פינק פלויד - איחוד?

godsdice

New member
פינק פלויד - איחוד?

אני בטוח שאם יעשו משאל: "איזה להקה הייתם רוצים שתחזור?" רוב האנשים היו בוחרים בפינק פלויד. (השניים האחרים לדעתי יהיו: ג´נסיס, והפוליס) לעומת זאת יש גם הרבה אנשים שלא אוהבים אותם, אבל צריך להבין שאפילו אם אתם אישית לא סובלים אותם, רוב הלהקות שנחשבות באוזנכם "לדבר הכי טוב" הושפעו מהם באיזה שהיא דרך. בראיון ל-rolling stone ווטרס רמז שהוא מוכן לעשות סולחה אם החבר´ה. אז למה הם מחכים? הם כבר לא צעירים, המעריצים אומרים "תחזרו!" זה יכול להיות המאורע הכי גדול שעולם הרוק אי פעם ראה! איבדנו את הסיכוי לראות את הביטלס מתאחדים, ביום שלנון נרצח. לד זפלין, והמי חזרו כבר בלי המתופפים. הרולינג סטונז עדיין צצים מדי כמה שנים (ובעצם אף פעם לא התפרקו) פינק פלויד הם הלהקה היחידה שנשארה לנו, שמסוגלת לחזור אם ההרכב המקורי. (פחות סיד בארט, כמובן) אז תחזיקו אצבעות! עד ליום המיוחל, אפשר יהיה לראות את רוג´ר ווטרס ב-17 לאפריל בבירות, לבנון. ומי יודע, אולי אריק שרון מעריץ שרוף, וישלח את צה"ל לייצג את ישראל או לפחות ישיג כרטיסים בזול.

epitaph

New member
אם כבר ג´נסיס אז...

פיטר גבריאל כזמר וקולינס על התופים... :)

לדעתי...

פינק פלויד להקה עם שירים כל כך מרדימים... מצטער אבל אני לא מסוגל לשמוע אותם!! אני לא מבין איך כל כך הרבה אנשים אוהבים להקה עם שירים כל כך משעממים ומרדימים! איך המעריצים לא נרדמו באצמע ההופעה?!!?

@יעל@

New member
אל תגזים

יש להם שירים מדהימים! קניתי את האוסף שהם עשו ויש שם שירים מדהימים.... זה הסגנון שלהם.... אבל כל אחד ודעתו....

טוב, אולי קצת הגזמתי...

ובאמת אם כל כך הרבה אנשים שומעים אותם כנראה יש בשירים שלהם משהו... בכל זאת אמרתי רק את דעתי. ובאמת כל אחד ודעתו! הדשא של השכן ירוק יותר! אני שומע רוק ישראלי!

Whiplash

New member
אוסף

איך אפשר לקנות אוסף של pink floyd הוא אפילו לעשות כול דיסק שלהם הוא יצירת אומנות בפני עצמו!!!!

אתם כבר יודעים

מה התשובה שלי: הביטלס. אבל כמו שגורג´ עוד אמר בחייו, אין איחוד כל עוד ג´ון מת (שזה ניסוח קצת מוזר כשחושבים על זה). ועכשיו שגם ג´ון וגם ג´ורג´ אינם עימנו, אין מצב לאיחוד כזה. גם איחוד של ווינגס לא בא בחשבון בלי לינדה. פינק פלויד? נו טוב...

אוקיי ... אבל

את בתמורה תפתחי קצת את חוש ההומור שלך , עודף יבשושיות זה לא משהו שארבעת המופלאים תמכו בו... ...וזה ממישהו שמכור לארבעתם לא פחות ממך.

כן אבל

להתבדח על אפשרות שמישהו יירצח זה חסר רגישות באופן הקיצוני ביותר, וזה אחרי שאחד מבין הארבעה אכן נרצח, ואחרי הטרגדיה של השנה האחרונה. ואתה אמור עוד להיות מעריץ שלהם!

כמדומני ...

אנחנו מפתחים דו שיח אנומאלי ... ורק אבהיר מספר דברים קלים ... לעיניך בלבד אעשה זאת בעזרת קובץ משפטים לא זכור לי התבדחות על האפשרות שמישהו ירצח . לא צריך להגזים . לא צריך ליצור פרות קדושות , פוליטיקלי קורקט מגעיל אותי . ישבתי למעלה משנה ברישיקש ולמדתי סיטאר רק בגלל הערצתי העצומה לג´ורג´. בונגלו מספר תשע באשראם של המהרישי הוא עדי. ארגנתי ערבי שירה ונגינה של שירי ארבעת המופלאים ביחד וכל אחד בנפרד גם בכדי לרכך את עלייתם השמיימה וגם בכדי שאוכל , בבוא העת, לספר בדיחות בלי שאואשם בחוסר רגישות .

מה הקשר להודעה הקודמת???

לפני דצמבר 1980 לא הומצאה הבדיחה יען כי ארבעת המעורבים בה היו בחיים... במשך 21 שנה היא כללה איזכור לשלושה כדורים ... והחל מנובמבר 2001 ... 2 כדורים בלבד ...

ישראלי1

New member
זה לא איחוד אבל...

ליפני כמה חודשים הופיע דיויד גילמור בצרפת ובאנגליה

למעלה