מי שואל אותך?
"לא מסוגל להגיב וממשיך למה שנוח לך בתאוריות שלא מבוססות על כלום מעבר לדמיון הלא מפותח שלך."-הדמיון שלי אולי לא מפותח אבל הדמיון שלך יותר מדי מפותח.2 אליפויות שהושגו ברמאות, מרסר ופרי נגד "האירופאים" ? זה רציני ? אני לא אתפלא אם אתה גם חושב ששמעון מזרחי היה מעורב ברצח חרירי. על מה יש להגיב כאן ? ואתה עוד סבור שהתיאוריות שלי לא מבוססות ? "ובמשפט של לפני זה אתה משבח את הצעדים המלוכלכים של הדון..מאוד הגיוני,שום פרדוקס בהודעה שלך."- מזרחי הוא איש עסקים מוכשר,מבריק וממולח,.שהצליח במו ידיו לבנות אימפריית כדורסל.אתה קורא לזה מהלכים מלוכלכים,אנשים שבוחנים את הישגיו מנקודת מבט אובייקטיבית קוראים לזה ניהול מזהיר בתנאים שאינם אופטימאליים. אתה יודע שמדובר בליגה תחרותית? בעסק תחרותי?אתה מודע לעובדה שליגת הכדורסל בארץ זה לא קיבוץ אחד גדול שוויוני ושיתופי ? אני מאוד מעריך אותו על הישגיו,כולי תקווה שקליין לומד ממנו משהו וכפי הנראה,הוא לומד. "למה שהאוהדים לא יפנו את הגב ויפרגנו לקבוצה שמשחדת שחקנים ובין השאר שחקן שלה?"- למה שהאוהדים לא יפרגנו לקבוצה שמנוהלת הרבה יותר טוב מהקבוצה שלהם ? למה שהאוהדים לא יודו שמכבי תל אביב בינתיים,קבוצה טובה יותר,עם שחקנים טובים יותר ומאמן טוב יותר? הייתי במשחק,היו טעויות שיפוט,לא כאלו שנטו לטובת צד זה או אחר,מכבי תל אביב ניצחה בצדק. "כשהגזען אמר באותה הרצאה על תורת הגזע שלו בערך שלוש פעמים "אני לא צוחק" אז הוא כנראה לא צחק. אבל היי אמא שלך זונה,אופס נפלט לי,זה בסדר מותר לי."- הגזען התנצל,די הרבה פעמים , בהתחשב באופיו ומזגו של האיש,והמקצוע שבו הוא עוסק,סביר יותר להניח שהוא פשוט מתקשה לשלוט בעצביו במצבים מסוימים. אבל היי,הבן אדם מייצג את הקבוצה השנואה עלינו ,אז בואו ננצל את המעידה שלו,נעשה לו רצח אופי,נהפוך אותו לגזען,הוגה תורות גזעניות,הכל למען המטרה שמקדשת את האמצעים כי אנחנו אוהדים שנלחמים למען הצדק! "חשבון פשוט 4 זרים לעומת 7 זרים,יותר מחצי מהסגל זר"- טוב שכנעת אותי,מכבי תל אביב היא אכן קבוצה של שכירי חרב,הפועל ירושלים בנויה על טהרת הישראלים וכשהיא כבר מביאה זרים,זה רק כדי לקשט את הספסל.כבוד למדינה! מכבי תל אביב זה עסק,לא לשכת הסעד,מי שמשחק טוב,מקבל דקות.הפועל ירושלים עכשיו,כשהיא יכולה בעזרתו הנדיבה של גידמאק,הולכת בדיוק באותם דרכים, ואין בכך שום פסול,אבל יש פסול באוהדים צבועים ודו פרצופיים בעלי מוסר כפול שרואים את המציאות כפי שהם רוצים לראות אותה(עיין ערך לימונד וקנטור).אגב,לא מפריע לך שגיידמאק נמצא בחקירות ולא ברור באיזה דרכים הוא עשה את הונו? או זה שהוא רומז לקראת סוף העונה,לפני המשחקים המכריעים שהוא מתכוון להציע לשחקני מפתח במכבי תל אביב (כולל המאמן) "הצעה שאי אפשר לסרב לה" ? ומה דעתך הלא משוחדת על נשיא משותף לשני מועדונים? למה אתה חושב שאני שונא את האוהדים,ההנהלה והמאמן ? אני מעריך את שמעון מזרחי על הישגיו,חושב שמכבי כיום קבוצה טובה יותר מאיתנו, ויחד עם זאת אוהד את הפועל ירושלים, אני חושב שעושים עוול לפיני גרשון כשמציגים אותו כגזען מסיבות שלא קשורות לדאגה ושמירה על זכויות השחורים בישראל ויחד עם זאת חושב שארז אדלשטיין מאמן מצויין וראוי (לעת עתה).זה אפשרי! האהדה שלי לקבוצה לא מבוססת על שנאתי לקבוצה אחרת,יש גם אוהדים שיודעים להפסיד בכבוד,יודעים לפרגן לקבוצה הטובה מהם,אוהדים בעלי גישה יותר ווינרית ,כזו שמציבה את הקבוצה שלהם במרכז.אוהדים שאחרי הפסד,לא מתבכיינים ומאשימים את הקבוצה המנצחת בכל מיני האשמות חסרות בסיס,אלא מאמינים בקבוצה שלהם וביכולתה לנצח בדרכים ספורטיביות ומכובדות.