פינת דראקו

• פותח הנושא draqo
  • פורסם בתאריך

draqo

New member
פינת דראקו

טוב,קודם כל אני יודע שלא התגעגעתם להצקות שלי לגבי הפינה החפרנית שלי... אבל פשוט...אני מעיף פה מבט פעם בכמה זמן ומגלה שוב ושוב שהפורום מת בצורה מרשימה... ולכן! החלטנו אני והצוות(קרפ,אלפרד,מלך הצפרדעים,סילווסטר יואל הקרפד האדום)...להחזיר את הפינה החופרת ביותר... פינת דראקו המקפץ....לא סתם...פינת הפילרים של דראקו....כיום...לאחר שכולם בני 16...נפגיש אותם בבית הקברות...בעודם מביטים במצבה של ההוקגה השלישי... סאסקה:אח....הלוואי והזקן הזה היה חי....אח...ככה לא הייתי צריך ללמוד מהמורה הגרוע הזה,נו,אתם יודעים,אורוצ'ימרו. המארח:היי,אני הראשון לדבר כאן,עוף מכאן חזרה למקומך...ילד מנוקד. סאקורה:קוצ'יקוצ'יקוצ'יקו....בוא לכאן שועלון קטן...בוא לכאן... קיובי:גרר....ילדה מפגרת.... נארוטו:*בוכה שההוקגה מת* הינטה:*נוגעת לעצמה באצבעות בצורה המובכת הזו שלה* המארח:התכנסנו כאן היום,כדי לכבד את זכרו של ההוקגה השלישי....מר בחור בשמלה לבנה וכובע אדום...ההוקגה של כפר העלה...מישו רוצה לומר משו? (אגב,הייתי שלשום באזכרה של סבתא שלי,בגלל זה החלטתי לעשות את המפגש הזה פה). קאקשי:הוא היה מורה לכולנו. קיובי:מורה זקן ומכוער,עם חצ'קון עצום. קאקשי:זה כי הוא היה זקן,קיובי. גאארה:... נארוטו:.... סאסקה:.... המארח:לאף אחד אין שום דבר אחר לומר...? הינטה:מאדימה מאחר והיא קרובה יחסית לנארוטו והוא בשלו,בטעות הניח יד עליה. בכך נגמרה הפינה מאחר ונגמרו לי המילים. יומטוב,שבוע נעים,ותפסיקו להיות יבשים כ"כ....אני אמנם גר במדבר.אבל אתם לא צריכים להיות יבשים כ"כ. נו כבר,עדי,עדן,עמרי,מישו,תעשו שייצא פרק כבר...ושהכל יזוז כמו שצריך. עמיחי

lgmtk

New member
כן אנחנו תכף מתקשרים לקישימוטו D:

האצבע כבר על המספר...

Reyoga

New member
הוא כל הזמן תפוס

ועד שהוא עונה לי הוא מדבר איתי חצי דקה, מחרטט לי שאין לו זמן לדבר ושהוא יחזור אליי ומנתק. בנזונה קמצן בחיים לא חזר אליי! כמה כבר עולה שיחה מיפן לישראל...

¥otamsh

New member
להתקשר זה יותר מדיי מאמץ...

פייסבוק יהיה יעיל יותר D:

¥otamsh

New member
שמע, זה לא הולך ככה.

זה הכל דו סטרי. שישקיעו בפרקים ואני אשקיע בלהתקשר ><

למעלה