פ ו מ ל י ת
New member
פינתרבות ביזארית
אז ככה, וידוי: יש לי פטיש לאמנים חדשים, קטנים, תקליטי בכורה, כאלה שאפחד לא מכיר. קיבלתי היום בדואר ארבעה דיסקים, שונים זה מזה בתכלית השינוי אבל כולם חדשים כאלו.. בעצם חוץ מאחד, אבל גם האחד הזה אזוטרי משהו.
גלעד שגב – אמן צעיר מוכשר עם מוסיקה מעניינת ולדעתי עם עתיד מבטיח. מקווה שיצליח להחזיק מעמד ולקבל די השמעות ברדיו. לדיסק הזה מצורף סינגל של קאוור לשיר "שיר ללא שם" של שלום חנוך. לא רע בכלל. שמעתי שהשיר שלו עכשיו טוב מושמע לא מעט ברדיו, אישית אהבתי גם את מותק שלי ויותר מכל הייתי רוצה להקדיש אותו לנריסה אהובתי.
עידית אשל – זמרת צעירה, עם שירים מאד נשיים, גוון אתני, עם עוצמה שנכנסה לי לבטן. חייבת להגיד שממש הרגשתי שזה תקליט בתולין, אבל ניכר פוטנציאל מיוחד
תאקט – כן, כן, פומי אוהבת ראפ והיפ-הופ, וזו לא רק השפעת החברה מההוד, אלא באמת חיבור מהבטן למוסיקה הזו שאומרת הרבה דברים, לא תמיד עם הכל אני מסכימה, אבל אני בהחלט מרוצה ממה שקורה שם. בדיסק הזה, אסף סאבלימינל אמנים צעירים שמקליטים תחת הלייבל שלו והוציא אוסף צעיר מגוום ומעניין של היפ הופ וראפ. פומי משוגעת על הדג נחש (אבל הם לא בדיסק הזה).
לאה שבת – נכון, היא לא אמנית צעירה, אבל הוציאה דיסק ובו היא מבצעת דואטים של שירים שכתבה והלחינה לאחרים. אני לא מתלהבת, אבל יש כמה פנינים כמו למשל "איי" "השיר שיביא לך אהבה" ועוד. <פומי מייחצנת סטיות ביזאריות>
אז ככה, וידוי: יש לי פטיש לאמנים חדשים, קטנים, תקליטי בכורה, כאלה שאפחד לא מכיר. קיבלתי היום בדואר ארבעה דיסקים, שונים זה מזה בתכלית השינוי אבל כולם חדשים כאלו.. בעצם חוץ מאחד, אבל גם האחד הזה אזוטרי משהו.