פינננננת השבוע!!!!

Man In The Wall

New member
פינננננת השבוע!!!!

שירי השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: בכללי: שמחת השבוע: באסת השבוע: אמן השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ספר לימודים של השבוע: פוקימון השבוע: דיג'ימון השבוע: מבחן השבוע: תמונת השבוע: שבבתת שלוווווווום!!!!!!!!

hitchhiker218

New member
נ נח נחמ נחמן מאומן../images/Emo98.gif

חחחח שירי השבוע של פרל ג'אם:בושליגר בכללי:Oceans Land-Orphaned Land(הכל הודות לפרחי שחפר ליותם שחפר לי!
) אלבום השבוע של פרל ג'אם:Riot Act בכללי:אין ספציפי שמחת השבוע:פגשתי את דור
, יש לנו אקוסטית, ביום חמישי אני מקבלת פוסטר של פרל ג'אם, את נו קוד, דיסק של פיית' נו מור וסווטשרט גזעי של זפלין. באסת השבוע:הפלא שלי נפל לאסלה ומת והרב שונא אותי(הוא משפיל אותי ודורך עלי). אמן השבוע: יש הרבה... ציטוט השבוע:היו שלל ציטוטים שאני לא זוכרת ספר השבוע:קומיקס של גארפילד
סדרת השבוע:CSI(מיאמי ניו יורק וווגאס
) סרט השבוע:"מה נשים רוצות" אחותי באה ביציאה הזאת ספר לימודים של השבוע:ספר על החסידות...(מלשון חסידים!) פוקימון השבוע:צ'ארמנדר... דיג'ימון השבוע:חיקוי עלוב, מתעלמת מהשאלה מבחן השבוע:בוחן במתמטיקה...77
(הממוצע שמעפן שלי עומד על 80!זאת רק שאלה של זמן מתי יורידו אותי ל4 יחידות) תמונת השבוע:

יחגיכחיבוזס שעירהההה

שירי השבוע בכללי: תלוי על הצלב-האחים פורטיס, איך שניצחת-האחים פורטיס אלבום השבוע בכללי: שני האלבומים של האחים פורטיס (איפה הסוסים והדיסק השני עם השם הארוך שאני שוכח תמיד
) שמחת השבוע: לקט מטורף של "הבמה המרכזת עם יואב קוטנר" באסת השבוע: הנצחנות של רן דנקר וסינרגיה בטקס פרסי עמ"י אמן השבוע: האחים פורטיס, הבליינים, שלמה גורניך ציטוט השבוע: אבא:" וואי זה להקת קווין" אני: "וואללה?" אבא: "כן כן, הנה ההומו הזה שמת!" ספר השבוע: הגיבורים שלנו-חיים ולדר סדרת השבוע: קופיקו, הישרדות סרט השבוע: מליונר מי שגומר ראשון ספר לימודים של השבוע: מתמטיקה
פוקימון השבוע: מגמר דיג'ימון השבוע: אגומון מבחן השבוע: לא היה בשבוע שעבר, אבל מחר יש מבחן ענק במתמטיקה תמונת השבוע: שובי הודגש באמצעות מדגישומטיק

כואב לי הראש ../images/Emo10.gif

זה הולך להיות חסר השקעה,כואב לי הראש >< שירי השבוע של פרל ג'אם: בלאק בכללי: הרבה. אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא שמעתי אלבום שלם שלהם... בכללי: קליפורנקיישן-רד הוט צ'ילי פפרז. שמחת השבוע: איזה שמחה!? כואב הראש!!!! באסת השבוע:ראש
אמן השבוע: פאנקנשטיין..נראה לי. ציטוט השבוע:ארוחת שבת בבוקר, אח שלי התחיל להתלבש עלי והתחלנו 'לריב'.(לא תמיד ככה.) הוא: ''תפסיקי להיות פריקית יא שוחטת חתולים!" אני: "חה חה" הוא: *ירד עלי,לא זוכרת* אני: 'נפל לך המצחיק.' הוא:*מחפש* "מה נפל לי?" אבא: "מה נפל לו?" אני: "המצחיק" אבא:"
" אני:
---------- לפני ברכת המזון: אחי: "את פריקית!!" אבא: "נפל לך המצחיק!"
תגידו שאבא שלי הוא לא משהו!! תגידו
ספר השבוע: איזה ספר!? סדרת השבוע: לא רואה >< סרט השבוע: ''אני האגדה'' מעפן>< כל הסרט צחקתי. ספר לימודים של השבוע: היסטוריה
פוקימון השבוע:-----> פשוט לא! דיג'ימון השבוע:כנ"ל מבחן השבוע:הסטוריה
ומתמטיקה
תמונת השבוע:
~עצלנית~

למעלה