פינק פלויד

צלליתה

New member
פינק פלויד

בחדשות של חמש דברו על להקות הרוק הטובות ביותר (או משהו כזה). במקום הראשון פינק פלויד. החיפושיות במקום השמיני (נדמה לי). ולא, אין לי ענין להכנס לדיון לוהט של למה זה נבחר ולמה לא ההוא ואיך אפשר ומה הם חושבים לעצמם. רציתי לקרוא מי במקום שני ומי שלישי ומי בכלל קבע ועל מה בכלל מדברים. ומכיון שלא מצאתי שום דבר כתוב בענין, ואני לא זוכרת מי עוד ברשימה, לא נותר לי אלה לפרגן לזוכים ולומר שהאלבום שאני אוהבת במיוחד הוא פינאל קאט. יש פה עוד חובבי פינק פלויד?

בודאי שיש. גדלתי על זה וזו היתה

תקופה מופלאה. אין כזו היום. האלבום הנמכר בכל הזמנים הוא הצד האפל של הירח.

noa128

New member
לפעמים חצי דור עושה את כל ההבדל...

נכון, הם קלאסיים מידיי כדי להיחשב "טרנד", אפילו אני וטעמי הקלוקל במוזיקה נהניתי מ"פינאל קאט", וגם מ"דארק סייד", אבל הפייבוריטים שלי ושל בני השנתון שלי היו אחרים, או כך לפחות נדמה לי. שמחה שמצאתם מכנה משותף
והוא אפילו לא נמוך....

צלליתה

New member
טעם במוסיקה

שאני הייתי צעירה היה פער מאוד גדול בין הטעם המוסיקלי שלנו לבין הטעם של ההורים. (למרות שעכשיו הודות ל88FM אני לומדת להכיר ולאהוב את המוסיקה "שלהם". אני חושבת שמוסיקה היה אחד הסממנים הבולטים של פער הדורות. (זוכרים איך משרד החינוך סרב לאפשר לחיפושיות להכנס לארץ?). היום הפער הזה פחות קיים. אני מכירה הרבה צעירים (נגיד בן הזוג של הבת שלי) שאוהבים פינק פלויד, קווין, חיפושיות, וכו. מה שיותר מדהים שאני מכירה ילדים בגיל תיכון שאוהבים את המוסיקה הזאת. אני לא מחבבת טרנס והאוס וכד. (בטח את הטרנדים הבאמת חדשים אני אפילו לא יודעת להזכיר). אבל המון דברים חדשים כן יפים בעיני. הבת הקטנה שלי לא אוהבת את המוסיקה שאני שומעת. (אני חוששת שאצלה מוסיקה לא ממש חשוב). פעם התנגנה פה מוסיקה והיא רצתה לסגור. עזבי, אמר החבר שלה , סוף סוף שומעים בסביבה שלך מוסיקה טובה. (החבר מאז נעלם ואיך שהוא נראה לי שלא רק הטעם המוסיקלי הפריד בינהם)

פינק פלויד ליוו אותי בשנות ההתבגרות

שלי, אבל אי אפשר לשכוח את לד זפלין, קינג קרימזון, ג'נסיס, רנסנס - רק כדי למנות כמה. בהמשך הדרך היתה תקופת הדיסקו ב-1976 והלאה עם בוני אם והשערוריה של דונה סאמר. היו יותר מאוחר היוריתמיקס המופלאים, דמעות לפחדים ורבים אחרים שאני רק צריך להסתכל בפליי ליסט הנמצאת במי מוזיקנטה שבמי דוקומנטה.

hrabba

New member
ותודה מיוחדת לאבי../images/Emo13.gif)

אם כבר סיפורים אישיים ואם כבר להתחיל מחדש בתיכון היה לנו פרוייקט התנדבות, חוייבנו שנה להתנדב בכל מקום שהוא. חברתי ואני התנדבנו אז במחלקת שיקום בבית החולים בתל השומר. שכב שם בחור בשם אבי, הוא אהב ולימד. הוא השמיע לי בפעם הראשוניה את לד זפלין, ואת I talk to the wind של King Crimson ואת הפינק פלויד. בשבילו זו הייתה דרך להתמודד עם הכאב ( הוא היה עם שבר נדמה לי בגב) בשבילי זה היה הבית ספר הכי טוב למוזיקה
)

גריפון

New member
מיהם עשרת הגדולים שלך?

ודיון ברשימה הזו מצאתי גם בפורום חובבי טריוויה באורט: http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=165&mess=2095491

hrabba

New member
שלי?

בא נראה אז ככה........ פינק פלויד - אמרנו כבר? סנטנה ( אולי הם בראש?) קינג קרימזון לד זפלין הנשרים קוסבי סטיל ( למרות שזה לא רוק) דייר סטרייסט ביי גייז ( בתקליטים הישנים שלהם ביחוד, אלו לפני שגעון המוזיקה) הקרפנטרס אוהבת את הקיטש זהו.......... אני חושבת

פּרפרית

New member
חייב רוק?

ניל יאנג ואן מוריסון מרי בלאק קווינס לד זפלין בוב דילן פינק פלויד דייר סטרייסט החיות הביטלס מייק אולדפילד גנסיס ויש עוד..... גם סנטנה והקרפנטס לא קיטשיים בכלל הבי גייז הישנים רוד סטיוארט הישן ישן... שלא לדבר על פרנק סינטרה תום וויטס חחח...נסחפתי...

hrabba

New member
כן, זה מה שקורה שכותבים מהעבודה

צ'טערת שלא הגהתי
) בוקר טוב

נרגעתי. חשבתי שכבר פספסתי משהו

בעבר ובטוח שפספספתי הרבה. נעים לדעת כמה מוסיקליים האנשים פה. מחמם את הלב.

hrabba

New member
../images/Emo168.gif יש במוזיקה משהוא מנחם...

מקשר ואוהב מוזיקה חובקת עולם, לא?

datnyc

New member
מצטער אבל אני

מהפריקים של QUEEN, הייתה לנו מלחמה לא קטנה עם אוהדי הפינק פלויד. אין אין כמו QUEEN ואם כבר אז גם אמרסון לייק ופאלמר.

גריפון

New member
ELP? "Brain Salad Surgery"?

איך רק איזכור שם של אלבום יכול להתחיל להריץ סרט שלם. טוב, קווין לא היו הקאפ-אוף-טי שלי,ומהפינק פלויד - "Wish you were Here", תמיד. הייתי אפילו הראשון שניגן את זה ברדיו בארץ, אם אפשר לכלול את הספינה של אייבי נתן בתוך זה. ובעצם, עד היום - כולל "Animals". והמהווישנו אורקסטרה, וג'ניס ג'ופלין, וג'ו קוקר... ורית'ם'נ'בלוז בריטי משנות השישים (סטונז, החיות, פרוקול הרום, מנפרד מן וביטלז, כי נו מה.) וביתי, שתחיה, אומרת בגלוי שרוקנרול זה מוזיקה של זקנים. אולי זה עונש על מגוון החטאים שלי בימי הרוקנרול.

למעלה