פינתרבות

אייבורי

New member
פינתרבות

אתמול הלכנו להצגה. בחרתי בהצגה ריקוד בשישה שיעורים. נתן דטנר עם מרים זוהר. קשה לי לכתוב על ההצגה קשה לכתוב תודה כה גדולה. ההתחלה הייתה לי מוזרה, כלכך הרבה זקנים ואנחנו, צעירים לא מגיעים כמעט למקום כה מופלא, שנקרא תאטרון. שרתי שיר שטות לאישה. הרגשתי צעיר כלכך לרגע, כאילו יש לי אינסוף זמן. אז נהייה שקט באולם, שקט שמצפה להתחלה. ישבנו ביציע, טעות גדולה, יש להם שם בבית לסין מחשבה מוזרה שאנשים הם בגודל של נמלה. אז מבעד לתחושת אי השייכות, מבעד כיסא לא נוח עד כדי התעללות. משם מהנקודה הזאת הגיעו רגעים מושלמים. רגעי הנאה. נתן דטנר מורה לריקוד חצוף גס רוח הומו חוצפן. מרים זוהר, זקנה בלה, תחת מצומק ע"פ דטנר, בעיברית פולניה. המפגש בניהם מצחיק עד דמעות. חושב שבשלב שמרים מדברת על לצאת עם זקנים ואומרת " בגילי, או שהם נשואים או שהם מתים, ואם הם כבר פנויים אז כל מה שמעניין אותם זה תרופות ... וחוץ מזה אני לא יודעת מה הם אוכלים אבל הם כל הזמן מפליצים" זהו זה השלב, שנתקע לי צחוק בגרון נגמר האויר נגמרה נשימה. ההצגה הובילה אותי לצחוק היסטרי, לבכי עמוק. הנאה מושלמת. רגעי חסד של החיים נ.ב. לבלונדה שלפני משהו קטן חוטיני לא נראה טוב על קובבות. קחי את זה לתשומת ליבך

אבל אולי

הוא מרגיש לה טוב ? :) סיפור יפה ונוגע בפצעים הבילתי נימנעים של החיים, מפגש של שני מיעוטים מנוקדת המבט התאטרונית ההצגה היא מפס יצור של תאטרון ממוסד. שזה בסדר בשביל מה שזה. אני אוהב\מעדיף לשחק ולראות פרינג' שם המשחק אינו משרה, שם המשחק הוא כמו BDSM, צורך בוער,

אייבורי

New member
אולי

יודע מה אורי אני ישבתי במשך שעתיים קסומות בתאטרון ממוסד בלי פוזה. ישבתי וצחקתי כמו מטורף בכיתי עם הפצעים שלהם. מבחינתי, זה היה שווה כל שניה. אבל אם יש דברים יפים ומוצלחים נוספים (פרינג') אשמח לראות.

CrazyMagic

New member
אם בהצגות עסקנו

אז המלצץי החמה זה "המדריך לחיים הטובים" של סמינר הקיבוצים שעולה בהבימה.. פשוט חבורה של אנשים מוכשרים שיגרמו לכם לבכות ואז לצחוק עד דמעות ואז להמשיך עם הצמעות האלה לבכי וחוזר חלילה.. העלילה מציאותי וקשה.. אולי אני רק בת 17 אבל בתאטרון יש לי מושג :)

אייבורי

New member
שמח לקבל את ההמלצה

תוכלי קצת לתאר את ההצגה. למרות שהביקורת הכי טובה שלך כבר נכתבה. ההצגה מרגשת, בסופו של דבר, רק זה חשוב.

CrazyMagic

New member
אי אפשר לתאר כי זה יהרוס..

זה בנוגע למוות געגועים והמצב שלנו היום בארץ הצגה מאוד מציאותית וקשה ועם זאת היא מצחיקה עד דמעות וחנק

CrazyMagic

New member
ותגיד לי איך היה?

ממ יש שם בחורה חצי ערומה לבנים החרמנים:) היא כוסית עולם (ממ סתם צ'ופר..) אני אשמח לשמוע איך היה לך אם תחליט ללכת..

CrazyMagic

New member
מצטרפת לראות?

או להתפשט?..
בכיתי יותר מידי בשביל הצגה אחת בהצגה הזו, אני חייבת לשמור על הדמעות שלי יותר!

למעלה