פיניקיס

האספן

New member
פיניקיס

מזה קלפי פיניקיס?מה המקור שלהם?איפה אפשר להשיג אותם?והאם הם נכונים?? היסתכלתי במאמר על קלפי הפיניקס ויצא לי שהייתי בגילגולים הקודמים מוסלמי,רוסי,אפריקאי(ניגרי),משבט המאיה,מדת הבודהיזם ועוד כמה דברים, רציתי גם לדעת כמה גילגולים יש?לפי היהדות יש ארבע,אז ארבע גילגולים?ואיפה ביהדות כתוב שיש ארבע גילגולים? אני מאמין בגילגולי נשמות,ועכשיו עוד יותר(אחרי שראיתי את הקלפים) כי מה שכתוב על עכשיו באמת נכון עליי,כל התכונות וכו',וזה מוזר...ומפחיד...ויפה...

קלפי הפיניקס...

תנסה להשיג אותם בקיטארו www.kitaro.co.il אם תיהיה כל כך מעוניין,הם יזמינו בשבילך... מצד אחד אתה אומר בבטחון מלא שלפי היהודות יש 4 גלגולים,ואז אתה שואל איפה זה רשום? אישית,קלפי הפיניקס לא נראים לי כך כך אמינים...ומה שבטוח,דרך המחשב לא תקבל תוצאות טובות(בכל מה שקשור במיסטיקה). חביב הקסם

האספן

New member
כן כי אני יודע שלפי היהדות יש רק 4

גילגולים,אבל אני לא יודע איפה זה רשום....

I am a freak

New member
זה לא מה שאני יודע

עד כמה שידוע לי- ע"פ היהדות גלגול מגיע רק כדי לתקן מעשים שלך בגלגול הקודם, כלומר- נשמה מתגלגת רק אם עשתה חטא. עד שהנשמה לא תמצא את דרך הישר- היא תמשיך להתגלגל. אני אשאל את המורה [הדוס] שלי לתנ"ך
הפריק.

I am a freak

New member
כן ../images/Emo13.gif

והוא אמר בדיוק מה שהוא אמר בפעם הקודמת ששאלתי בדיוק מה שאני אמרתי לכם. מה אתה יודע על זה
דיעה מנוגדת
הפריק.

האמת היא שלא..

גם אני לא שמעתי על הגרסא של 4 גלגולים..זה לא הגיוני מבחינה הגיונית... חביב הקסם

I am a freak

New member
וממתי יש בכל זה היגיון../images/Emo35.gif

חביב, אלו יהודים- אתה באמת מצפה להיגיון
הפריק.

מיהודי טיפש אני לא מצפה שיהיה

הגיוני..... כתבי היהודות הם בסיס ההגיון... חביב הקסם

I am a freak

New member
מה שמוכיח שאתה לא בקיא

בכתבי הקודש יש היגיון אלוהי.... זה מין דרך של הדוסים להגיד שאין היגיון....
אתה עוד תבין
הפריק

במבט ראשון...

את "הצופן התנכי" 1+2 קראת? ספרים של לייטמן בנושא קבלה-פשוט מדהים שלפני כל כך הרבה זמן כבר ידעו את מה שהיום אנחנו רק מגלים... הבאסה שאנחנו מגלים את ההגיון בכתבי הקודש רק לאחר שאנחנו מבינים את ההגיון בכלל... אני לא יהיה פה שישישבת..שאני בחרמון.אז...שבת שלום! חביב הקסם

I am a freak

New member
תהנה ../images/Emo13.gif

מכיר את הזוהר
יופי. שמעת על תכולתו
כנראה שלא. הזוהר מכיל ומסביר את ההיגיון האלוהי האלוהי הזה שאתה מדבר עליו. למה הכול ככה ולא אחרת. כרגע, לאדם הפשוט, אין שום דרך להבין את ההיגיון הזה. [לפי היהדות] כיוון שעינייך צרות והגדרותיך ן אנושיות בלבד, אתה לא תוכל להבין כלום מהקריאה בזוהר ואלו שניסו השתגעו או משהו. לך תבין... הפריק.

נהנתי מאוד...

כן אני מכיר את הזוהר,את תכולתו?אף אחד לא הצליח לפרש את הכל,או להבין.. הזוהר אולי מסביר את ה"הגיון האלוהי" אבל לא רק...ממש לא רק. ל"אדם הפשוט"-אדם פשוט?אדם "פשוט" כתב את הזוהר... מי שניסה לקרוא בזוהר לא השתגע,זה רק שמועות. לך תבין..הלוואי. חביב הקסם

I am a freak

New member
מסכים

במחשב זה לרוב לא יוצא בדיוק [אם בכלל] ובנוסף, אני לא יודע עד כמה קלפי הפיניקס אמינים.

למעלה