פינת אוכל..

natalie89

New member
פינת אוכל..

בגלל שאנחנו משפצים כרגע תדירה החדשה ישנה התלבטות באיזה מקום לשים את פינת האוכל.. בתמונה שצרפתי אפשר לראת שיש מקום מול דלת הכניסה .. המקום הוא אינו גדול אך אפשר לשים שם שולחן. האם זה טוב בכלל לשים פינת אוכל בכניסה לבית מול דלת הכניסה? או שיותר טוב למקם אותו בצד השמאלי של הסלון ליד הקיר? אשמח אם תעייצו לי... תודה רבה ואם אני כבר שואלת הייתי רוצה לדעת אם צבע לימון/צהבהב מתאים לסלון? תודה

דנה A

New member
פינת אוכל

הי נטלי, ברוכה הבאה לפורום, האם שתי האפשרויות שציינת לגבי מיקום פינת האוכל אפשריות, רצויות מבחינתכם? האם פינת האוכל תהיה בשימוש שוטף או שהשימוש בה יהא מועט? צבע לימון הוא חזק מידי, צהבהב מתאים מאוד לסלום. מחכה לתשובותייך דנה

natalie89

New member
בקשר לשאלה שלך

שני המקומות נראים לי הגיונים לפינת אוכל אבל מה הוא המקום המתאים ביותר מבחינת הפנג שוואי?..ואכן זה יהיה בשימוש די שוטף..

דנה A

New member
מיקום מתאים

עפי' תיאורך המיקום העדיף יהיה שלא מול הדלת, אך ההמלצה אינה מתחשבת במפת הבית שלכם, היות ולכל מבנה ישנה מפה שונה, המשקפת את "אופי" האיזור- בעזרת המפה ניתן לאבחן את המיקום העדיף עפי' החיוביות שלו ו"אופיו" - איזה משני האיזורים מתאים למשפחתיות או הזנה - ברמה מעמיקה בלתי אפשרי לענות על גבי הרשת, בחרי את המיקום אשר יהיה נח ברמה הפרקטית, וברמת התחושה. בחני את התחושה בזמן הארוחות - האם נעים בשולחן, האם אוהבים לשבת שם, השיחה והאווירה נעימה, או שמא ישנם ויכוחים, כעסים וכו' - עפי' תחושותייך בחרי את המקום הרצוי. נשמח לעדכון שבוע נפלא דנה אהרון

למעלה