פיניקס, מה המצב?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז נכון שדיברנו עליהם אחרי שהודחו הפלייאוף אבל דברים שם משתנים מהר מאוד אס בואו נדבר על זה שוב.
לפי הפרסומים, כריס פול לא ממשיך בסאנס ובקבוצה כבר הודיעו לו על כך.
בנוסף פורסם אתמול שהם בודקים אופציות לטרייד על אייטון.
כלומר, דוראנט ובוקר הם הבסיס לעונה הבאה וכל השאר כרגע בספק.

שאלות
1. את מי לדעתכם הם ינסו להביא בתמורה לאיטום ובהתחשב בעונה הבינונית שלו, מה בכלל הם יכולים לקבל תמורתו.
2. השחרור/בייאאוט של כריס פול כמובן מפנה להם המון כסף בתקרת השכר. את מי לדעתכם הם ינסו להחתים?
3. כריס פול לאן? יהיה שחקן חופשי שמקבל לא מעט כסף מהסאנס אז זה אומר שהוא יכול לחתום בקבוצה אחרת בשכר נמוך ומן הסתם הוא יחפש מועמדת בכירה לאליפות.
איזה אופציות עומדות לפניו ולאן הוא יתגלגל לדעתכם?

Rapgamer

Well-known member
1. הם חייבים ביג מן. ביומבו לא ברמה של סנטר פותח וגם עמדה 4 שלהם (דוראנט וקרייג) לא פיזית. אינדיאנה רצתה בזמנו את אייטון, יכול להיות שתהיה התעניינות תמורת טרנר אם כי לדעתי ההפרש ביניהם מבחינת גודל החוזה הופך את טרנר לנכס טוב יותר.

2. אני לא בקיא בהסכם הקיבוצי החדש אבל לא נראה לי שהבייאאוט של כריס פול מאפשר להם להחתים שחקנים בשוק החופשי. אולי זה חוסך להם קנסות וכל מיני הגבלות שנלוות לקנסות האלה (למשל MLE יותר נמוך). בכל מקרה הם לא יכולים להציע הרבה כסף לאף אחד.

3. החשודים הבולטים הם הלייקרס והקליפרס. קבוצות תחרותיות, נמצאות בLA, במקרה של הלייקרס יש גם את החיבור ללברון.
מבחינה מקצועית הוא יכול לעזור למילווקי- קונטנדרית שיש לה נטייה ללכת לאיבוד לפעמים, ושיש לה מקום פנוי בחמישייה הסוגרת (ווסלי מת'יוז אשכרה סגר להם משחק הדחה).
נראה מה המצב בפילדלפיה בגזרת הארדן, בכל אופן אני לא חושב שזו קונטנדרית רצינית, במיוחד במידה והארדן יעזוב.
בוסטון עמוקה בעמדות הגארד, למיאמי יש אטיטיוד מסוים שאני לא בטוח שזה יסתדר, סקראמנטו וגולדן לא מתאימות מבחינה סגנונית. דנבר יתפרש בתור ring chasing מהזן הנחות, וגם אני לא משוכנע שהם ירצו להכניס את הקול הדומיננטי שלו לחדר ההלבשה.
אולי פיניקס? ;)

88nothing

Active member
לא עברתי על הCBA החדש, אבל מה שהבנתי יהיה מאוד קשה להחזיק 3 שחקני מקס(קרוב לזה) בקבוצה.
כריס פול לא מסוגל לעמוד בעומס ששחקנים מובילים צריכים לעמוד, ומידי שנה נשבר בפלייאוף.
זה לא שחקן שאפשר לשלם לו מעל 30M לעונה בשלב הזה.
להבנתי גם תיזמון המהלך חסך לפיניקס המון כסף גם בעונה(שנגמרה).

הנה כה הצעות תמורת אייטון:

שיקאגו הולכים לבנייה מחדש כאשר.
פיניקס יצטרכו להביא סנטר,אבל התוספת של קארוסו ודרוזן(פאסר מצויין) יושבת להם בול.
1686341723332.png

אי אפשר לנחש מה יהיה עם דריימונד, כאן מצרפים סנטר צעיר אך מנוסה ובעצם מגלגלים את החוזה של פול, לקבוצה שכנראה תוכלת לתת לו הרבה יותר דקות וזריקות.
1686342220979.png

פיניקס מקבלים גארד הגנתי מצויין יחד עם הניסיון של פורפוקד, בוסטון את השחקן הטוב בטרייד!
1686342411600.png

מבחינת החתמות זה תלוי טרייד על אייטון אם יהיה.
אין פק שביומבו הוא לא גבוהה שני לגיטימי לעונה למה, אין להם רכז בכלל.
חסרים שלהם שומרי פרימיטר אז יש עוד הרבה עבודה.
קודם כל לבדוק את אופציות האריסון בארנס וג'רמי גראנט.

לגבי כריס פול, שוק יהיה לו.
העינין שפול עד עכשיו תמיד ניסה למקסם את השכר שלו ולא ויתר על כסף.
לא רואה סיבה למה מבחינתו להתחיל להתפשר על שכר עכשיו, קבוצות ראו שכל מקום שמגיע אליו(גם אם זה היה בגיל צעיר יותר) בעונה הראשונה יש קפיצה משמעותי.
כריס פול ביוטה, ומי אומר שהם לא עושים פלייאוף -> צעירים מקבלים המון ניסיון ומשתפרים לידו.
אותו דבר ס"א.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לדעתי כריס פול יהיה חייב להתפשר גם על השכר ויותר חשוב, על התפקיד.
אם הוא יוכן לחתום במילווקי למשל ולעלות מהספסל, הרווח יהיה של כולם.
ישחק 20/25 דקות, ישחוק את עצמו פחות ובתקווה שגם יפצע פחות ועדיין יהיה מאוד משמעותי בקבוצה שרצה לאליפות.

השחרור הצפוי מפיניקס יכול להיות לטובתו אם הוא רק יסכים להוריד קצת מהאגו

myway23

Active member
מסכים איתך לגמרי, הוא לא שווה 30 מיליון, שיגיד תודה שירוויח 15.
בשלב הזה של הקריירה שלו, הוא אמור ללכת ולרדוף אחר הטבעת, הכסף כבר פחות חשוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים מצד אחד אבל מצד שני אני גם תוהה איזה טעם יש לטבעת אליפות בשלב הזה.
לצורך הדוגמא, אף אחד לא באמת זוכר של ג'ייסון קיד יש אליפות

למעלה