פינתהשבוע

Man In The Wall

New member
פינתהשבוע

אני פותח הפעם, כי חן אינה יכולה השבוע. שירי השבוע של פרל: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: פסקול השבוע: אמן השבוע: ספר השבוע: ספ הלימודים של השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרי השבוע: ירק השבוע: שוקו השבוע (מוקה, בננה, שוקו): שוקולד השבוע: חוד השבוע (05,07): יום השבוע: בית ספר השבוע: תמונת השבוע: שבוע מעולה........... שבת שלום..........כל טוב.

שבת שכבה היום ../images/Emo3.gif

שירי השבוע של פרל: שמעתי אלבומים,לא שירים בודדים. שירי השבוע בכללי: כנ"ל. אלבום השבוע של פרל ג'אם: VS,TEN. אלבום השבוע בכללי:זפלין שתיים,ארבע, משהו של דייב ולהקה של חברים שלי..שמעתי די הרבה. פסקול השבוע:שמעתי משהו שנדב שלח לי
נדב מה זה? אמן השבוע:חברים שלי
וזפלין. ספר השבוע:
נאנ ספ הלימודים של השבוע: מאגר שאלות לבגרות בלה בלה ציטוט השבוע: יו היו כל כך הרבה מצחיקים שאני לא זוכרת!@#$#@ סרט השבוע:לא ראיתי
סדרת השבוע: גם לא ראיתי... פרי השבוע: בננה,תפוח,תותים
ירק השבוע:מלפפון? עגבניה? שוקו השבוע (מוקה, בננה, שוקו): לא שתיתי שוקו השבוע, אני לא אוהבת שוקולד השבוע: אני גם לא כל כך אוהבת שוקולד.. חוד השבוע (05,07): 0.5 שליטה!!!!!!111 יום השבוע: תבחרו מה שבא לכם. בית ספר השבוע:אורט טכניקום. "אפילו אורט טכניקום נשמע יותר טוב מהרואה! תעברי אלינו!" ('ידידים' שלי ברגע של אי שפיות
) תמונת השבוע: פעם הבאה
שבוע מעולה........... שבת שלום..........כל טוב. גם לך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

hitchhiker218

New member
שבת שכבה!(חן גנבתי לך נושא)

שירי השבוע של פרל:מרי המשוגעת שירי השבוע בכללי:Lover, You Should Have Come Over-Jeff Buckley אלבום השבוע של פרל ג'אם:לא היה ספציפי אלבום השבוע בכללי:So Real: Songs From Jeff Buckley פסקול השבוע:חח לא יודעת אמן השבוע:באקלי ספר השבוע:לא סיימתי את 1984 ... מתמטיקה! ספ הלימודים של השבוע: מקבץ תרגילים לשאלון 005- של לחמן.. משהו כזה ציטוט השבוע:"איפה מנשההההה<!?!??" סרט השבוע:לא היה לי זמן לזה סדרת השבוע:CSI עונה 5 פרי השבוע: תות ירק השבוע:מלפפון שוקו השבוע (מוקה, בננה, שוקו):רגיל... שוקולד השבוע:לא אכלתי שוקולד חוד השבוע (05,07):0.5 יום השבוע:חמישי בית ספר השבוע:הרא"ה המגניבXDD תמונת השבוע: שבוע מעולה........... שבת שלום..........כל טוב.

פורפאבור לפלוטה קוראסון

שירי השבוע של פרל: לא הווי שירי השבוע בכללי: ונוס בטרנינג-איפה הילד (פרומה המלכה
) הילו דייז-אורפנד לנד אה קול טו אווייק-אורפנד לנד אלבום השבוע של פרל ג'אם: לית אלבום השבוע בכללי: מבול-אורפנד לנד (יומולדת שבוע הבא) פסקול השבוע: השירים מהסרט "מולאן" אמן השבוע: איפה הילד, אורפנד לנד ספר השבוע: לא ספ הלימודים של השבוע: לא
ציטוט השבוע: "חזקוש נראה כמו גזר ומריח כמו זית" סרט השבוע: מולאן ועל גופתי המתה סדרת השבוע: שנות השבעים-עונה 7 פרי השבוע: זיתים דפוקים ירק השבוע: ירקות סיניים מוקפצים שוקו השבוע (מוקה, בננה, שוקו): לא שוקולד השבוע: פרה עם מילוי חלב חוד השבוע (05,07):
יום השבוע: שני בית ספר השבוע: נווה שרה תמונת השבוע:

SecondFace

New member
חחחחח "לא הווי" חזקוש..עוד נפגש בסיוט הבא!!!

אנחנו לא הולכים לשום מקום ונמשיך לרדוף אותך!!1 מוחעחע אכן,אני המלכה[: אני צרודה מוות.

nothingman1

New member
שינת הפבוע

שירי השבוע של פרל: Betterman, Habbit, Sleight of hand שירי השבוע בכללי: כל ה-EP של דיסוננט אלבום השבוע של פרל ג'אם: בינוראל אלבום השבוע בכללי: Dissonant- Consolidated reality fragements פסקול השבוע: נתקע לי בראש איזה שיר של הביטלס שאני שונא אמן השבוע: הבסיסט של דיסוננט והסולן של פנתרה ספר השבוע: אין ספ הלימודים של השבוע: האליתור בג'אז- רז יצחקי (וזה יהיה במשך כל השבועות הקרובים) ציטוט השבוע: It's gettin better all the time סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אחד נגד מאה (לא שאני אוהב את זה במיוחד) פרי השבוע: אגס ירק השבוע:בצל שוקו השבוע (מוקה, בננה, שוקו): שוקו שוקולד השבוע: מריר 60% חוד השבוע (05,07): לא משתמש יום השבוע: רביעי... איזה יום נורא בית ספר השבוע: המכולת של ראובן תמונת השבוע: פנתרה

nothingman1

New member
הספר עצמו מעולה לדעתי

השאלה היא איפה את עומדת בלימודי התיאוריה אני מעולם לא התעסקתי בג'אז ספציפית, אבל ידעתי דברים כמו מודוסים, מרווחים, אקורדים והתפקודים ההרמוניים שלהם, וכו' מה שהספר הזה מספק לי, וממה שנראה לי הוא עושה את זה טוב, זה להכניס אותי לבסיס של הג'אז בצורה יסודית- מהלכים הרמוניים נפוצים, מבנים סטנדרטיים, הבלוז שמשתמשים בו הרבה, וכאלה... ומשם או שאני אקנה ספר מתקדם יותר או שאתחיל ללמוד עם מורה הייתה לי אפשרות לקנות את הספר הזה או ספר ג'אז אחר שיש בכלי-זמר ובחרתי בזה כי נראה לי שהוא יותר יסודי אם חסר לך ידע בסיסי בתיאוריה, הספר הזה יהיה ממש מעולה בשבילך עברתי על כל הקטע של התיאוריה לפני הג'אז וזה כתוב טוב אם את עדיין לא נכנסת לתיאוריה בג'אז, לכי על זה- זה גם מה שאני עשיתי
אם את עוסקת בזה כבר חצי שנה- שנה, אני חושב שכדאי שתמצאי משהו מתקדם יותר אם יש עוד שאלות בעניין, תשאלי...

Soon Forget

New member
את הידע הבסיסי יש לי אחלה

וגם לא מעט מעבר לזה, בכיוון של הג'אז, אבל חשבתי שלא יזיק לי ספר מסודר שאני יכולה לעבור איתו יסודי כי לפעמים כל הסיפור מתבלגן קצת.. בכל זאת רוב הידע שלי מורכב מהסברים בע"פ של המורה שלי ולא משיעורי תיאוריה מסודרים. נראה לי שבפעם הבאה שלי בכלי זמר אני אעיין בזה קצת ואחליט. תודה על ההמלצה!

Anuerysm

New member
היי שניצ עוד פחות מחודש אני מקבל משכורת שניה

ואז קונה סטאנדארד

adiinchains

New member
...If you want something in life

reach out and grab it שירי השבוע של פרל: Leash, Push me Pull me שירי השבוע בכללי: Chris Cornell - Sweet Euphoria Chris Cornell - Pillow of Your Bones אלבום השבוע של פרל ג'אם: ההופעה ב pinkpop אלבום השבוע בכללי: Chris Cornell - Euphoria Morning פסקול השבוע: Eddie Vedder - Into the Wild
אמן השבוע: אדי/כריס ספר השבוע: אין.. ספ הלימודים של השבוע: לא לומדים עם ספרים אצלנו..מקסימום חוברת של שני דפים.. ציטוט השבוע: או..כל כך הרבה מ into the wild.. !Christopher McCandless: I'm supertramp..and you're super apple סרט השבוע: לא ברור כבר? Into the Wild
סדרת השבוע: דקסטר..וגם אוז כי קלר חזר! פרי השבוע: לא עונה על שאלות שקשורות לאוכל.. ירק השבוע: .. שוקו השבוע (מוקה, בננה, שוקו): .. שוקולד השבוע: .. חוד השבוע (05,07): לא נראה לי שכתבתי השבוע.. אבל בכללי 05 יום השבוע: או יום רביעי שסוף סוף אחרי המון זמן ראיתי מישהו אהוב.. או יום חמישי שמישהו חזר לאהוב אותי
בית ספר השבוע: ללא ספק שלי.. בעיקר בגלל כל הכבוד העצום שעושים בו כל שנה לזכר אסון המסוקים.. וגם כי גידאמק ואהוד ברק היו בו..אבל זה פחות חשוב.. תמונת השבוע:

למעלה