פינלה...

דרו

New member
פינלה...

ובכן....פתאום נכנס לי שוב השכל לאן שהיה צריך להיות...התקשרתי אליו היום והוא בנון שלנטיות...אולי נתראה מחר, נראה....שאלתי אם הוא החליט עם כך שאנחנו יחד כזוג עכשיו - אם הוא רוצה לחזור או מה, והוא החל לומר שבעצם לא...שבעצם הוא עדיין מתלבט כי לא רוצה להכניס אותנו למערבולת שוב - ולא יודע אם הוא סגור עם עצמו על מיסוד וכו...(אבל רוצה להיפגש, לטייל, לשכב...) וכשסיימנו השיחה ב'אולי אבוא מחר', הבנתי שהצלחת ב- 3 ימים האחרונים להתגלגל להיכן שהייתי - וצלצלת אליו ואמרתי לו שאני לא מרגישה טוב אם הסיטואציה שנוצרה - ונראה לי שכדאי שלא ניפגש עד שיחליט מה הוא רוצה מהקשר הזה - כי יש פה חוסר באלאנס...אני, לבקשתו, סלחתי לו על איך שהסתיים הקשר - והוא אמר שרוצה לנסות אבל ברגע שאני מסכימה ללכת על זה ולתת צ'אנס - הוא צריך להתלבט...ואם שנה וחצי איתי וחודשיים בלעדי לא הספיקו לו אז...אני כבר לא יודעת...וזהו - לא מוכנה להיות שוב סמצב שאני מחכה להחלטה שלו...אז זהו. וביקשתי שיאמר משהו. הוא היה שקט - ואמר שאין לו כרגע מה לומר ואין לו כוח להתעסק בזה - ושנדבר מחר... כשניתקתי הבנתי שגם זה אמר את שלו..אם היה חשוב לו באמת היה נלחם להסביר...אבל לא... ולראשונה מאז הפרידה לפני חודשיים אני מרגישה חזקה, אמיצה, מוכנה להכיר אנשים חדשים - פתוחה לעולם ויודעת שגם אם יתקשר אלי - ויציע נישואין - אני אם מישהו כזה לא רוצה להיות !!!! ונאמר אמן !!!

למעלה