פיני גרשון (הגזען).

bobas

New member
פיני גרשון (הגזען).

נו,מה תגידו על האמירה החדשה שלו " אנחנו מחכים לגנבי האליפות". ???

אני אגיד

שתכלס אין לו מה לחכות, שכירי החרב שלו כבר יתפסו אותם בזמן.

bobas

New member
ואני אגיד...

אם כבר"לגנוב" אליפות, אז ככה אני רוצה לגנוב מול פיני גרשון, במשחקו האחרון כמאמן המחלה. ואם בגנבים עסקינן,שיציץ הפנחס אל הספסל ויראה שם את מלך הגנבים בדמותו של שימון מזרחי והבבון שלו מוני פנאן.

z dead

New member
לפי האנלוגיה הגאונית שלו

אם ראשל"צ תנצח את ירושלים בחצי הגמר היא "תגנוב" את המקום ביול"ב קאפ לירושלים. לפי האנלוגיה שלו גם בהחלט ניתן לומר שמכבי גנבה את אליפות אירופה מצסק"א כשנערכה בצסק"א,כשהאחרונה הגיע במאזן מושלם..ומכבי אפילו לא נפגשו איתם.. זה אומר ששטרסבורג גנבה את אליפות צרפת מהמשורינות שלה ביורוליג.. או שמכללת פלורידה גנבה את האליפות לדיוק.. בלה בלה..נו הוא אידיוט ממש חדש.. הבן אדם הגה תורת גזע אז מהדבר הזניח הזה להתרגש?

ומה עם

טאו ויטוריה שגנבה מפאנאתינייקוס עלייה לפיינל פור והוכחיה לכולם בגע האמת איזה קבוצה עלובה היא. ומה עם סאן אנטוניו ספרס שגנבה לדאלאס את משחק מספר 6 בסדרת גמר המערב 2003, אחרי שדאלאס הובילו כבר 14 הפרש והספרס הכניסו את סטיב קר שהפציץ כמה פעמים מבחוץ ומנע משחק שביעי מכריע.. ומה עם נבחרת יוון בכדורגל שגנבה לפורטוגל זכייה באליפות אירופה שאותו היא אירחה, לאחר שניצחה אותה פעמיים גם בשלב הבתים וגם בגמר.. ומה עם מכבי ת"א כדורגל שגנבה למכבי חיפה אליפות שלישית ברציפות בעונת 2003 בגלל יחס שערים עודף.. ומה עם הפועל חולון שגנבה לעפולה את יתרון הביתיות ומשחק מספר 5 על העלליה, בכך שניצחה אותה במשחק הרביעי עם שלשה על הבאזר משום מקום.. ומה עם שון מייקלס שגנב לברט את אליפות העולם? הדפיקה ממונטריאול 1997. שוט או וורק איך שלא תקרא לזה. סוכם כעקרון שברט ינצח וישמור על התואר אבל השופט סימן לסיום הקרב לאחר ששון שם את ברט בשארפשוטר? מה תגיד על כל אלה.. ?

z dead

New member
שברט SUCKS

ושהשיר שנכתב עבור TRIPLE H לרסלמניה זה בעקרון נכתב ע"י הלהקה שראתה אותי וקבלה השראה,למעשה זה עליי. ושהורדתי את השיר פתיחה של אדג' ושל קיין,במלואם. וזה אחלה שירים וגם השיר של טריפל מרסלמניה אחלה שיר במלואו. ושג'ון סינה = פיני גרשון. ושהבבון שמגיב לכל הודעה שלי ושהבבון השני שמגיב לכל הודעה שלי באובססיביות משהו ונותן לגיטימציה לגזענות ולשחיתות = ספיריט סקוואד. זהו :)

יואב!!!

שמת לב?! פשוט מבקש להתקסח. מבקש בקול רעם! לא מילא עדיין את תאותו לריב עם הנשים. אם יומיים אח"כ יש לו זמן לשרשר רכילויות ומחלוקות, אז כנראה שיש לו את הסיוט עדיין, והפעם הפנים קצת מה קורה, בכל מקרה! לא אתן לו להוציא את זממו! ואנא חברים אל תתיחסו אליו!

z dead

New member
:)

הבבון הגיב!!! איזו הפתעה!! "לא מילא עדיין את תאותו לריב עם הנשים"??! מה? איזה בבון מוזר על בננה מקולקלת. "ואנא חברים אל תתיחסו אליו" בנתיים עליך קצת ירדו בזמן האחרון אבל סבבה שלא יתייחסו :) מה זה "להתקסח"? "קול רעם"? ....מוזר....

למעלה