פינת האור והחושך...

m i t a l y

New member
פינת האור והחושך...

ואצלי: השבוע היה לי קשר יומיומי עם אמי. בן זוגה מאושפז בבית חולים לאחר ניתוח (הוציאו לו את כיס המרה), אז לאחר שהיא אמרה לבעלי: "טוב, מכיוון שאתה ו"מיטלי" לא מתעניינים, אז..., החלטתי להעניק לה את תשומת הלב שהיא רוצה... הבוסית שלי נסעה לחו"ל ושוב אני מנהלת עם אישה נחמדה בת 70 את העסק (מה, לא שמתם לב שאני פחות כאן?). החושך: "בלגאן משפחתי מורחב ומורכב".
שוב שאני לא יכולה לפרט אבל זה "חושך" רציני... מחר אנחנו נוסעים לפגוש את ילדיו של בעלי. התגעגעתי אליהם מאוד ואני שמחה שנוכל להיפגש שוב...
מי אחריי? סופ"ש נעים ושבת שלום לכולם

גלבועא

New member
ואצלי

ממשיך לא לדבר עם אבי. אחי הצעיר אף הוא חדל מלדבר אתו, גם. מתברר שיש גם איזה זמר מפורסם מאוד שרוצה להלחין ולשיר שיר שאחי ז"ל כתב. החיילת בבית, אנט כנראה טס ללונדון במאי מטעם העבודה. שבוע מתוק לכולכם.

pf26

New member
סוף סוף יש לי מה לכתב

הרבה אור
- אחי צלצל להודיע "מזל טוב, עוד מעט תהיי דודה". אני ממש שמחה, מה גם שהלידה צפויה רק אחרי שאנחנו חוזרים ארצה, כך שאהיה שם בשבילם. וגם הרבה חושך
- ההריון של גיסתי לא מתקדם כ"כ טוב, יתכן שיש בעיה רפואית עם העובר ויצטרכו לילד אותה קודם כדי לנתח את העובר. מעבר לעצב על ההריון (שהוא עצום) אנחנו גם עצובים כי חמותי היתה אמורה לבוא אלינו לביקור ממושך וכנראה תאלץ לצמצם אותו.

alona 9

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifרק בשורות טובות../images/Emo57.gif

m i t a l y

New member
../images/Emo49.gif דודה... ../images/Emo95.gif

הרבה בריאות לכולכם. מקווה שהכל יגמר רק בטוב...
|חמסה

mich78

New member
ואצלי ..

כבר שבוע הכל חשוך
מחכה ל
שתיתן קצת אור בקצה המנהרה החשוכה הזו פורים שמח

למעלה