פיניטו לה-קומדי, THE END

S i g u r R o s

New member
פיניטו לה-קומדי, THE END

....... אז אחרי לא מעט פרסומים עוד מקדמת הימים הראשונים, צבר תגובות מחמיאות, לא מעט רג'קטים משעשעים שביננו,הוסיפו קצת פלפל ופיקנטריה לרוב ומסביב, ה-SigurRos, על שערוריית דרכו, מסיים את תפקידו, נועל ת'באסטה ויוצא לדרכו... היו ברוכים ! אדיוס!

Sanchez

Member
אני לא עושה את זה אף פעם... אבל הייתי מוכרח לצטט את מה"פנינים" של הבחור, שכרגע קיבלתי בפרטי: "רק בגלל שאני משתין עליך בקשת אומר- תודה רבה! שם עליך ז´ גדול,גבר-גבר..מה שכנראה לא היה ולא יהיה לך." מקווה שיהיה לנו רק טוב אחרי שיעזוב !!!

Benjamin Turner

New member
גם אני זכיתי ל"פנינים" ברוח דומה

לאחר קריאת המילים הראשונות הבנתי את הראש, הפעלתי את כלי החסימה ובא לציון גואל

ננה f

New member
אז מה , התעייפת?

לבקש הסבר פה או בפרטי? לא חבל? חבל. היית משוב רוח רענן, עם כל הרוח וההו הא בהצלחה ננה

ננה f

New member
פעם ראיתי את במבי, אני חושבת

והיתה שם שורה אלמותית, לטעמי. וזה הלך ככה : טמפר(הבואש) אומר לבמבי משהו מעליב... אמא של טמפר: טמפר? מה אבא אמר לך הבוקר? טמפר(מתבייש): אם אין לך משהו טוב לומר,מוטב שלא תאמר כלל.

cookie13

New member
אצלינו בצ'כונה אמרו:

"תהיי יפה ותשתקי" פחות ציורי, אבל אותו המסר, לא??
ולך סיגור מותק, מה אגיד לך....שעוד לא אמרתי. הלאה, הלאה!! ממשיכים הלאה ונהנים, רק להנות!!!! רק להיות במקומות שנעים לך. אז קשה לי גם להיות יפה וגם לשתוק, אבל, לדעתי, הפלפל שלך יהיה חסר כאן...

אחשל

New member
טמפר אמנם היה ארנבון, ולא בואש ../images/Emo3.gif

אבל האימרה נכונה גם ככה

ננה f

New member
נו טרנר

יש ביקורת על מסעדות ויש ביקורת על המבקרים. על המבקרים אנחנו חייבים בכיבוד הדדי, ובפירגון, אם אנחנו רוצים להשתכשך עוד. לשבוא את הכלים, ולשלם את המחיר, את זה תמיד אפשר.

Benjamin Turner

New member
'צטערת, כבוד יקבל זה הנוהג בכבוד

בזולתו, ומר סיגור השתדל בכל מאודו לנהוג בחוסר כבוד משווע כלפי באי הפורום בכל הזדמנות אפשרית. דוגמאות שנחרטו בזכרוני כוללות לעג לבחור שכתב בעוונותיו ביקורת עם כמה שגיאים זניחים ונטולת סימני פיסוק (לבסוף התברר שמדובר בדיסלקט, ואז הסכים סיגור ברוב נדיבותו לסלוח על העוולה), חלוקת "ציון נכשל" על עילגות למספר כותבים אחרים והפגנת זלזול מדהים בחוצפתו באבי בענין העישון במסעדות (לו היו שותפים עוד כמה מחברי הפורום הפחות מוערכים על ידי כעת, אשר יחדיו בהחלט הצליחו לגרום לי לשקול בחיוב נשיפת כמות מקסימלית של צחנת סיגריות מעושנת לכיוון איזור הלא מעשנים בפעם הבאה שאבקר במסעדה תל אביבית כלשהי, וזאת על אף שאינני נוהגת לעשן). לא בירכתי על עזיבתו כתגובה להודעת הפרידה של האדון הנדון, ואין בכוונתי לעשות זאת גם כעת, אולם ודאי שלא אשלול את דברי אלה שנקעה נפשם מן האיש והתופעה. אני מצדיקה את תגובתם (העדינה והמרומזת להפליא, בהתחשב בנסיבות) בכל מאת האחוזים.

ננה f

New member
אני חושבת שאתה נוטה לערבב

חוסר הסכמה וחוסר כבוד/התנסחות קלילה. אני מניחה שיש שנפגעו. אני מניחה שיש שהסכימו. אינני חושבת שמי שאינו מסכים איתך בעניין העישון, הינו מוקצה או מוערך פחות בעיני. כמו גם איתי, אינו מסכים איתי. הפורום הזה זקוק לאנשים מגוונים, משעשעים, וקלילים. ואין טוב בלי רע, אם כי לעיתים גם אין עשן בלי אש. אש לפעמים שורפת. זה טיבה. וירטואלי... זה הסוד.

Benjamin Turner

New member
אם כך, ניאלץ להישאר חלוקות בדעותינו

אגב, הנקודה לא היתה הסכמה או חוסר הסכמה עם גישתי לעישון במסעדות (למרבה צערי עדיין לא עבר חוק האוסר על החזקת דעות שונות מאלו שלי), אלא חוסר הכבוד שהופגן כאן פעם אחר פעם כלפי אבי (יהודה איש קריות של הלא מעשנים) ע"י מר סיגור ואחרים. מילא. התנחמתי בפער בין אותה אישיות אשר הנה משכמה ומעלה, לבין...

cookie13

New member
בתור מישהי...

שבשנים האחרונות בקרה בלא מעט פורומים, למדתי דבר אחד או שניים על הדינמיקה בוירטואליה. בכל פורום ופורום יש את ההוא שכותב נגד הזרם, בבוטות מסויימת, פרווקטור, או איך שתקראו לזה. לכל אחד ואחד יש את הבחירה פשוט לדלג על ההודעות המעוררת קונטרוורסיה/גועל/מהומה. יש כאלו, שרק מלראות את שמם כתוב על המסך, הוריד הפולני שלי מתנפח במצח, וכמובן שאני יודעת שאין לי בכלל סיבה לפתוח את ההודעה שלו. אם אראה אותו ברחוב, אחייך לו את החיוך הצהוב המקסים שלי, ואחשוב במוחי: "יוווו!!! כמה שהוא דפוק" כאן, הכל זה עיניין של בחירה... ופרופורציות כמובן!!

למעלה