פינק פלויד בKQED

The Walrus

New member
פינק פלויד בKQED

הגיעו לידי הצילומים של פינק פלויד בתוכנית הטלוויזיה "An Hour With Pink Floyd". רשימת השירים היא: Atom Heart Mother Cymbaline Granchester Meadows Green Is The Colour Careful With That Axe, Eugune Set The Controls For The Heart Of The Sun הביקורת שלי: זהו DVD מצויין!! צילומים מקצועיים, איכות טובה יחסית, ומוזיקה - מדהימה! רק הבאסה היא שהעריכה גרועה... ההופעה מתחילה עם Atom heart mother, בגירסה ללא תזמורת - קצת מוזר. הביצוע מצויין - אבל העריכה גרועה! במקום לראות את פינק פלויד מופיעים רואים כל מיני תמונות של נוף... כמעט כל השיר! וזה מבאס. אחרי זה בא Cymbline, בלי שום תמונות נוף או משהו, גירסה מצויינת. השירה של גילמור מעולה, הסולואים גם, ווטרס כמובן עם הגונג שלו... גירסה מצויינת. אחרי זה בא כנראה רגע השיא, Granchester Meadows... דואט גיטרות אקוסטיות בין גילמור לווטרס. הם חולקים את קטעי הגיטרה והשירה, רייט מגבה אותם בקלידים... שיר אקוסטי ומדהים מהאלבום "אמהגאמה". ראו תמונה. אחרי זה בא Green Is The Colour, עוד שיר מצויין בביצוע מצויין, אבל הבעיה היא שפה העורך\במאי מתלהב קצת עם אפקטים ושינויי צבע... כמעט כל הוידאו מצולם בגווני ירוק משום מה. אחרי זה בא "זהירות עם הגרזן". הביצוע כמובן מעולה, אבל גם פה יש המון המון צבעים פסיכודליים מוזרים. הDVD מסתיים עם Set the controls בגירסה מעולה. סך הכל מדובר בהקלטה נדירה ומצויינת, חובה לכל מי שאוהב את הלהקה. מישהו מכיר\ראה\שמע אותה?

ראיתי את הביצוע לאמא לב אטום

בערב מחווה שהתקיים שלושה ימים אחרי האיחוד ב-Live 8. אני זוכר את התמונות נוף. את Granchester Meadows ראיתי ב-You Tube כשהקישור פורסם פה לפני כמה שבועות. באמת ביצוע יוצא-דופן. אפשר לשאול איך "הגיעו לידיך" הצילומים? (מסרים היא דרך התקשרות מצויינת)

maor1010

New member
וידאו מעולה

ביצוע מעולה ל-AHM, אהבתי מאוד גם את Cymbaline. בכלל, לראות את הלהקה בתקופת הפרה-DSOTM זה מרגש.

RoieL

New member
תביאו לי גם../images/Emo7.gif

אחת הגאוניות שלהם. גרסא מקוצרת או 23 דקות ו- 44 שניות? [שאלה רטורית
] יש גם ביוטיוב?

The Walrus

New member
בסביבות 18 דקות.

לא מקוצר, פשוט יש הרבה קטעים שהם תזמורת נטו והם ירדו מהגירסה הזאת.

The Walrus

New member
לא חושב

אני מצאתי רק את גרנצ'סטר, סימבליין ועוד כמה. אין זכר לסט דה קונטרולס, לדוגמה.

RoieL

New member
הרצתי חיפוש של Atom Heart Mother

וגורנישט. אני אריץ לחיפוש את שם התוכנית עוד מעט.

thezanani

New member
ברור,

ומן המפורסמות היא. Green Is בהופעה הזו, הוא רגע קסם שקשה לאחוז במילים בודדות, אלא רק בשדות פתוחים עם טרקטור ירוק הגורר חבילות קש ועליהן נאוות המזמרות על חליל ועוגב. (וזה רק אני או שנמאס קצת מקיבצוניקיות? רק מההזיה עולה ניחוח חרא-אהצ"ה) Granchester Meadows מציג את השירה האינטימית ביותר בין אחאב ומובי דיק לעתיד, והקליפ שאותו לא ציינת, יפהפה. את הפזמון שר הפעם גילמור, שכרגיל, עושה את זה יותר מכל בן תמותה סרוח ומעלה רימה שדרך על האדמה. מסימבליין פחות התרשמתי, אולי בגלל שקטע האורגן די קוטע את השיר בברוטאליות מסויימת שלא מאפיינת את הפלויד. אבל הגיטרה נחמדה. את יצירת המופת ויקירת ליבה של מנהלתנו הנפעמת ממורכבותיה ואיפיוניה הקלאסיים-אירופאים יום וליל, עוד לא הצלחתי להשיג באיכות נורמאלית, אך ממה שראיתי עיבוד מדהים שרק הלהקה הזאת יכולה להפיק. תענוג של מוכרבות וקסם, והזדמנות נהדרת לראות את גילמור עם גוף של מחק.

Glcok

New member
ודאי

זה לא DVD חדש או משהו... ללא ספק DVD איכותי, אך עם הסתייגות - הגרסה של AHM, כמו שאמרת, עם צילומי הנוף הללו.. מעצבן. הצבעים הפסיכודלים ב"זהירות יוג'ין" מעצבנים את העין גם כן. אני אישית מעדיף את הDVD של סאן טרופז (שלולא אי-ההתאמה בין הסאונד לתמונה היה יכול להיות פשוט מושלם) ואת Mind Your Throats, Please שמתאר את כל המסע שהם עברו עם Atom Heart Mother, שם "זהירות יוג'ין" הוא בהחלט אחד הטובים.

IamAR

New member
אה??

זה מישו ישב בבית והקליט עם מצלמת אינטרנט נדיר?? יש מיליונים כאלה אולי אני מפסידה פה איזה עניין??

flowerboy69

New member
זה לא קטע אמיתי זה סתם השיר

כשצרפו לו חיבור של כל מיני קטעי וידאו לא קשורים

למעלה