פיני לא הולך

MegaYellow4

New member
פיני לא הולך

שמחתי לקרוא היום שהנהלת מכבי דחתה את הצעת ההתפטרות של פיני גרשון ממכבי. כל אותם אנשים שקופצים על ההזדמנות וקוראים לפטר אותו, מתעלמים מכך שהוא זה שהביא את מכבי להישגים של העונה שעברה, ושהחלפתו לא תועיל במאומה לקבוצה. אני שוב אחזור על זה- השחקנים, והם בלבד, אשמים בנעשה. כל מי שראה את המשדחק מול קרית אתא יודע בדיוק על מה אני מדבר. פיני לא אשם שהאפמן מחטיא מתחת לסל ומהעונשין כמו טירון, פיני לא אשם שאריאל מתחיל למסור כדורים ליציע, פיני לא אשם שחצי מההתקפות של מכבי מסתיימות באיבוד כדור של פארקר, הוא לא אשם בזה שגור שלף לא שחקן, הוא לא אשם בזה שדני קסטן גזען, ולא במתיחה של בורשטיין. אף אחד לא יעשה עבודה טובה יותר במכבי. מישהו מתגעגע לצביקה שרף? או אולי ליעקב אדלר?

אני מסכים חלקית...

אכן השחקנים הם האשמים העיקריים אבל כשרואים שמכבי לא מתנהלת כמו שצריך וישנם תירוצים כמו ``האפמן היה עייף`` הדבר מרגיז.. אם הוא עייף למה הוא שיחק ? בשביל מה הביאו את שטרנלייט ? את בורקו ? ואתם יודעים מה ... אם השחקנים ה``טובים`` של מכבי נראים ככה למה כבר לא לעלות את מוני פנאן או אלעד סביון ? צורת המשחק שבה מכבי מתנהלת לאחרונה ממש לא מוצאת חן בעיני.. הבלאגן במגרש הוא רק אחד מהסממנים ובו אשם רק פיני.. את שאר האשמה, אם תינתן לי הזכות, אשים על השחקנים ...

למעלה