פיני גרשון להפועל (?)

adi das1

New member
פיני גרשון להפועל (?)

בחדשות הספורט ראיינו את גאיידמק שאמר ששנה הבאה בטוח ניקח את הגביע. הוא הצהיר שיהיו כמה וכמה שחקנים של המחלה שיעברו אלינו, וגם אמר שאולי פיני יבוא, ושהוא מאמן טוב מאוד. לדעתי אסור, פשוט אסור שהמאמן הטיפש והגזען הזה יחזור לירושלים. צריך לזכור שמדובר בספורט, שאמור לשמש כלי לחינוך ולהתנהגות. פיני מאמן טוב, אין לי השגות על היכולת המקצועית, אבל כל מאמן, טוב ככל שיהיה, חייב קודם כל, וראשית לכל - להיות בן אדם. מבחינתי, האיש לא עומד בתנאי הסף הזה.

טיפש כן,למה גזען ?

הוא פולט שטויות על ימין ועל שמאל בעיקר כשהוא עצבני או בלחץ. את האמירה על השחקנים השחורים הוא אמר אחרי משחק מזוויע של בריסקר.הוא לא באמת התכוון לזה,אבל כהרגלו,הוא חייב לתת מזור לעצביו ..בדרך כלל הוא עושה את זה לא בחוכמה.באותו אירוע הוא ירד גם על שחקנים ישראלים וביניהם על נדב הנפלד,אחד משחקני מכבי האהודים ביותר בכל הזמנים.זה לא קשור לצבע,זה קשור לאדם ואי יכולתו לשלוט בדבריו כשהוא עצבני. מה שאתה עושה הרבה יותר גרוע,אתה מבזה ומשמיץ שלא בצדק אדם שאולי אינו צדיק הדור,אבל בהחלט אינו גזען. ולמה אתה עושה את זה? אחרי כל הנאומים על כדורסל שוויוני ואידיאולוגיות בגרוש,אחרי שהערפל מתפזר,בסך הכל אתם,האוהדים הקיצוניים מתגלים כאוהדי כדורסל מתוסכלים,מאוכזבים ועצבניים על קבוצה מעולה שמנוהלת היטב ושבכל פעם מחדש קורעת לנו ת'צורה.לא פחות ולא יותר,זה הכל. לפני עידן גיידמאק,טענתם שבמכבי יש יותר מדי זרים ........לא נותנים צ'אנס לישראלים...ועכשיו ? נעלם לו הטיעון כלא היה....מעניין למה..אולי זה קשור בעובדה שהוראס,סליי,אוסטין ומייסון לא בדיוק נולדו לאמא יהודיה? ומה יש לכם נגד שמעון מזרחי ? האם אתם שונאים אותו בגלל שהוא מנהל עסק בצורה מעוררת הערכה וכבוד ,עסק שבזכות ניהולו המזהיר הפך לאימפריה לא רק בישראל אלא בכל אירופה ? דבר שאי אפשר לומר על הפועל ירושלים ? ומה יקרה אם הפועל תהפוך פתאום לאימת אירופה וקליין לאיש השנה בניהול ? גם טיעון הדון שמעון יכחד מן העולם כמו טיעון מכבי והזרים ? אתם משתייכים לסוג מסוים של אוהדים שלא רוצים להכיר בעובדה שהקבוצה שלהם פחות טובה ומוצאים כל מיני תירוצים עלובים על שופטים מכורים.מכבי תל אביב זכתה בגביע כי היא קבוצה טובה יותר.נקודה. אני אוהד הפועל ירושלים,הייתי במשחק ולא הפניתי את הגב ברגעי הענקת הגביע אלא מחאתי כפיים לקבוצה ששיחקה יותר טוב,הרבה יותר טוב ולכן הגיע לה לנצח.אני מקווה שזה ישתנה בעתיד,אבל כרגע זו המציאות ומי שלא יודע להפסיד בכבוד, לא ידע לעולם גם לנצח.

z dead

New member
בלה בלה בלה

אדם שהוגה תורת גזע לגבי גווני השחורים הוא גזען,נקודה. בי-ם יש 4 זרים במכבי 7..מדובר על כמעט פי שניים.איפה ההיגיון בטענה שלך? איפה הפרופורציות? מכבי לקחו ישראלים מובילים דוגמת ספר וטפירו וגרין וליובין ושטיינהואר ואפילו דרור קרן ושפל ועוד עשרות אחרים ע"מ שלא יגיעו לקבוצות הליגה האחרות ובו בזמן הרסה להם את הקריירה. למה דון שימון? אולי כי הבן אדם עשה כל דבר אפשרי ע"מ להרוס את הכדורסל הישראלי? אם זה בשוחד לשחקנים לפני סדרות גמר (ע"ע לבן מרסר וצ'ורה) וכלה בפירוק קבוצות כמו הפועל ר"ג,ועד העובדה שהקבוצה שלו זכתה בשני גביעי אירופה הראשונים שלה ברמאות - פעם אחת כששיחקה עם "המתאזרחים" פרי ומרסר מול קבוצות של אירופאים ופעם שניה ב81 כששלחה את ברקוביץ לקו במקום אראוסטי שעליו בוצעה העבירה,אולי בגלל תקרית לארגי ארואסטי? אולי בגלל שבמשך שנים הזרים של מכבי מקבלים באופן תמוה מאוד אזרחות בצורה מעוררת חשד? אולי בגלל שמדובר כאן במקרה בולט של הון-שלטון? אולי בגלל שהדון מתבטא בצורה של המאפיונר הממוצע כשאומר שהיה הורג את מי שהיה מכה אותו ונותן לגיטימציה לאספסוף שמלווה את הקבוצה שלו לאלימות? אולי בגלל שאחרי נצחון בויטוריה הוא הוציא מפיו את המשפט המבריק: "השתקנו את עוכרי ישראל בויטוריה,אושיסקין,ועזה" מנהל עסק בצורה מעוררת כבוד? לגזול מאות מיליוני דולרים על חשבון משלם המיסים הישראלי ולהשתמש בכסף הזה ע"מ לבצע את המעשים המכוערים שלו זה אולי בגלל שמעודון מכבי ת"א ת"א איים על גור שפל שאם יעיז לחתום בי-ם לעולם לא יקבל צ'אנס במכבי? לא מדובר בשיטות של מאפיה? טענות בדויות על שופטים מכורים? כששופטי הכדורסל מקבלים כרטיסים חינם ממכבי למשחקי היורוליג ונוסעים איתם למחנות קיץ זה בכלל לא מעורר חשד... וכן מדובר בעובדות ולא בחשדות...לא מזמן היתה כתבה על שופטים שרבים על כרטיסים חינם ממכבי ואם תרצה תקבל לינק. ניהול נכון? אתה אוהד של הפועל ירושלים בדיוק כמו שפיני גרשון לא בן זונה.

בלה בלה בלה בלה

אני אתייחס רק לכמה נקודות שהעלת,על שאר הדברים אני לא מוצא בכלל טעם להגיב.. פיני גרשון לא הוגה שום תורת גזע,המקסימום שהוא יכול להגות זה את תורת פליטת השטויות שעל רובן הוא מצטער אחר כך.להפוך אותו לגזען בגלל האופי הדפוק שלו, לא רק שזה לא צודק,זה אפילו גובל ברוע לב. בי-ם 4 זרים במכבי 7? 4 זרים שהם אולי הדומיננטיים ביותר בליגה מבחינת התרומה שלהם על המגרש ביחס לרמת הקבוצה,4 זרים שמהווים את התשתית של הקבוצה,בלעדיהם להפועל ירושלים אין זכות קיום.למכבי יש לפחות מתאזרחים וישראלי אחד בשם בורשטיין,הפערים לא כל כך גדולים כפי שאתה מנסה להציג אותם כדי שיתאימו לאמונות שלך.ואני מוכן להתערב איתך שבעונה הבאה לא נראה הרבה את קוז'י,גם לו ימצא מחליף בדמות תואם וויצ'יץ'.מה תגיד אז ? כבר תמצא תירוצים.. מכיר את איציק אוחנון ?רביב לימונד ? גיא קנטור ? אני לא כל כך,שכחתי איך הם נראים וכנראה שגם ארז אדלשטיין.גרין וששון מקבלים הרבה יותר דקות משמעותיות במכבי.למה אתה לא יוצא נגד ירושלים שהורסת לישראלים מוכשרים את הקריירה ? שמעון מזרחי שמתבטא בצורה של מאפיונר ? ואיך מתבטאים אוהדי הפועל ירושלים ? אלו שמאחלים לו להתאבד בכל הזדמנות,אפילו במשחקים שכלל לא קשורים למכבי תל אביב ? אוהדים שמספר המילים בלקסיקון הקללות שלהם על שמעון מזרחי עולה על זה של מילון אוקספורד האנגלי,אבן שושן וצ'רלסטון ביחד ? אוהדים שהאלימות שלהם חוצה הרבה קוים אדומים,אוהדים שמפנים את גבם לקבוצה שבסך הכל ניצחה ביושר ובהגינות ? ועוד לא הזכרתי את קליין וההתבטאויות שלו. ומה לגבי גיידמאק ? האם הוא טלית שכולה תכלת ? צדיק הדור ? אם הוא היה חס וחלילה בוחר במכבי,אני יכול רק לתאר לעצמי מה הייתה תגובת האוהדים.דון שמעון,דון גיידמאק.אבל הוא בחר בהפועל ירושלים,אז הכל בסדר. שיטות של מאפיה ? אתה קורא לזה מאפיה,רבים אחרים קוראים לזה ניהול נכון,מהלכים מבריקים,דאגה לאינטרסים והכל נעשה במסגרת החוק בשוק החופשי והתחרותי.הבן אדם קיבל איזה פרס מאוד מוערך אם אינני טועה,ועדיין לא נחקר במשטרה,כנראה שהוא בכל זאת עושה משהו נכון. העובדה שהפועל ירושלים מנוהלת על ידי חבורה של חלטוריסטים שנופלים לכל המלכודות האפשרויות ועושים את כל הטעויות האפשרויות בדרך לא הופכת את שמעון מזרחי למאפיונר,אלא פשוט הופכת את קליין ושותפיו לחובבנים.פנה אליהם בטענות,לא לשמעון מזרחי. וכן,אני אוהד הפועל ירושלים.אבל דוגל בדרך אחרת,דרך שבה הקבוצה שלי היא במקום הראשון ולא חיסול הקבוצה הטובה יותר,מכל הבחינות ובכל הרמות,בדרכים לא ספורטיביות ,בהשמצות חסרות שחר ובהמצאת עובדות.

z dead

New member
אתה סותר את עצמך חבוב.

"אני אתייחס רק לכמה נקודות שהעלת,על שאר הדברים אני לא מוצא בכלל טעם להגיב" - לא מסוגל להגיב וממשיך למה שנוח לך בתאוריות שלא מבוססות על כלום מעבר לדמיון הלא מפותח שלך. "הקבוצה שלי היא במקום הראשון ולא חיסול הקבוצה הטובה יותר" ובמשפט של לפני זה אתם משבח את הצעדים המלוכלכים של הדון..מאוד הגיוני,שום פרדוקס בהודעה שלך. אוהדים שהאלימות שלהם חוצה גבולות? בנתיים "האלימות" של אוהדי ירושלים מסתכמת בשירים ואילו האספסוף של מכבי מפליא את מכותיו באוהדי ירושלים. למה שהאוהדים לא יפנו את הגב ויפרגנו לקבוצה שמשחדת שחקנים ובין השאר שחקן שלה? "להפוך אותו לגזען בגלל האופי הדפוק שלו, לא רק שזה לא צודק,זה אפילו גובל ברוע לב" כשהגזען אמר באותה הרצאה על תורת הגזע שלו בערך שלוש פעמים "אני לא צוחק" אז הוא כנראה לא צחק. אבל היי אמא שלך זונה,אופס נפלט לי,זה בסדר מותר לי. גיבוב השטויות שלך על הזרים הוא פשוט מגוחך. חשבון פשוט 4 זרים לעומת 7 זרים,יותר מחצי מהסגל זר. כשבורשטיין היחידי שמשחק יותר מחמש דקות. למכבי יש בדיוק 3 ישראלים,רק אחד משחק. גרין רואה דקות? ששון רואה דקות? אתה אפילו לא מצחיק. אגב אתמול הם עלו עם חמישיה של זרים. ירושלים לא הביאה את לימונד ואת השאר ע"מ שלא יגיעו לקבוצות אחרות. למעשה במקרים של קנטור ולימונד הוצע להם לעבור לקבוצה אחרת בתחילת העונה. ואילו מכבי שלך פעלה בצורה מגמתית והביאה שחקני נבחרת במשך 4 עשורים וייבשה אותם על הספסל ע"מ שלא יגיעו לשאר קבוצות הליגה,למה לא התייחסת למקרה גור שפל ולשאר המקרים? כי קל לך להתייחס למה שנוח לך,וגם אז מדובר בשטויות.

z dead

New member
אגב למה..

לא התייחסת לשאר הטענות שלי? האזרוחים התמוהים שעוברים רק אצל הדון,אליפות אירופה ברמאות,שוחד לשחקנים,ועוד שאר נקודות מהן ברחת. ואם אתה שונא את האוהדים,ואת ההנהלה,ואת המאמן אבל מעריך מאוד את הדון המטונף למה שלא תעבור לעודד את מכבי? אני לא רואה שום סיבה שתהיה אוהד של הפועל הרי מבחינתך הדרך מקדשת את כל האמצעים,לא שאתה באמת אוהד של הפועל,אבל ניחא.

מי שואל אותך?

"לא מסוגל להגיב וממשיך למה שנוח לך בתאוריות שלא מבוססות על כלום מעבר לדמיון הלא מפותח שלך."-הדמיון שלי אולי לא מפותח אבל הדמיון שלך יותר מדי מפותח.2 אליפויות שהושגו ברמאות, מרסר ופרי נגד "האירופאים" ? זה רציני ? אני לא אתפלא אם אתה גם חושב ששמעון מזרחי היה מעורב ברצח חרירי. על מה יש להגיב כאן ? ואתה עוד סבור שהתיאוריות שלי לא מבוססות ? "ובמשפט של לפני זה אתה משבח את הצעדים המלוכלכים של הדון..מאוד הגיוני,שום פרדוקס בהודעה שלך."- מזרחי הוא איש עסקים מוכשר,מבריק וממולח,.שהצליח במו ידיו לבנות אימפריית כדורסל.אתה קורא לזה מהלכים מלוכלכים,אנשים שבוחנים את הישגיו מנקודת מבט אובייקטיבית קוראים לזה ניהול מזהיר בתנאים שאינם אופטימאליים. אתה יודע שמדובר בליגה תחרותית? בעסק תחרותי?אתה מודע לעובדה שליגת הכדורסל בארץ זה לא קיבוץ אחד גדול שוויוני ושיתופי ? אני מאוד מעריך אותו על הישגיו,כולי תקווה שקליין לומד ממנו משהו וכפי הנראה,הוא לומד. "למה שהאוהדים לא יפנו את הגב ויפרגנו לקבוצה שמשחדת שחקנים ובין השאר שחקן שלה?"- למה שהאוהדים לא יפרגנו לקבוצה שמנוהלת הרבה יותר טוב מהקבוצה שלהם ? למה שהאוהדים לא יודו שמכבי תל אביב בינתיים,קבוצה טובה יותר,עם שחקנים טובים יותר ומאמן טוב יותר? הייתי במשחק,היו טעויות שיפוט,לא כאלו שנטו לטובת צד זה או אחר,מכבי תל אביב ניצחה בצדק. "כשהגזען אמר באותה הרצאה על תורת הגזע שלו בערך שלוש פעמים "אני לא צוחק" אז הוא כנראה לא צחק. אבל היי אמא שלך זונה,אופס נפלט לי,זה בסדר מותר לי."- הגזען התנצל,די הרבה פעמים , בהתחשב באופיו ומזגו של האיש,והמקצוע שבו הוא עוסק,סביר יותר להניח שהוא פשוט מתקשה לשלוט בעצביו במצבים מסוימים. אבל היי,הבן אדם מייצג את הקבוצה השנואה עלינו ,אז בואו ננצל את המעידה שלו,נעשה לו רצח אופי,נהפוך אותו לגזען,הוגה תורות גזעניות,הכל למען המטרה שמקדשת את האמצעים כי אנחנו אוהדים שנלחמים למען הצדק! "חשבון פשוט 4 זרים לעומת 7 זרים,יותר מחצי מהסגל זר"- טוב שכנעת אותי,מכבי תל אביב היא אכן קבוצה של שכירי חרב,הפועל ירושלים בנויה על טהרת הישראלים וכשהיא כבר מביאה זרים,זה רק כדי לקשט את הספסל.כבוד למדינה! מכבי תל אביב זה עסק,לא לשכת הסעד,מי שמשחק טוב,מקבל דקות.הפועל ירושלים עכשיו,כשהיא יכולה בעזרתו הנדיבה של גידמאק,הולכת בדיוק באותם דרכים, ואין בכך שום פסול,אבל יש פסול באוהדים צבועים ודו פרצופיים בעלי מוסר כפול שרואים את המציאות כפי שהם רוצים לראות אותה(עיין ערך לימונד וקנטור).אגב,לא מפריע לך שגיידמאק נמצא בחקירות ולא ברור באיזה דרכים הוא עשה את הונו? או זה שהוא רומז לקראת סוף העונה,לפני המשחקים המכריעים שהוא מתכוון להציע לשחקני מפתח במכבי תל אביב (כולל המאמן) "הצעה שאי אפשר לסרב לה" ? ומה דעתך הלא משוחדת על נשיא משותף לשני מועדונים? למה אתה חושב שאני שונא את האוהדים,ההנהלה והמאמן ? אני מעריך את שמעון מזרחי על הישגיו,חושב שמכבי כיום קבוצה טובה יותר מאיתנו, ויחד עם זאת אוהד את הפועל ירושלים, אני חושב שעושים עוול לפיני גרשון כשמציגים אותו כגזען מסיבות שלא קשורות לדאגה ושמירה על זכויות השחורים בישראל ויחד עם זאת חושב שארז אדלשטיין מאמן מצויין וראוי (לעת עתה).זה אפשרי! האהדה שלי לקבוצה לא מבוססת על שנאתי לקבוצה אחרת,יש גם אוהדים שיודעים להפסיד בכבוד,יודעים לפרגן לקבוצה הטובה מהם,אוהדים בעלי גישה יותר ווינרית ,כזו שמציבה את הקבוצה שלהם במרכז.אוהדים שאחרי הפסד,לא מתבכיינים ומאשימים את הקבוצה המנצחת בכל מיני האשמות חסרות בסיס,אלא מאמינים בקבוצה שלהם וביכולתה לנצח בדרכים ספורטיביות ומכובדות.

z dead

New member
מצטער אבל אתה זיין שכל...

"הדמיון שלי אולי לא מפותח אבל הדמיון שלך יותר מדי מפותח.2 אליפויות שהושגו ברמאות, מרסר ופרי נגד "האירופאים" ? זה רציני ?" יפה לזרוק משפטים באוויר אבל לא התייחסת לנקודה הזו. ולאחרות בין השאר פרשת גור שפל או הדרך המגעילה בה הם זכו באליפות אירופה ב81',ועוד ועוד נקודות שפשוט נוח לך לא להתייחס אליהן. לא רק זה..אתה גם מסלף עובדות. טענת שאתה נגד כל צעד להחלשה של היריבות שלך ומצד שני תמכת בצעדים של הדון,צעדים מלוכלכים. אבל החלטת בתגובה הזו שלך האחרונה לא להתייחס גם לזה.. זה כ"כ ברור שאין לך איך להגיב כשהתחלת לדבר על השיפוט בגמר..דברתי איתך על השיפוט בגמר? ושוב אתה מזיין את השכל..י-ם הולכת בדרכי מכבי מאז שגאיידמק הגיע? אני לא רואה 7 זרים,אני רואה 4 זרים. אתה לא מתייחס לעובדה שמכבי באופן שיטתי החתימה שחקני נבחרת ע"מ שלא יגיעו לשאר הקבוצות והרסה קריירות לרבים מהשחקנים,או פשוט איימה עליהם - ע"ע גור שפל,אף אחד לא דיבר על לשכת סעד אתה פשוט לא מסוגל לנהל דיון מבלי להמציא כל מיני שטויות. דברתי על העובדה שהדון פעל בדרכים נכלוליות במשך השנים ולא מגיע לו שום פרגון,במיוחד לא כשהוא שיחד שחקן של הקבוצה שאוהדיה הפנו את הגב בטקס הענקת הגביע. העובדה שגאיידמק הוא חלאה עוד לא משנה את העובדה שדון שימון פעל בדרכים של מאפיה,ושהוא עצמו חלאה. אוהדי י-ם היו הרבה לפני שגאיידמק הגיע לקבוצה,ויהיו הרבה אחרי שיעזוב. אוהדי מכבי מנגד הצטרפו לאהדה ולאספסוף המוסת בגלל הדון לא למרות. אנשים שרואים איך במשך 40 שנה הדון הורס כל חלקה טובה בכדורסל הישראלי ובכל זאת בוחרים לתמוך בקבוצה עם מתאזרחים ו6-7 זרים שגוזלת כספי ציבור. שוב.. גרשון יכול להתנצל עד מחר,גזען נשאר גזען במהותו. איזו עוד ברירה היתה לא? לעמוד מאחורי אותם דברים? לא. אתה מעריך את הדון על השגיו למרות כל הדרכים בהן נקט,דרכים אליהן לא התייחסת כי זה פשוט נוח לך,ומצד שני אתה טוען שאוהדי הפועל ירושלים אלימים,שדני קליין אידיוט,ואדלשטיין הורס לקנטור ולימונד את הקריירה,למרות ששכחת ששוב להתייחס לעובדה שהוצע לשניהם לעזוב בתחילת העונה,וקנטור כבר בשלהי הקריירה שלו. אתה מעריך את הדון,מתעב וממציא שקרים על האוהדים של ירושלים,לא סובל את המאמן,אבל טוען שאתה אוהד של הפועל,הגיוני!

AmiTutiT14

New member
איתן

אמרתי לך כבר מה אני חושבת על ה"זין שכל" ומה זה לא בא לי לשלוח לך עוד פעם מסר שיהיה הפעם יותר חריף.

z dead

New member
סליחה לא זיין שכל

פשוט שקרן שמתחזה לאוהד של הפועל שממציא עובדות ומנהל דיון ברמה נמוכה כשמסית את הדיון מהעיקר,ומגיב רק למה שנוח לו.

Mc Shalti

New member
דעתי...

פיני גרשון הוא מאמן משתנה.. ואני יסביר הוא משנה את עצמו בהתאם למה שמתאים באותו רגע ומה שמתאים באותה קבוצה שהוא מאמן בה.. כשהוא היה בהפועל הוא לכלך בכמויות על מכבי ואז עבר אליה והשתנה וככה הוא יעשה במקרה ויעבור לכל קבוצה אחרת הוא פשוט מתאים את עצמו למצב הנוכחי וזה נקודת זכות בשבילו שאם נוריד את כל הקטעים המגעילים שהוא אומר שיוצאים במצבי קיצון, הוא מאמן מאד מחושב שיודע מה להגיד ולעקוץ כשצריך.. וגבי השאלה אם עדיף שפיני יהיה בהפועל.. עדין לא ממש יבשתי דעה על זה ואני חושב שאדלשטיין מאמן מצויין אבל כהגדרתו "לא משחקים את הכדורסל שלי" וזה מפני שהקבוצה בגדול מבוססת על כישרון ולא על כדורסל מחושב ומאורגן [בדר"כ] אז אם ישאר בדיוק אותו הרכב גם פיני לא יוכל לשנות את הסגנון משחק של הפועל.. מה שכן באמת צריך לעשות זה לשנות את הסגנון משחק וזה אומר להחליף את ג'נקיס [כן את ג'נקיס] הוא יותר סקורר מפליימייקר ומה שהפועל צריכה זה פליימייקר שיסדר לה את המשחק.. והעובדה שג'נקיס הוא שחקן שיותר מנסה לקחת על עצמו את המשחק גם אם זה נגמר בטוב וגם אם זה נגמר ברע זה בסופו של דבר לא מועיל לירושלים כי זה גורם לשחנים כמו מייסון ואוסטין להיות פחות דומיננטיים ממה שהם אמורים וצריכים להיות.. ואם כבר שינויים אז נכניס בדרך את סליי.. לירושלים יש בעיה עם עמדה מס' 3 כי כל שנה מתחלף לה הזר של העמדה הזאת היה את קלי מקארתי שהיה מצויין וחיבר את הקבוצה בעונת הזכיה ביול"ב ועשה את כל מה ששחקן בעמדה הזאת צריך לעשות והוא קיבל הצעה טובה והפועל לא נלחמו עליו וטעו.. אח"כ בא פולדינג שנה ראשונה שלו באירופה בלי ביטחון אבל עם מלא כישרון ככה עברה שנה שלמה ועד שלקראת סוף השנה התחיל לקבל ביטחון הפועל שיחררה אותו [ולדעתי זאת היתה טעות] ואז בעונה הנוכחית במקום להביא שחקן שמנוסה ומכיר את הכדורסל האירופאי מביאים שוב שחקן שלא שיחק באירופה ולא מכיר את הכדורסל האירופאי ושחקן בלי יותר מידי ביטחון וניסיון ותולים בו את החיבור של הקבוצה.. אז מה שהפועל צריכה זה לא שינוי במאמן זה שיוני במספר קטן של שחקנים ושלא תטעו אני לא אומר שחייב להעיף את ג'נקיס גם אני כמו כל האוהדים אוהב את ג'נקיס אבל הבעיה של ירושלים שאין לה פליימייקר בחמישיה ואם אדלשטיין יכניס את טפירו וג'נקיס בחמישיה הוא יוותר על הסקורר [הגדול] של הקבוצה [מייסון].. הפתרונות לבעיה: שתי אפשרויות: 1. להביא שחקן בעמדה מס' 3 שהוא פליימייקר או יכול לשמש בתור פליימייקר, שחקן כמו פארקר שהראה במשחק הגמר מול הפועל שהוא פליימיקר מעולה. 2. המקרה היותר מסובך ומורכב להביא לעמדה מס' 3 שחקן שמכיר את הכדורסל האירופאי ושיחבר את הקבוצה, שחקן כמו קלי מקארתי, שגם יש לו יד טובה מ-3 וגם עושה את כל מה ששחקן בעמדה שלו צריך לעשות. ולהביא במקום ג'נקיס [אם כל הכאב על הויתור עליו] פליימייקר שיסדר ויארן את המשחק.. החלק המורכב פה הוא שאין הרבה שחקנים כאלה ואם יש הם בדר"כ הולכים לקבוצות הגדולות של אירופה שמשחקות ביורוליג [וזה דבר שמאד חשוב לשחקנים לשחק בליגה האירופאית המובילה]..

למעלה