני עוד לא שמעתי על ניתוח להשתלת אישיות (אם כי גם זה רעיון...
) טוב אני זז לישון שבת מעולה לכוווולם

dodobird

New member
אני לא זוכר מאיפה...../images/Emo4.gif

אבל קראתי על אבחון אישיות לפי תווי פנים. זאת פעולה די אוטומטית שאנשים עושים. עשו על זה מחקר, נדמה לי בברקלי אבל אני לא סגור על זה (אבל זה היה באיזו אוני´ באמריקה). במחקר התברר, שלמרות שרוב האנשים חושבים כמו גיל, רוב הזמן הנתוח הזה מוטעה.

MARMELAD

New member
רגע אחד

הרי ברור שכולנו מסתכלים קודם על האריזה. אבל בכל זאת יש מין בון טון כזה להגיד "אני? חיצוניות לא ממש משנה לי"... אני מאמין שלכולנו החיצוניות מאוד משמעותית. אני לא יכול לדמיין את עצמי עם מישהו שנראה בעיניי רע. אבל יחד עם זאת לא הייתי רוצה שיגידו "רק המראה מעניין אותו". אבל אולי ככה זה אצל הומואים? ואולי אנחנו מנסים להיות הומואים של שנות האלפיים - האלה הרגישים / לא מתעניינים בחיצוניות / אוהבים מוזיקת רוק קלילה (דוגמא להומו כזה - עברי לידר)?

xanadu

New member
לא נכון ולא נכון

צביעות לא נורמלית להגיד עלינו שאנחנו מסתכלים רק על החיצוניות. ברור שהחיצוניות היא גורם משפיע וחשוב אצל כל בעלי הנטיות המיניות. נורא נעים להגיד שהומואים שופטים אנשים רק על סמך החיצוניות, כי הנה עוד סטיגמה חביבה שאפשר ליידות בגייז. להגיד שזו הכללה, כמובן שזה יהיה אנדרסטייטמנט. תרבות הכוסיזם נמצאת אצל האלה מהצד השני כמו שהיא נמצאת גם אצלנו. אם מישהו פעם הקשיב לשיח מילואימניקים, שלא יגיד שאני טועה. מצד שני, נכון שזה אופנתי להגיד היום שחיצוניות לא מעניינת. פחחחח. אמנם נורא בילי מוסקונה לרמן להגיד דבר כזה, אבל אותו בן אדם שיאמר את זה, נראה אותו מיישם את זה בפועל. אין מה לעשות חיצוניות משחקת,שיחקה ותמיד תשחק ולעזאזל התקינות הפוליטית. כמובן שהיא לא יכולה להיות תחליף לאיזשהו עומק מעבר לה. כי תמיד צריך לזכור, היופי נעלם מהר, את החוכמה לוקח רק האלצהיימר.

למעלה