פיני גרשון ההומו

תומר......

New member
פיני גרשון ההומו

פיני גרשון המגעיל הגזען הזה טוב שהוא הולך הביתה כי אף אחד לא היה רוצה שהוא ישאר אחרי דבר כזה. בהתחלה חשבתי שהוא סתם אמר את זה בצחוק כי לא מתאים לו להגיד דבר כזה הוא בן אדם טוב, אבל היום שמעתי את ההקלטה של מה שהוא אמר בYNET ושומעים שהוא מדבר ברצינות וזה מה שהוא באמת חושב. הוא סתם גזען מגעיל כפוי טובה ככה הוא מדבר על מקדונלד ובריסקר ואחרים שבלעדיהם הקריירה שלו לא הייתה מתקדמת. שילך הביתה ולא יצא משם יותר אף פעם.

תפסיקו להיתמם, בסדר ?

``הגזען הזה`` - תהיה קצת כנה עם עצמך ותחשוב (בניגוד לפיני) על מה שאתה אומר. בתור מי שמכיר אותו בדרך עקיפה אני יכול לומר שגזען הוא לא, רפוי שכלית, הוא כן.

פשוט בורות

אם היית יודע מאיפה הבנאדם בא וקצת מכיר אותו היית מבין שאתה פשוט מדבר שטויות. אמר דברים גזעניים ומטופשים ?? כן ! גזען?? לא! איאל מקדונלד אמר, מי שמכיר את פיני כמוהו היה יודע שאין סיכוי שהוא גזען. כל מי שהיה לא דבר ושניים נגד מכבי ת``א ו/או פיני גרשון עכשיו פותח את הפה ורוכב על התופעה. בהצלחה.

parker_sholet

New member
אם אתה חושב שהדברים שפיני אמר

לא היו גזענות...ולא הפכו אותו לגזען אז אתה בעצמך כזה.

באמת יופי של תשובה...

האם כל מי שלא מצדד בך ראוי להינזף ``גזען`` ??? הדברים שפיני גרשון אמר היו דברי גזענות והבל לפני הכל אולם ממני לא תצליכי להוציא את צמד המילים ``גרשון גזען``. לטעמי כל אדם פולט דברים שהוא לא מתכוון אליהם במהלך היום יום. כל מה שחסר זה שיעמידו מולו מצלמה והדבר הופך לשערוריה ציבורית. מקרים דומים לדברי הבל וגזענות נשכחו מהר לאנשים וכך יהיה גם לפיני גרשון, לראיה: ירון לונדון ודודו טופז.

parker_sholet

New member
לא, אתה טועה!

לאף אחד לא יוצאים הדברים האלה סתם ובטח שלא למאמן כדורסל מכובד, מבחינתי מה שהוא אמר הופך אותו ועוד איך לגזען..ואתה מתייחס למקצועיות שלו ובגלל זה הדברים שהוא אמר לא נראים לך משמעותיים..אז אני מצטערת אבל כדי שתתחיל להפריד בין השניים. ולגבי זה שישכחו לו את זה, נראה לך? הוא יכול היה לצאת מהעסק כמו גדול ולהזכר בהיסטוריה לאחד גיבור שהביא את גביע אירופה ..ועכשיו הוא יזכר כאחד שהביא את גביע אירופה אמנם אבל גם כגיזען כי הוא החליט להרוס לעצמו בדיוק בסוף...ולהגיד דברים מזעזעים במיוחד!

parker_sholet

New member
רק מי שגיזען...

מסוגל להגיד דברים כאלה...ועוד בהרצאה מול אנשי צבא!!! מבחינתי השוואה של שחורים לעבדים זו גזענות בשיאה ועם לדעתך לא אז אני לא חושבת שאתה יודע מספיק טוב את משמעות המילה גזענות.

אה, את

לא אומרת/אמרת דברים ``גזעניים`` במהלך חייך ? נ.ב. את משמעות המילה גזענות אני יכול להבטיח לך שאני יודע טוב מאוד בתור מי שרגיש מאוד לנושא הן ממשפחה והן מספרים שקראתי בנושא. בפעם האחרונה, הדברים שאמר היו גזעניים אך מהיכרות עקיפה איתו אני יכול לומר לך שגזען הוא לא. בנוסף, אם היית מקשיבה לדברי שחקן הקבוצה שאותה את אוהדת, אריאל מקדונלד, היית יודעת שהוא עצמו טוען ש``לפי החיבוקים של פיני אחרי כל משחק אני יודע שהוא לא גזען``.

parker_sholet

New member
שוב טועה

לא מעניין אותי מה הוא אמר. זה לא משנה את דעתי על זה שהוא גזען. ושוב אני אומרת שרק גיזען מסוגל להגיד דברים חמורים כאלה. אני בטוחה שמקדונלד בתוך תוכו כועס על פיני...רק רוצה לגמור את עכשיו כי גם ככה הוא לא יהיה יותר מאמן שלו. וראית שבתגובה הראשונית שלו הוא היה מאד כעוס. לדעתי הוא פשוט חשב בהיגיון שלא יהיה טוב עכשיו לפוצץ את כל הפרשה הוא פשוט יניח לזה , כי גם ככה הוא לא בטוח מה פיני אכן אמר בגלל התרגום לאנגלית, וגם אם התגובה שלו בכל זאת תהיה כעוסה לא יצא לו מזה שום דבר טוב.

איזה פיצוץ היה קורה...

אם מקדונלד היה אומר שפיני גזען ו/או היה מטיף לו מוסר ???? הוא כבר לא המאמן שלו ! את סתם מתעקשת בכדי להיות צודקת, אבל, את טועה. את לא חושבת שהגזמת ??

parker_sholet

New member
אני הגזמתי?

אתה הגזמת בגדול בזה שאתה חושב שזו לא גיזענות ושהאפרו אמריקאיים סתם מתעקשים עכשיו לא לסלוח להתבטאות כזאת. באמת אני מצטערת שאני מתעקשת על זה שמאמן צריך להיות קודם כל בנאדם! זו נראת לך הגזמה?!

זה בכלל לא העניין.

לא ביקשתי ממך או מהאפרו אמריקאים לסלוח לו למרות שרובם בקבוצתו (לשעבר) סלחו. הויכוח היה על זה שאת מרגישה חייבת לכנות אותו גזען אל אף שהוא לא...

נכון,גזען הוא בטח שלא

אבל הוא אמר דברים חמורים מאוד,דברים גזעניים,זה כמובן לא אומר שהוא גזען אבל זה גם לא אומר שמקומו בכדורסל. כל התרומה של פיני למכבי ולעוד הרבה מוסדות ציבוריים שלהם הוא תרם,לא שווה אם הוא לא יודע להיזהר מפליטות פה. אז אני מסכים עם אורן שאומר שהוא לא גזען,אבל אני נגד זה שפיני עכשיו יישאר בכדורסל,אפילו כצופה. אופיר

למעלה