פינים פינים

doram44

New member
פינים פינים

לצפונים שביננו. מתכננת להשתתף עם כמה תלמידים שלי בסדנת תאורה בפינלאנד בספטמב(13-19) אנחנו נהיה בערך עשרה ומתחילים לארגן את המסע. אשמח לקבל עזרה במידע על דרכי הגעה זולות בכול דרך אפשרית חלקנו יגיעו מברלין ומפראג ו חלקנו מהארץ. האם יש אפשרות לחסוך בהעברת רכבים. נסיעה באוטובוסים וכו... הסדנא מתקיימת בעיר קטנה שאין לי מושג איך לבטא את שמה . איך פינלנד בספטמבר...אקלים, שעות אור, יתושים ? מה שווה לראות אם אנחנו מארגנים טיולון. כול מידע יתקבל באהבה. אשמח גם לעדכן אתכם לגבי העבודה כדי שתוכלו לראות את התוצאות. החברה סטודנטים של עיצוב פנים , תעשייתי, אדריכלות תקשורת חזותית ועוד מחולון ובצלאל .. שניםג' וד'. תודה מראש . דורית

ווילר

New member
אני הייתי בהלסינקי

אבל בחודש אוקטובר.. המזג אוויר היה מאוד נוח, הרוב היו ימי שמש נעימים כאלה ולפעמים ימים גשומים ומדכאים:) לא קר יותר מידי אבל מי שסובל מקור כדאי לו להתלבש די חמים. בקשר לדרכי הגעה, אני אמנם קניתי כרטיס בפינאייר רק שהם כבר לא טסים לארץ מלפני מלא זמן אבל יש להם קודשר עם אל על. לדעתי פשוט תכנסי לחלק מהחברות תעופה הסדירות (כי צ'רטרים לא טסים ליעדים כאלה לדעתי..) ותראי איפה הכי זול! אולי אפילו יוזילו לך בגלל שאתם נוסעים בקבוצה. בקשר לתחבורה בתוך המדינה, תצטרכו פשוט לשאול בנמל תעופה כשאתם מגיעים, יש שם כמה חברות וביניהם גם החברה הציבורית שהיא מאוד טובה וגם לא די יקרה! מקווה שעזרתי במשהו..

doram44

New member
תודה תודה.

לפחות בעניני אקלים... בעניני טיסה מהארץ מתחילה להתאסף אינפורמציה העניין שחלק מהחברה מגיעים מארופה וחשבנו להפגש ולהשתמש התחבורה ציבורי. שמענו גם על אפשריות של העברת מכוניות בשכר או הצטרפות לנוסעים. אם למישהו יש מושג אם זה קיי לפינלנד ומהו קצה החוט זה יכול בהחלט להקל על תלמידי התפרנים.

Twen

New member
shalom chama me finland

ktor studentim yoter zol berakevet aval zarich lishol matai se zarich lehachlif rakevet. ki finim rubam mevininm englit aval lo medabrim. uai ken ze mistane leat leat. kach ze kan hakol be izi ve lo kmunu be lachaz.

Twen

New member
about finland. shalom to u dorit.

ma nish?? september ze hazman tov ve kzat kar aval lo joter midai kar im at ohevet kar ve lo shemesh ve hasha hi kmo be Israel.leumat eropa finland jachsit okei. ani mevarachat otchem levo el KUOPIO she nikra ezor savo be Finland.ani gara kan ve ohevet et ze.im yesh lachem rechev nitan lachnot mul haagam lelaila ani ohevet et "savo" ve ze lo jakar midai.

למעלה