פינק פלויד ב-DTS?

Glcok

New member
פינק פלויד ב-DTS?

לפני מספר ימים הגיע לידי עותק של הצד האפל של הירח, שעובד להיות בעל יכולת ניגון של 5.1, משמע סראונד. האלבום מתנגן בכל חמשת הרמקולים כאשר בשירים מסוימים החלקים בשיר מסתובבים ברמקולים (כלומר - השיר מתחיל להתנגן בכל הרמקולים, ואז הפוקוס עובר לרמקול השמאלי-קדמי (כאשר ברקע מנגנים כל השאר), ואז לימני קדמי ואז לימני אחורי, לשמאלי אחורי וחוזר חלילה כל השיר (הסאב מנגן באופן קבוע)... מקווה שהבנתם אותי, אפילו שאני בקושי הבנתי את עצמי. דוגמה: למשל בשיר money (בפתיח עם הצלילים של הקופה הרושמת) הצלילים הללו עוברים בין הרמקולים - אבל בזיגזגים. ובשיר any color you like - הנגינה של גילמור עוברת בסיבוב בין כל הרמקולים ויוצרת תחושה שפינק פלויד מבצעים הופעה חיה בתוך הראש. מלבד שני הקטעים הללו, זוכה לאזכור גם the great gig in the sky שנעשתה בו עבודה מעולה. הדיסק לדעתי ממש שווה את החיפוש שלו. (אם משהו לא ברור תשאלו, אני פה בנתיים).

avki

New member
../images/Emo45.gif אחד החוויות היותר מדהימות

שבן אדם יכול לעבור. זה לשמוע את האלבום הזה. פשוט מדהים עוד יותר מהמקור.

שלום חן

New member
זה לא יאומן../images/Emo7.gif

לא מזמן רכשתי את הדיסק הזה ועכשיו הדלקתה אותי עם הסראונד. מהיכן רכשתה את הדיסק
תודה ולילה טוב

oribarak

New member
אוקי, הנה הפרטים

מה שאת מדברת עליו זו גירסא חדשה יחסית של dark side, שנקראת גירסאת sacd, או במפורש super audio compact disc, וכמו שאמרת הוא מעביר הכול בסראונד..אבל לא כל המערכות קוראות את הדיסק, ואז הדיסק ינגן כמו דארק סייד רגיל, המחיר שלו בשוק הוא 70 שקל כמדומני ואפשר למצוא את זה בכל טאוור רקורדס, ובגריפון(חנות של תקליטים ודיסקים בראשון), שמה אפשר למצוא עותק משומש ב30 שקל, ועותק מקורי ב70

55 בדיסק קלאב

הדיוידי של הפלויד והסיפור של סיד בארט עולה 60. ומלא מוסיקה טובה ב39 שח

מי שרוצה להביא במתנה

דיסק של פינק פלויד וגם, שים לב, בקבוק יין מהודר. במתנה .

Glcok

New member
ראשית

בפעם האחרונה שהלכתי להטיל את מימי עשיתי זאת בעמידה ובקשת. (אם כיוונת אלי).. שנית, אני לא בטוח באשר אם זה SACD או דיסק בתצורת DTS. כמוכן, יש גם הוצאה בפורמט הנ"ל לWYWH - שזה נראה לי הרבה יותר מרתק, מפני שגם באלבום הרגיל הסאונד מכניס אותך למערבולת שלו (במיוחד בSOYCD), אז תאר לעצמך מה זה בסראונד... אני אנסה להשיג את הדיסק ואשתדל לדווח.

avki

New member
זה גם DTS וגם SACD

DTS זה תצורת הטכנולוגיה של הסאונד וSACD זה תצורת כתיבת המידע על הדיסק. לכן זה לא סותר אחד את השני.

Itai8

New member
כן גם אני קניתי את זה

קניתי את זה לפני כמה חודשים וזה באמת חוויה!! וגם לפי דעתי העיצוב של זה יותר יפה מהקודם

hubash

New member
שאלות חשובות מאוד ../images/Emo70.gif

לפני שאני רץ לקנות רציתי לברר מספר דברים : 1. האם הדיסק הוא דיסק CD רגיל של 700MB או DVD של 4.7GB . כלומר האם נגני הCD שלי במחשב יוכל לקרוא אותו (למרות שאני יודע שזה לא ינצל את הפורמט SACD אבל עדיין זה חשוב לי לדעת ) . 2. רוב נגני הDVD כיום תומכים בפורמט הDTS אך לא בפורמט ה SACD האם עדיין איכויות הדיסק ינוצלו או שיש צורך גם שהDVD יתמוך בפורמט ה SACD?

Glcok

New member
תשובות

הדיסק הוא דיסק רגיל של 700 מ"ב... לא DVD ולא בטיח. באשר לשאלה השניה, עד כמה שאני יודע רוב המכשירים יקראו את הדיסק. לי אישית יש פיוניר בן שנה ומשהו בבית והוא קורא אותו מצוין... וקצת מחוץ לנושא יצא לי לשמוע היום את סטורמברינגר של הסגולים... תענוג לפנים. להבדיל מהאלקטריק ליידי-לנד של ג'ימי שמיותר היה להפוך אותו לDTS.

למעלה