פינת דימולוק 3

demoloc

New member
פינת דימולוק 3

coution: objects may apeare more ateable that they acually are z זה די קל,גם אחד הפרקים היותר טובים,מאיפה זה לקוח?

demoloc

New member
טעות

זה לא מפרק בו הומר סובל מבעיית שתייה (יותר מהרגיל)

gloom

New member
נדמה לי מהפרק ש../images/Emo66.gif

במפעל קרקרים של אבא של מילהאוס
או בפרק שהומר הופך להיות פריק עם המשקה הזה

demoloc

New member
לא לא לא

אני חשבתי שזה די קל,אבל..., טוב נו,אני אתן עוד ציטוט מהפרק: person A: wow! this guy is seriously ill person B: my doctor never told me that,i had to hear it from fishes נו קדימה... זה לא עד כדי כך קשה... (3 ימים ואין תשובה)

shlomov2001

New member
אההההההה

למה לא אמרת????? זה מהפרק שהעורבים תוקפים את הומר נכון?

demoloc

New member
כן!,מזל טוב!

זה מהפרק שעורבים תוקפים את הומר והעין שלו נפצעת והוא השתמש המריחואנה בתור משכך כאבים והתמכר אליה! the weed homer (שמו של הפרק)

demoloc

New member
יכול להיות שהשם שלי נכון

אבל weekend at burnies זה משהו אחר לגמרי

demoloc

New member
יכול להיות שהשם שאני נתתי לא נכון

אבל weekend at burnies זה משהו אחר לגמרי

shlomov2001

New member
חחח מתערבים?

Weekend at Burnsie's (DABF11 / SI-1311) 7 Apr 2002 After being attacked in the garden by an unruly group of crows, Homer goes to see Dr. Hibbert about the ongoing pain in his eyes. Dr. Hibbert suggests that Homer begin smoking marijuana for medicinal purposes. When Homer becomes hooked on the wacky tobaccy, he leads a petition to legalize the drug. Guest stars Phish.​

shlomov2001

New member
בטח...

"Homer Gets Fat" חחח והכי הרג אותי זה "Worst Episode Ever", יש כזה פרק אבל בקאזה סתם מישהו בלבל בין זה לבין Saddlesore Galactica ולי לא היה מושג... רק אחרי שצרבתי את העונה ה-12 גיליתי את זה :)

למעלה